Doomsword - The Eternal Battle

οι ιταλοι θεουληδες επιστρεφουν.
κυκλοφορει (και οπλοφορει) στις 25 φλεβαρη.

Όχι και θεούληδες οι ΘΕΟΙ.

χαχαχα σωστος μανο.

και τρακ λιστ
http://www.metal-archives.com/release.php?id=296042

ωραία νέα κ αυτά :smiley:

Ωραίες κυκοφορίες και στην αρχή του 2011…και οι Doomsword, είναι ένα γκρουπ που δεν έχει βγάλει λιγότερο από καλό δίσκο:):!:

Σοκαριστικά ανέμπνευστο! Ο δε Deathmaster σίγουρα κάτι έχει πάθει! Προσωπικά μου φαίνεται σαν να βαριόταν! Κάθε σύγκριση με τα 3 πρώτα είναι καταδικασμένη! Παντελής έλλειψη των παλαιών βαρέων στιβαρών αργών επικών σημείων τους!

Πραγματικα κακος δισκος…Ο Deathmaster θελει να θυμισει τα τελευταια του Defeis ενω ακομα χειροτερα οι συνθεσεις ειναι στο φουλ ανεμπνευστες…Κριμα γιατι ακομα και το προηγουμενο γαμουσε!

ουαου εγώ μάλλον άκουσα διαφορετικό άλμπουμ τελικά. :-s

Κριμα γιατι ειχαν βγαλει αξιολογα album…δυστηχως… μας απογοητευσαν…

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ :!:

Μην τους ακούτε μάγκες, ο δίσκος γαμάει.

λοιπον, ακουστε. οποιος λεει οτι το αλμπουμ αυτο ειναι κακο, ηδη μπαινει στην ιγκνορ μιουζικ μπανλιστ μου, κανονιστε. το οτι ο ντεθμαστερ εχει παρει low profile ρολο, δεν σημαινει ουτε οτι εχει παθει κατι ουτε οτι βαριεται να τρουδησει. το αλμπουμ επρεπε να βγει ετσι, με τον ντεθμαστερ να μοιρολογαει πισω απο τις μαχες. αν δεν ακους εμπνευσεις σε Varusschlacht, Ομωνυμο, Soldier of Fortune και στα τρια τελευταια κομματια κατι πηγαινει στραβα. ειναι δεκτο καποιος να τους αγαπαει για τα 3 πρωτα, δυσκολα θα ξεπεραστουν απλα τετοιο ηχο που φτιαξαν εδω οι Doomsword δεδομενου και την εποχη, σπαει κρανια. πραγματι αλλαζει σε καθε αλμπουμ τους και αυτο ειναι και το σημα κατατεθεν της συγκεκριμενης μπαντας, προσαρμοζεται και γινεται χαμαιλεων. τωρα αν δε μπορειτε να συνδεθειτε με αυτην την αισθητικη, δεν σας βαζει κανεις το μαχαιρι στο λαιμο, απλα σας λεει αμουσους.

δεν το έχω ακούσει ακόμα, γενικά μαζεύω γνώμες γιά να δω τι παίζει και μέχρι τώρα έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο. οι “fans since day 1” εκφράζονται αρνητικά ενώ αυτοί που ανέβηκαν στο άρμα κάπου γύρω στο let battle commence γουστάρουν τρελά. ελπίζω μέσα στη βδομάδα να το βάλω να παίξει και να ρίξω φώς στο “μυστήριο” :stuck_out_tongue:

Thats me :stuck_out_tongue: μεταφέρω την αποψάρα μου εδώ μέσα μιας και αρχικά τα είχα γράψει στο heavy/epic topi.

Ο Τραμπάκουλας έχει ένα πόιντ, αλλά το “fans since day 1” δεν αποτελεί απαραίτητα κριτήριο εγκυρότητας σε σχέση με τους DoomSword (δε λέω ότι εννοούσε κάτι τέτοιο ο Τραμπάκουλας, δεν ξέρω κιόλας, το γράφω περισσότερο για να προλάβω όποιον πιθανώς θα το επικαλεστεί στη συνέχεια). Ειδικά απ’ τη στιγμή που πολλοί “DoomSword fans since day 1” θεωρούν ως μακράν καλύτερό τους το πρώτο, και μάλιστα ότι οι DoomSword ούτε λίγο πολύ είναι “μέχρι το Resound the Horn” και ότι μέχρι και το Let Battle Commence είναι μετριότητα (ω ναι, έχω ακούσει και τέτοια), ε τότε εγώ προσωπικά και χωρίς παρεξήγηση, δεν τους παίρνω και πολύ στα σοβαρά σε σχέση με τη συγκεκριμένη μπάντα. :slight_smile:

Άμουσοι ξεάμουσοι δεν με πείθει κανείς ότι αυτό το άλμπουμ έχει μέσα του έστω και μια σπιθαμή έμπνευσης! Και αυτό που λέτε μοιρολόι του Deathmaster εμένα μου ακούγεται σαν ανέμπνευστος Shelton. Κανένα πάθος για αυτά που τραγουδάει. Κάνει και ένα καινούργιο ενοχλητικό οοοοοο τράβηγμα στην φωνή του σε σημεία και καλά επικό το οποίο πραγματικά μου ακούγεται αστείο! Πραγματικά κρίμα για μένα μιας και ήταν/είναι μοναδική ηχητικά μπάντα.
Τα αγαπημένα μου είναι το Resound και μετά το Let Battle πάντως,

Παντως ειναι λογικο να μην αρεσει σε παλιους φαν της μπαντας.
Εχει γινει μεγαλη αλλαγη και στον ηχο και στις συνθεσεις.
Προς το παρων δεν θελω να γραψω την αποψη μου γιατι δεν το
εχω ακουσει πολυ.Αλλα μ’αρεσει.Αυτο ειναι σιγουρο.

μια παρατήρηση έκανα, δεν λέω πως κάποιος έχει δίκιο ή όχι διότι δεν τον έχω ακούσει ακόμα το δίσκο. απλά το μοτίβο παραείναι “ισχυρό” γιά να το αγνοήσω :wink:

Όπως διευκρίνισα

Τώρα αν θέλετε να το παίξουμε έτσι, να χωριστούμε σε “στρατόπεδα”, τί να πω. Όπως θέλετε.

πάντως το γεγονός πως ο κόσμος “μαλώνει” πάνω από το νέο Doomsword είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον :stuck_out_tongue:
τα σχόλια δίνουν και παίρνουν, τα έχω ακούσει όλα την τελευταία εβδομάδα. παρ’όλ’αυτά δείχνω μία αξιοθαύμαστη υπομονή και δεν έχω ξεζιπάρει το αρχείο ακόμα… φταίει κιόλας που είναι εμπιθρί, αν το είχα σε σιντί θα έπαιζε τώρα :stuck_out_tongue:

το ακουσα μια φορα και αναμεικτα συναισθηματα…το ομωνυμο παντως τσακιζει.θα επιστρεψω εν καιρω:!: