Γιατι ακυρωσαν στη Σαλονικα τα supports αν επιτρεπεται?
γιατι ακυρωσαν τα support, ΟΕΟ???
Ελα ντε.Εδω ακυρωνουν τα ιδια τα σαπορτς κι οι αλλοι μας λενε ιστοριες ακομα…
Μπράβο στα παιδιά από τα support για το ήθος τους!
Aπολίτικο το μέταλ κοινό στην Ευρώπη μας έλεγε ο κύριος Underground. Πάλι καλά που στην Ελλάδα δεν συμβαίνει το ίδιο. Αν και θα το ήθελε.
Στην Θεσσαλονίκη που δεν έχει καμμία σχέση με τον Ξήγα, γιατί να ακυρώσουν? :-k
Μάλλον γι’ αυτό…
Καληνύχτες!
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ κάτι για την “κόντρα” Θεσσαλονίκης-Αθήνας.Απλα το παρομοίασα με αυτό.Για την λογική “Τους Domine τους φέρνει ο Ξήγας/ο Ξήγας είναι ασφαλίτης/έρχονται και Θεσσαλονίκη/και που δεν έχει σχέση ο Ξήγας, δεν πειράζει, εμείς θα σαμποτάρουμε” ήθελά να αναδείξω(αν ισχύει κάτι τέτοιο).
Ελα ρε τωρα που καθεσαι και σκας με τον καθενα. Αυτο μας ελειπε να μην υπαρχει το παραμικρο συναισθημα και ιδεολογια στη μουσικη (και δη στη Μεταλ) και να ειναι ολα μοναχα “ψυχρες νοτες”…
Αν ηταν ετσι μαγκα μου “αντεργκραουντ” θα ακουγαμε ολοι τα πιο “ευπεπτα” μπιτακια ξερω γω και δεν θα καθομασταν να προβλατιζομασταν και να σκαμε για τιποτα… Που να καθεσαι να αντιδρας τωρα, πλακα κανεις? Καλυτερα να τρωμε ο,τι σκατα μας δινουν και να λεμε ευχαριστω γιατι η σκληρη μουσικη ειναι πανω απόλα ΑΠΟΛΙΤΙΚ!!!#-o:lol::lol:
Και επειδη αναφερθηκε πολλες φορες αυτο με το “διαβαζε και κανα στιχο” και καποιοι ειρωνευτηκαν… Δηλαδη εσεις δεν δινετε ΚΑΜΙΑ σημασια σε οσα εχει να πει ενα συγκροτημα? Η μουσικη ειναι τροπος εκφρασης και κυριως στη μουσικη που ακουμε μπορουν να βρουν καταφυγιο πολυ ωραιες σκεψεις και ιδεες οπως και πολυ ασχημες ταυτοχρονως… Προσωπικα, για να πω οτι εχω παρει το 100% απο ενα συγκροτημα πρεπει να με γεμιζει τοσο μουσικα οσο και στιχουργικα. Και φυσικα καποιες μπαντες (Sodom, Kreator κλπ) αυτα που γραφουν δεν τα γραφουν για να μην ανοιξετε ποτε σας το βιβλιαρακι με τους στιχους αλλα ετσι κ αλλιως στο downloading δεν παρεχεται τετοιο…
ρε παιδιά τι ώρα θα βγούν οι Domine τελικά;
Κατά τις 10;
Καλημέρα…
Τα’πε όλα ο Θόργκαλ… Αυτονόητα πράγματα ρε πουστη…
Ναι ειδικα η thrash πολυ απολιτικ!
Ετσι διαβαστε και κανα στιχο…
ιιι μην λες για αυθεντικα cd εδω ρε ! Θα πεσουν να μας φανε.
Ηθελα παρα πολυ να δω Sodom.Δεν τους εχω δει ποτε εξαλλου.
Αλλα δεν μου κανει καρδια να παω στο λαηβ.
NAI!!
Ναι σε τι??
Ουφ ρε παιδια ελεος…
Εξω εξω δηλαδη μας λετε τι?
Οτι αν παμε στη συναυλια ειμαστε τι ακριβως?
Απολιτικ-
Δε διαβαζουμε βιβλιαρακια-
Κανουμε μονο Downloading
Θα πρεπει να μας βασανιζει η συνειδηση μας
και η λιστα μπορει να μεγαλωνει εις απειρον…
Σαν πολυ δε τραβηξε η ιστορια???
Ενω οσοι θα παμε στη συναυλια λεμε…
“οκ οσοι διαφωνουν μεγεια τους και χαρα τους και μαγκια τους”.
Απο την αλλη πλευρα βλεπω μια εμμεση προσπαθεια να μειωθει η νοημοσυνη μα,
η αγαπη μας προς τη μουσικη και να σπιλωθουν τα κινητρα, τα οποια στο κατω κατω της γραφης ειναι καθαρα μουσικα.
Και οκ οι Wolfcry ακυρωσαν και καλα κανουν αν νομιζουν ετσι…
Η αποφαση των wish’ να μην ακυρωσουν θελετε να πειτε οτι συνεπαγετε με κατι κακο-δολιο κε μερους της μπαντας??
Ειλικρινα αν η ολη αποκαλυψη φερει διχασμο στο κοσμο (τους οπαδους) και αλληλοκατηγοριες…φχαριστω δε θα παρω
Έτσι είναι.Θα έπρεπε να ντρέπεσαι/ντρεπόμαστε.Και αυτοί οι σατανάδες που δεν ακύρωσαν , θα εξοριστούν από την μέταλ κοινότητα ως αλλόθρησκοι και άπιστοι!!Γιατί όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίων μας!:lightsabre:
Φυσικά και όχι…Μόνο με αφέλεια…
Γιατί είναι το λιγότερο αφελές να απαντάει κάποιος…Ας είναι όποιος θέλει ο διοργανωτής αρκεί να φέρνει αυτούς που γουστάρω…
Αν είναι έτσι ας πάμε και σε συναυλίες που θα διορνανώνουν δολοφόνοι,βιαστές,παιδεραστές,φασιστοειδή, σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο…
Κάποια στιγμή μπαίνουν και όρια…όπως φυσικά ο καθένας τα ορίζει για τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του…
Εσυ πριν πας σε μια συναυλια ψαχνεις το βιογραφικο του διοργανωτη ή μηπως ξερεις τις ιδεες του καθενος που φερνει συγκροτηματα ?? :-k
Σαφώς και ΟΧΙ!!
Αλλά αν μάθω κάτι,όπως σήμερα έμαθα αυτό,τότε αλλάζει το πράγμα…
Άλλωστε εγώ δεν έχω ΑΣΦΑΛΕΙΣ τρόπους να μάθω τι είναι ο καθένας…
Βρε συ Non Serviam…
Εδω ειναι που το πραμα γινεται υπερβολη
Τι σχεση εχουν οι παιδεραστες, οι δολοφονοι, οι ναρκεμπορες κλπ κλπ
Δεν ειναι ολα τα “εγκληματα” το ιδιο και ουτε ολα φιλτραρονται και απορριπτονται απο τον καθενα μας με οτ ιδιο τροπο.
Ο καθε “ιδιωτης” εχει το δικο του ιδεολογικο υποβαθρο ,τις δικες του προτεραιοτητες και ενοχλειται με διαφορετικα πραγματα.δε σημαινει οτι καποιος εχει δικιο η αδικο (νταξ σε περιπτωσεις παιδικιης πορνογραφιας και παιδεραστιας ειμαι και πρεπει να ειμαστε καθετοι)
εδω υπαρχει ολοκληρο μουσικο ειδος το οποιο στεγαζει υπαυτου ολων των ειδων τις μισαλλοδοξες (ακραιος νορδικισμος-ομοφοβια-ακραιαος αντιχριστιανισμος-δολοφονιες και διαφορα αλλα) και δε κουνιεται ποτε φυλλο.
και παλι σου λεω δε μου πεφτει λογος να κρινω πως και τι, αλλα εχοντας ηδη υποστηριξει και δεχτει σα κοινοτητα μουσικοφιλων την ακροτητα ως μερος της μουσικης μας, νομιζω οτι το τρχον θεμα ειναι απλως ενα “πταισμα”.
Δεν ειναι κανενας αφελης οπως λες, ουτε απολιτικ οπως ειπες παραπανω, απλως συνηθιζω να κραταω τις αντιστασεις και τη διαμαρτυρια μου σε πιο ουσιαστικα και σοβαρα θεματα
Ολο αυτο το σκηνικο ειναι το αντιστοιχο με το εξης:
Επειδη δεν χωνευεις τον προεδρο της ομαδας σου, δεν πας στο γηπεδο να στηριξεις την ομαδα :!:
Και μαλιστα εσεις αποκλειετε και την περιπτωση του να παει καποιος, οντας αντιθετος με το ‘‘ποιον’’ του διοργανωτη, απο την αγνη αγαπη του για τη μουσικη και το συγκροτημα. Αυτο εσεις το λετε αφελεια και ελλειψη αξιοπρεπειας !#-o
Και θα το πω και αλλιως:
H Mουσικη ειναι ανωτερη απο οποιαδηποτε πολιτικη/κοινωνικη ιδεολογια γιατι η πρωτη ειναι καθαρη μορφη τεχνης, η δευτερη μπορει να διαφθαρει στην διατυπωση και στην εφαρμογη της απο τις ανθρωπινες επιδιωξεις.
Οποτε καποιοι συνειδητα μπορει να στηριξουν τις μουσικες επιλογες τους εναντι των πολιτικων επιλογων τους.
Γιατι η πολιτικη μπορει να σε προδωσει. Η μουσικη ομως ποτε.