To ακούω εδώ και καμιά βδομάδα… Πολύ καλή κυκλοφορία. Γαμώτο είναι δυνατόν να είναι τόσοι πολλοι οι γαμάτοι φετινοί δίσκοι?
Και μετά σου λέει δε βγαίνουν πια καλά πράγματα.
Anyway, thumbsup to tolkki :thumbup:
To ακούω εδώ και καμιά βδομάδα… Πολύ καλή κυκλοφορία. Γαμώτο είναι δυνατόν να είναι τόσοι πολλοι οι γαμάτοι φετινοί δίσκοι?
Και μετά σου λέει δε βγαίνουν πια καλά πράγματα.
Anyway, thumbsup to tolkki :thumbup:
ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ DOOM DEATH METAL
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ
“BEFORE THE RAIN - …ONE DAY LESS”
ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩ
ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ
ΞΕΧΑΣΤΕ ΦΙΛΑΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΕΣ
Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΩΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ DOOM DEATH ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
ΜΙΞΗ ΠΡΟΙΜΩΝ ANATHEMA - BRIDE - LOST και μια μικρη τζουρα KATATONIA εποχης discouraged (κυριως στο τελευταιο κομματι).
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ
YOU…MY RUIN (η demo εκτελεση του διατιθεται δωρεαν απο το site τους)
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ SERENADES.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ!!! (α ρε DARREN ΘΕΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ)
Εμένα πειράζει που μου ακούγεται πολύ ψεύτικο;:-s
Τι να πειραξει?Μονο τα φασολια πειραζουν οταν ειναι αβραστα!
Θα συμφωνήσω, ωραίο θέμα…
Θα προτείνω κατι απο Νορβηγία,
Νταξει στο omnio μαζευουμε μπαγαλακια και τραβαμε προς τα βουνα.
ειμαστε πολυ μικροι για να μιλησουμε για αυτη την δισκαρα!!!
αιωνιο respect στους in the woods για αυτη την κληρονομια που μας αφησαν!!!
Ωραίος…όντως δισκάρα
Άλλη δισκαρα και αυτή…
Καταρχήν ένα έυγε στον Signal για τους Before the Rain… :thumbup: :thumbup:
Επίσης, έχουμε τα 3 παρακάτω διαμαντάκια κατ’εμε.
Doom/death καταστάσεις και εδώ. Οι Inborn Suffering και οι Hanging Garden είναι στην ίδια συνομοταξία με Saturnus,Mourning Beloveth, Daylight Dies, Swallow the Sun και λοιπές μπάντες που μας μαυρίζουν τη ζωή, ενώ οι Arcana Coelestia είναι περισσότερο χαοτικοί και τελετουργικοί/συμφωνικοί, θάνατος σκέτος.
Arcana Coelestia - Ubi Secreta Colunt
Hanging Garden - Inherit The Eden
Inborn Suffering - Wordless Hope
Οι Inborn Suffering και οι Hanging Garden είναι στην ίδια συνομοταξία με Saturnus,Mourning Beloveth, Daylight Dies, Swallow the Sun
Μαγκα ειπες μαγικες λεξεις! Θενκς ε λοτ, θα τους τσεκαρω οπωσδηποτε!
ΠΩΩΩΩΩ! Που το θυμηθηκες αυτο ρε. Ασε, εριξες βομβα… Μεγαλος θεουλης ο Darren!
Προσφατα τσεκαρα και τους Dead Men Dream που εκανε μετεπειτα. Υπαρχει σελιδα στο Myspace για οποιον ενδιαφερεται…Πολυ ωραιοι…
καλα το awaken γαμει!!!
ρε μαγκες καποτε παλια ειχα ακουσει στο ραδιο
μια διασκευη στο confide in me της καιλι απο μια underground τοτε μπαντας με λατινικο νομιζω ονομα αποτελουμενο απο δυο λεξεις!πως λεμε poema arcanus.καπως ετσι!
Προσοχη το διασκευασαν προσφατα οι angtopia της σαρα ζεσεμπελ ντεβα!δεν ψαχνω αυτο!
αν ξερει κανεις κατι ας το πει
Πρεπει να το χουν πει και οι Sisters Of Mercy, αλλα δεν εννοεις αυτους…
Ενα ποντο ποινης στη δεσποινιδα Βουτυριαδου για την κριτικη στο Equinox ov the gods
Να λες πάλι καλά που δεν την έγραψα εγώ!
Καλα εσυ θα ακουγες καντηλια.Η Βουτυριαδου ειναι σοβαρη user.Οχι σαν κι εσενα παλιοτελεμε!
Ναι αλλά η σοβαρή user συμφωνή με μένα. Το δισκάκι ούτε για σουβέρ λέμε!
Αν συνεχισεις το οφ τοπικ ποσταρω φοτο σου με κουστουμι ε :!:
Παιδιά τους The Awakening τους ξέρετε?? Βασικά ξεκίνησαν σαν καιαρά goth rock συγκρότημα και συγκεκριμένα το Risen του 97 είναι από τις καλύτερες στιγμές του gothic στα 90’ς. Παρ’ολα αυτά, οι τελευταίες τους κυκλοφορίες είναι είναι πιο metal - ised. Αν και τους προτιμώ στα καθαρά goth μονοπάτια, δεν κρύβω ότι τα καταφέρνουν πολύ καλά και στις πρόσφατες δουλείες τους όπως το περσινό Razor Burn.
Nα σημειωθεί ότι οι τύποι είναι από South Africa.
Όσοι γουστάρουν μοντέρνα μελαγχολία ας τους τσεκάρουν.
Παραθέτω ένα απόσπασμα από ένα review:
Their musical amalgam is quite unique, like a blender-readied concoction of guitar-industrial, romantic metal, and gothic rock. After hearing Razor Burn, any complaints about a lack of diversity and talent within modern goth should be rendered null and void.
Όσοι γουστάρουν ας τσεκάρουν και το Risen που αν και πιο καθαρά gothic, νομίζω ότι θα τους καλύψει.
( έχουν βγάλει και καινούριο remix σε ένα παλιό τους κομμάτι )
Εχω ακουσει αλλα δεν μπορω πουθενα να τους βρω.Εντυπωσιακοι στα 2 πρωτα τους (τα οποια λυσσαω να κατεβασω)
Xμμμ, δεν ήξερα που να το ποστάρω και είπα να το κάνω εδώ, αν και σ αυτό το θρεντ μαζεύονται μερικοί πολύ καταχθόνιοι και ζοφεροί χρήστες, οπότε σχωράτε με.
Johnny Hollow
Ένας δίσκος ομότιτλος το 2003 (πολύ ενδιαφέρον) και ένας φετινός (Boogeyman νομίζω, αλλά δεν μπορώ να τον βρώ πουθενά, πέραν των τραγουδιών στο myspace και των samples στη σελίδα τους:( )
Τι παίζουν? “Their sound is a lush mix of electronica/exocotica/gothic/classical with an emphasis on keyboards, cellos, and voices”
Στο myspace τους θα ακούσετε τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο τα οποία είναι πραγματικά πανέμορφα.
Επίσης έχουν το site τους είναι εντυπωσιακό. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο!!
http://www.johnnyhollowmusic.com/indexflash.html
…και ένα τραγουδάκι: