Ωπα, κανεις πλακα. Ξερεις τους Rapture! Συμπτωματικα, πριν λιγο εβαλα ν’ ακουσω το Futile.:lol:
Θυμιζουν καθολου ή μπα;
Ωπα, κανεις πλακα. Ξερεις τους Rapture! Συμπτωματικα, πριν λιγο εβαλα ν’ ακουσω το Futile.:lol:
Θυμιζουν καθολου ή μπα;
ΟΙ Shape είναι πιο αργοί και πιο καταθλιπτικοί ενώ οι Rapture έχουν αρκετά “πιασάρικα” σημεία.
οι rapture οταν τους ειχα ακουσει μου θυμιζαν katatonia μεταξυ brave murder day και discouraged ones
οι shape of despair ειναι αργοσυρτο πληκτρο-ατμοσφαιρικο-funeralιστικο doom
η μπαντα αν θυμαμαι καλα προυπηρχε του pasi koskinen
ο οποιος πηγε σε αυτους στο δευτερο τους αλμπουμ angels of distress
παντως πολυ καλες μπαντες και οι 2
Έτσι όπως τα λες είναι signal - 05. Απάντησε μου σε παρακαλώ, ποιοί είναι οι καλύτεροι δίσκοι των forgotten silence? Έχω το the nameless… και το bya bamahe αλλά δεν πρέπει να είναι και τα καλύτερα τους.
Senyaan
KaBaAch
και μετα ακου
και το THOTS (The House Of The Spirits)
μιλαμε για τρελες δισκαρες
νομιζω ομως οτι εδω δεν βρισκωνται
μοναχα με παραγγελια απο internet
αλλιως mp3
ειχα και επικοινωνια καποτε με τον αρχηγο της μπαντας Krusty
παληκαρι απο τα λιγα!!
Φοβερά άλμπουμ. Οι Estatic Fear έχουν προταθεί ήδη απο την αρχή του τόπικ, τώρα όμως έτυχε να τους ακούσω και πραγματικά αξίζουν. Το ενδιαφέρον με αυτό τον δίσκο τους είναι πως δεν κατέχουν τα φωνητικά (γυναικεία και αντρικά) τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά η μουσική, την οποία και τα φωνητικά συμπληρώνουν.
Όσο αφορά το συγκεκριμένο άλμπουμ των Silentium είναι όντως εξαιρετικό.
Και μία ακόμα πρόταση, οι Chalice. Βασικά το γνωστότερο συγκρότημα του είδους απο την Αυστραλία. Έχοντας ακούσει μόνο αυτόν το άλμπουμ δε ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκεται σε σχέση με τα υπόλοιπα, είναι γεγονός πάντως πως ο συγκεκριμένος δίσκος είναι πολύ αξιόλογος.
Thanks signal. Τα έχω βρει από το mailorder της prophecy σε καλούτσικες τιμές. Θα τα παραγγείλω μαζί με κάποια δισκάκια από τους θεούς paramaecium.
Λοιπον. Μολις ξεθαψα το ακολουθο δισκακι. Συνηθως στα playlist παιζει το ομωνυμο track αλλα αυτη τη φορα ειπα να το βαλω ολο.
[CENTER][SIZE=“2”]Beseech - Drama[/SIZE]
[/CENTER]
Αρκετα καλος δισκος που κυμαινεται στη σφαιρα του goth rock / metal. Τα αντρικα φωνητικα ειναι σχετικα μπασα ενω τα γυναικεια ακουγονται πιο ‘‘γηινα’’ εν συγκριση με αλλες τραγουδιστριες του χωρου. Δεν ειναι τιποτα το σουπερ ουαου, απλα & γενικα οι φιλοι του ειδους θα γουσταρουν σε εναν αλφα ικανοποιητικο βαθμο. Τσεκαρετε.
Είχα ακούσει σε μια συλλογή το Between The Lines απο Beseech και το βρήκα φοβερό κομματάκι. Πάρ’τε και το βίντεο.
beseech εχω ενα πιο παλιο τους
το black emotions
το οποιο ειναι πιο ατμοσφερικο\γκοθ\lake of tears-doom
αρκετα καλο
Αλλοι δυο δισκοι τους που 'χω τσεκαρει ειναι επισης αρκετα καλοι. Τουτο δω ομως μου τραβηξε περισσοτερο την προσοχη. Ισως επειδη το πετυχα την εποχη που βγηκε. Μισο να τσεκαρω τιτλους.
Edit: Souls Highway & Black Emotions. Το Souls Highway αν θυμαμαι καλα ειναι καλυτερο.
αυτο ειναι απο το black emotions
Όμορφη κυκλοφορία τούτη
Έχει αρχίσει βόλτες στα internets το νέο Daylight Dies, “Lost To The Living”. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Επίσης και το νέο Mourning Beloveth, “A Disease For The Ages” κατεδαφίζει ουρανοξύστες.
Αμφότεροι αποτελούν εγγύηση στο μελωδικό doom/death. Ιδιαίτερα οι Ιρλανδοί (Μ.Β)
Το Mourning δε το χω ακουσει, αλλα σ’ εμπιστευομαι. Τα τρια πρωτα ειναι επικες δισκαρες και γενικοτερα οι τυπαδες ειναι αναμεσα στις πιο αξιοπιστες μπαντες των 00’ς. Απλα παιζουν μπαλα σ’ ενα πεδιο που ειναι love it or hate / ignore it…
Edit:
Ωχ το χες προτεινει κιε συ νωριτερα. Δε το χα δει και μπηκα προ τριων βδομαδων καραπορωμενος στο αλλο Doomotopic. :lol:
bump
Καιρο εχουμε να γραψουμε δω. Δε θυμαμαι αν εχω αναφερει το ακολουθο αλλα τεσπα:
[CENTER][SIZE=“2”]Desdemona - Supernova[/SIZE]
[/CENTER]
Μιξη Goth Metal με Industrial και ηλεκτρονικους ηχους. Πολωνοι, το συγκεκριμενο βγηκε το ‘03. Εχουν αλλους δυο δισκους απ’ οτι ξερω. Στα του υφους λεπον, τα φωνητικά μπορει να ειναι γυναικεία, αλλα ξεφευγουν αρκετα απ’ τη σφαιρα του ολου female fronted thing επειδη οι ερμηνειες ειναι πιο γηινες, μη πω δλδ πιο rock. Αρκετα οκ δισκακι, οχι τιποτα το συγκλονιστικο αλλα αξιζει τσεκαρισμα απ’ τους φιλους του ειδους. Το μονο (ΠΟΛΥ) σπαστικο ειναι το ντραμ μασιν που χουν βαλει… ο δισκος θα ταν πολυ καλυτερος με κανονικα drums. :thumbdown:
λοιπον σε οσους λειπανε τα βαρια φωνητικα απο τους τελευταιους katatonia
οριστε :
Ghost Brigade - Guided By Fire
απο την φιλανδια
ντεμπουτο αλμπουμ του 2008 (season of mist)
παρα πολυ καλο
περιεχει και αρκετα στοιχεια ποστ
Ηρθε η ωρα να κανουμε μια σωστη αναφορα στους εν λογω κυριους
Μπαντα των Duncan Patterson (ex-Anathema) και Mick Moss. Τ’ ονομα εχει ακουστει πολλακις στο φορουμ αλλα ουδεποτε εγινε εκτενης αναφορα. Το πρωτο τους album με τιτλο Saviour αποδειχθηκε αρκετα καλο, αν και κακα τα ψεμματα, ο βασικος λογος που ωθησε τους τοτε γνωστους / αγνωστους σε τσεκαρισμα ηταν η συμμετοχη του Patterson.
Ο συγκεκριμενος δισκος λοιπον πατα σε πιο τυπικες goth φορμες εν συγκριση με τα δυο επομενα. Σε φασεις το λες και πιο δυναμικο, κυριως λογω του ομοτιτλου hit. Το Lights Out που ακολουθησε ομως αποδειχθηκε πολυ καλυτερο αν και διαφορετικο. Οι φορμες ηταν ως επι το πλειστον μινιμαλιστικες, και κατα μια εννοια ψυχοφθορες. Απιστευτα σκοτεινο. Anyway, δισκαρα.
Μετα ακολουθει το Planetary Confinement οπου τους εχασα, κοινως δε το χω ακουσει εως και σημερα. Παντως, τα σχολια που απεσπασε ηταν υπερ του δεοντος ενθαρρυντικα. Btw, μετα απ αυτο το δισκο ο Patterson τους αφησε συξυλλους, διατηρουν παρολα αυτα καλες σχεσεις.
Τελος, το Leaving Eden αποτελεί την τεταρτη και τελευταια εως και σημερα δουλεια τους. Συγκριτικα με το Lights Out οπου τους αφησα, ακουγεται πιο γλυκοπικρο, ομορφα μελαγχολικο και βασισμενο σε ακουστικες βασεις. Beautiful piece of work οπως και να χει. Αντε να ρθουν για κανα ΚΑΝΟΝΙΚΟ set και ν’ αφησουν τις ακουστικες αρπακολλατζιδικες εμφανισεις. Ειχαν ερθει νομιζω κατα το Saviour με support Sense Of Loss αλλα για καποιο λογο που δε θυμαμαι τους εχασα.
angmar ξεχασες μια πολυ σημαντικη λεπτομερεια οσο αφορα το τελευταιο τους leaving eden
ολα τα lead στις κιθαρες τα χει παιξει -το καλο παιδι και αξιο παλικαρι- danny cavanagh!!
Ναι, οντως! Εχει παιξει και τα πληκτρα. Παρολα αυτα νομιζω πως η μουσικη εχει γραφτει αποκλειστικα απ τον Moss.