Ατμοσφαιρικες / Doom / Gothic Metal κυκλοφορίες - προτάσεις

Απορώ που δεν τους αναφέραμε νωρίτερα… The Bronx Casket Co.: Doomy, gothic metal band formed as a side project of Overkill bassist D.D. Verni.

Το πρώτο άλμπουμ τους (1999- Massacre) κ το καλύτερο, αφήνοντας τα άλλα 2 χιλιόμετρα μακριά!! Περιέχει κ την διασκευή στο “Jump in the fire” των Metallica, καθώς κ το τρισμέγιστο “Alone”. Τσεκάρετε άφοβα.

προσωπικα δεν τρελαινομαι
και το ντεμπουτο τους ειναι το μονο που χω ακουσει,και ηλπιζα οτι τα αλλα θα ναι καλυτερα.αλλα για να λες οτι αυτο ειναι το καλυτερο τους…

ναι είναι. Τα άλλα 2, με αποκορύφωμα το Hellectric αγγίζουν τα όρια της βαρεμάρας… Πάντως όσοι γουστάρουν goth/ ατμόσφαιρα, καλό είναι να το τσεκάρουν.8)

για να λεμε και του στραβου το δικιο
ειναι πολυ ιδιαιτεροι!
και η διασκευη ειναι ολιγον ξεχωριστη
τεσπα σιγουρα αξιζουν ενα τσεκαρισμα,μονο και μονο για την ιδιαιτεροτητα τους!!
(ιδιαιτερα αν πετυχετε το ντεμπουτο τους κοντα στο 3ευρω που το πετυχα και γω!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Ένα πολύ όμορφο φετινό άλμπουμ είναι το “Days Of Nothing” των Ιταλών The Foreshadowing και είναι ένα κράμα Paradise Lost - Katatonia με ολίγη από Tiamat. Από τα πολύ ωραία άλμπουμ, που βγαίνουν στο χώρο.

http://www.myspace.com/theforeshadowing

Ούτε αυτοί μου άρεσαν ιδιαίτερα… http://www.rocking.gr/review1547.php
Ελπίζω να μην πάρω κι άλλο πόντο ποινής:wink:

Μονο εγω ριχνω ποντους ποινης παψε!!!

ναι, κ μόνο εγώ είμαι η στριμένη μου φαίνεται!!!:stuck_out_tongue:

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Ναι ε? Και ποιος το λέει αυτό? :-k :-k [/SIZE][/FONT]

Ολοι εκτος απο τον κουρου :lol: :lol: :lol:

Δε σου φαινεται :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάμε πάλι.
Amber Tears - Revelations of Renounced

Ρώσικο doom ατμοσφαιρικό metal. Ακούστε το “On the Way of Shadows” κ θα μπείτε αμέσως στο νόημα. Η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι του 2006 (γμτ) κ άργησα να το ακούσω για να μπει στα καλύτερα φετινά μου. (γμτ2)

Σημερα ‘‘ξεθαψα’’ ενα δισκακι που γουσταρω. Επαναφερω από παλαιοτερο ποστ, μιας και βαριεμαι να τα ξαναγραφω.

οι the loveless αποτελουνται απο πρωην μελη των saturnus. εχουν βγαλει μονο αυτο τον δισκο και εκτοτε ειναι σε on hold status. ο δισκος τα σπαει ασχημα. ειναι σε πιο goth metal/rock φαση και μπορουμε να τους βαλουμε στην ιδια κατηγορια με τους katatonia των τελευταιων ετων. worth checking.

Αν ψηνεστε να ακουσετε: http://www.myspace.com/theeloveless

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το All The Same - που παιζει να ναι το καλυτερο κομματι τους - δε το βαλαν στο myspace.#-o

Οτι θυμαμαι χαιρομαι σημερα. Δε ξερω αν εχει αναφερθει η ακολουθη δισκαρα. Τεσπα:

Γκοθικ μεταλ απο μελη των Ancient Rites. Τουτο δω ειναι η μονη δουλεια τους που εχει πεσει στα χερια μου. Ο Τολκκι τους ξερει σιγουρα.

Θεωρειστε το ακρως προτεινομενο, ειναι πολυ καλο απ’ την αρχη ως το τελος. Και το ομωνυμο κομματι κατεδαφιζει.

Ξεθαβω:

[CENTER][/CENTER]

Αν σας αρεσουν οι Sentenced εποχης Down & Frozen, τσεκάρετέ τους αμεσα. Κοντοχωριανοι από Φιλανδια μερια, βγαλαν 2 δισκους μέσα σε 2 ετη και μπηκαν στον παγο.

γαμω τα εξωφυλλα:!: το περιεχομενο μαπα

Τι λε ρε μλκ. Αν το χεις το αγοραζω να ουμ! Μια χαρα δισκος ειναι.:stuck_out_tongue:

σιγα μην το αγοραζα κιολα. Μια χαρα αντιγραφη ειναι :!: Το χω καπου αντεγραμμενο, αν θες στο δινω (με εγχρωμη φωτοτυπια ε, χααχχα)

το αλλο (pitch black blues) ειναι πολυ καλυτερο!!!
εχει και το φοβερο στιχο του wild at heart :

Kneel… in front of me… and the gates of Heaven you will see…
Let loose the Devil in you…
Bend over for me… and the flames of Hell you will feel…
Let loose the Devil in you…

Yeah!!!

Εχω χρονια να τ’ ακουσω και δε το θυμαμαι. Θα χωθει στο CD player λιαν συντομως…

Οι Αlcest ή καλυτερα ο τυπος πισω απο αυτο το ονομα,ξεκινησαν ως ΒΜ μπαντα.
Και ενω το ΕΡ και το ντεμο ηταν καθαρα black metal ο δισκος του εν λογω κυριου ειναι ενα διαμαντι
της σχολης των Agalloch.Το ονομα το αναφερω για να σας δωσω να καταλαβετε σε τι υφος κινειται
ο δισκος.Αν οι Agalloch σας κανουν να νομιζετε οτι περπατατε μονοι σας στο χιονι οι Alcest σας περνουν
μια βολτα σε καποιο μονοπατι της γαλλικης εξοχης.Αυτος ο δισκος ειναι ενα πανεμορφο ταξιδι και μια
ευχαριστη εκπληξη.Το μοναδικο που μπορει να ενοχλησει καποιους(εμενα ισα-ισα μαρεσει) ειναι η
χρησιμοποιηση της γαλλικης γλωσσας και μονον αυτης.

Alcest - Souvenirs d’un autre monde