ναι ακριβως αυτο κανουν οι ασφαλιτες. κοιταζουν σε καθε πορεια ποιοι κανουν επεισοδεια, για να τους απομακρυνουν και να επικρατησει παλι η ηρεμια και η ταξη.
Aφου σου διευκρινιζει “λεω εγω τωρα δεν ξερω”…
ΜΕΤΑLHEADSS
Eνταξει cynic εισαι τρελο αλανι και ο γαμιας των μπατσων και ο νουμερο 1 κινδυνος για την αστυνομια που σε παρακολουθει σε καθε σου βημα και δεν πρεπει να πατησεις ουτε Domine ουτε Sodom.
ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.
Το κραξιμο στο ριχνω για την λεξη αυτη που εγραψες.
Εισαι λαθος να λες ‘‘metalheads’’ υποτιμητικα, εννοωντας μας ως σταρχιδιστες.
Και δυο ερωτησεις που αν θες μου απαντας για να μου λυσεις την απορια:
Barlow σε πειραζε να δεις ?? Mπουκοταρεις και τους Iced Earth ??
Facebook εχεις ??
[SIZE=“2”]Γενικα, οσοι λενε οτι δεν θα πανε στις συναυλιες επειδη ο διοργανωτης ειναι ασφαλιτης, ενω ταυτοχρονα εχουν facebook και myspace ειναι για γελια και δεν ξερουν τι τους γινεται.
'Η απλα ξυπναει η ιδεολογια μεσα τους οποτε τους βολευει.[/SIZE]
Ryder να Αγιασει πραγματικα το στομα σου…Καταντησε πολυ κουραστικη η συγκεκριμενη ιστορια πραγματικα!
Αντε να ερθει η Πεμπτη να απολαυσουμε την μπανταρα και οποιος εχει προβλημα με την…αστυνομια…ας μην πατησει το ποδι του!!
Πληροφοριακα…
Χτες η συναυλια των ARTILLERY εγινε κανονικοτατα με καθυστεριση !
Η συναυλια ξεκινησε στις 22:00 αντι στις 19:30 που ητανε προγραμματισμενη χωρις κανενα support.
Η προσελευση του κοσμου δεν ητανε η προβλεπομενη αλλα οι οπαδοι αποκορυφωσαν το συγκροτημα!!
Οσο για ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΟΤΙ θα γινουν ΦΑΣΑΡΙΕΣ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ , Δεν εγινε το παραμικρο , και εντος και εκτος της αιθουσας.
Σε συζητηση που ειχα με το συγκροτημα στο δειπνο , μου ανεφεραν οτι στην ΕΥΡΩΠΗ το HEAVY METAL ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…
Μη γραφεις με κεφαλαια.Eιναι εναντια στους κανονες του φορουμ :!:
δηλαδη συζητησατε ολα οσα εχουν ειπωθει τον τελευταιο καιρο?ποια η γνωμη της μπαντας?
φερε και forbidden με 20 euros αν κατσει.
Ποιος σου πε για γαμια των μπατσων… Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται… εγω ενα metalheads ειπα αμεσωσ ποιαστηκες απο αυτο. Νταξει εισαι αγνος μεταλλας το χουμε καταλαβει…
Οσο για το αλλο ουτε oi iced earth μ αρεσουνε (ακυρο παραδειγμα) ουτε facebook εχω…
Είναι της μόδας να κράζεις όλους τους μπάτσους(όταν σε συμφέρει),εκτός βέβαια κι αν παίζουν στο αγαπημένο σου συγκρότημα, τότε είναι ΘΕΟΙ.Είναι της μόδας να μην είσαι κολλημένος μεταλλάς(γιατί ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όλοι οι μεταλλάδες είναι κολλημένοι),είναι της μόδας να είσαι “ανοιχτόμυαλος”(μακρυά από εμάς).Είνια της μόδας να απαντάς σε ότι σε συμφέρει, και οχι σε ότι σε ρωτάνε.Επίσης είναι της μόδας να χωρίζεις τους ανθρώπους σε κατηγορίες(βλέπε μεταλλάς κλπ),με την κάθε κατηγορία να έχει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα ίδια χαρακτηριστικά.
Το ποστ είναι γενικότερο και δεν απευθύνετε σε κάποιον συγκεκριμένα.
Έχω και εγώ μερικές απορίες
-
Είσαι ασφαλίτης ή όχι;
-
Αν όχι γιατί δεν το λες στα ίσια;
-
Αν ναι οι Sodom το ξέρουν;
-
Το Fuck the police θα το παίξουν οι Sodom;
-
Kαι τέλος… το Fuck the police είναι απολιτικ κομμάτι;
Καλα περιμενετε απαντηση?
Όχι…
Κατανταει προκλητικο το ολο θεμα, αλλα δεν προκειται να ανοιξω διαλογο με “οργανο” (εστω κ αν δεν φοραει στολη). Οπως λεει λοιπον κ ενας παλιογερος σοφος, theorise and talk yourself!
Θα έχει support?
Οι Domine τι ώρα θα βγούνε;
Αποσω γνωριζω οι wishdoom θα παιξουνε κανονικα (μολις κυκλοφορησαν και τη δευτερη δουλεια τους που ειναι πολυ καλη)
Οι Wolfcry μαλλον οχι.
Τωρα για το τι ωρα βγαινει η καθε μπαντα εξαρταται απο πολλα πραματακια
Ωραία, ήθελα να δω Wishdoom, αρκεί να παίξουνε και το Medley. Ελπίζω να μας απαντήσει και ο διοργανωτής.
Καλημερα.
Στην θεσ/νικη θα παιξουν μονο οι Wishdoom και η συναυλια θα ξεκινησει στις 20:30 αντι 19:30!!
Αθήνα τι ώρα ξεκινάει?
Για Θεσ/νικη, οι Domine τι ώρα θα βγούνε;
Στην Αθηνα ,επειδη ακυρωσαν ολα τα support , θα ΠΑΙΞΟΥΝ μονο οι DOMINE.
ΟΙ πορτες θα ανοιξουν στις 21:30 και η συναυλια θα ξεκινησει στις 22:00.
Στην θεσ/νικη θα παιξουν μονο οι Wishdoom και η συναυλια θα ξεκινησει στις 20:30 αντι 19:30!!