Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings

καλά ρε, εγώ παιδεύομαι να βρω μέρος να παίζεται 2η φορά στο A Nightmare To Remember.

Ίσως η συγκεκριμένη διατύπωση να μην είπε αυτό που ήθελα να εκφράσω ακριβώς. Αυτό που λέω με άλλα λόγια είναι ότι μετά από 5 - 6 ακροάσεις, το τραγούδι δεν μου έκανε την αίσθηση που περίμενα ότι θα μου κάνει. Πρέπει να το ακούσω περισσότερες φορές για να το ‘‘χωνέψω’’ περισσότερο.

δε μ’ αρεσε κανενα απ’ τα 2 κομματια :expressionless:
ισως το A Rite of Passage να ειναι καλυτερο απ’ το αλλο.
οχι οτι εχουν στερεψει απο συνθεσεις και ιδεες, σε καμια περιπτωση αυτο.
απλα ξερετε οι θιατερ εχουν γραψει κι ενα learning to live και ενα space-dye vest. δεν κανω συγκριση απλα να.
παντως και απο δυο κομματια θιατερ πραγματικης μετριοτητας(σε σχεση με τα στανταρτζ που ειχαν ανεβασει μεχρι το ToT) πατανε κατω το τελευταιο μαστοντον. συνεχιστε.

οκ υπερεβαλα λιγο. μεχρι και octavarium.

Πολυ καλη η τιμη της σπεσιαλ εκδοσης.Σε αλλα σαιτ που ειδα το ειχε 55$.Ξερει κανενας αν ειναι για μικρο χρονικο διαστημα αυτη η προσφορα?Μη σκασουμε 30 ευρω το καλοκαιρι και ψαχνομαστε!

Εγω μια φορα το εκανα προπαραγγελια και ειμαι καλυμενος γιατι και να ανεβει η τιμη εγω θα πληρωσω οσο εκανε οταν το εκανα προπαραγγελια. Πολλες φορες ανεβαινουν οταν πλησιαζει η ημερομηνια κυκλοφοριας. Και αν για καποιο λογω αλλαξω γνωμη τοτε το ακυρωνω χωρις καμμια επιπτωση. :slight_smile:

Μηπως ξερεις ποτε παιρνουν τα λεφτα απο τη καρτα στις προπαραγγελιες?Αν τα παρουν καννα δυο βδομαδες πριν τη κυκλοφορια να το κλεισω και εγω.Δεν χανω τπτ.

Τα παιρνουν οταν στο στελνουν, οχι πιο πριν.

[CENTER]
και το εξωφυλλο θυμιζει κατι απο τα παλια…
καλο αυτο και πολυ πιο ωραιο απο των syst.chaos, six degrees και train of thought παντως[/CENTER]

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με το play.com, από το οποίο έχω κάνει πολλές παραγγελίες τα τελευταία χρόνια, διατηρεί πάντα σταθερή την τιμή σε ο,τιδήποτε βάλει σε προ-παραγγελία (cd, dvd κλπ.), χωρίς να αυξάνει ή να μειώνει την τιμή σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, πριν ή μετά την ημερομηνία της κυκλοφορίας. Άρα δεν νομίζω να έχουμε φόβο και για το Black Clouds. :wink:

Στο Anatomy of Melancholy-Paradise Lost (2dvd’s + 2 cd’s) η τιμη του οταν το εκανα προπαραγγελια ηταν στις 18 λιρες και λιγες μερες πριν κυλοφορησει πηγε στις 25. :wink: You never know οποτε καλυτερα καντε το μια προπαραγγελια και το ακυρωνετε αμα σας καπνισει.

Για τα άλλα δεν μπορώ να εκφράσω μια (όσο γίνεται πιο) αντικειμενική άποψη αλλά του Train of Thought πιστεύω πως είναι εξωφυλλάρα σε σχέση με το πώς αντιπροσωπεύει τον ήχο του album.

Πρώτες εντυπώσεις για το “A Night To Remember” (το spoiler μπήκε για ευνόητους λόγους):

[SPOILER]Μετά από λίγα ακούσματα του εναρκτήριου κομματιού του νέου album θα έλεγα πως πρόκειται για πολύ καλό πρώτο δείγμα (ντάξει το χώσιμο στην αρχή με την χορωδία ή ό,τι άλλο είναι αυτό, είναι απλά ανατριχιαστικό ή το -θυμίζει πολύ Full Circle από Octavarium- section με τα πλήκτρα στο τέλος… πολύ ωραίες εμπνεύσεις) απλά σε κάτι σημεία, ειδικά όταν ο Portnoy αρχίζει τη δίκαση λες και παίζει τίποτα metalcore ας πούμε, το χαλάνε κάπως. Δηλαδή θα μπορούσε να’ταν κομματάρα αν δεν ήταν τόσο metal κάπου κάπου. Τέλος πάντων, δεν το αποκλείω να το αποθεώνω όταν το χωνέψω για τα καλά γιατί είναι και μεγάλο και δεν μου’χει κάτσει ακόμα όλο στο μυαλό.

Όπως έγραψα και παραπάνω όμως, τόσο αυτό όσο και το 2o κομμάτι σε ορισμένα σημεία μου φέρνουν στο μυαλό (κυρίως λόγω σκοτεινού ήχου) το Awake… μπορεί να είναι και άκυρη ή τελείως ανυπόσταση αυτή η σύνδεση, αλλά κάπως έτσι το συνδέω…

[/SPOILER]

Αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα! 8)

Γεια σας παιδια,ειναι το πρωτο μου ποστ.Εχω κατεβασει κι εγω τα δυο κομματια(πολυ καλα κατα την γνωμη μου) αλλα νομιζω οτι βρηκα και ολοκληρο τον δισκο…τωρα τον κατεβαζω.Ευχηθειτε μου καλη τυχη!

Καλώς μας ήρθες, πρώτ’ απ’όλα ! :smiley:

Δεύτερον, ευχαριστούμε για το alert! Βρήκα κι εγώ τον δίσκο και περιμένω να δω σε τι ποιότητα θα’ναι και κυρίως αν είναι fake ή όχι γιατί γίνονται πολλά τέτοια περιστατικά! Θα ενημερώσω σύντομα…

edit: fake ήταν τελικά, όντως… τσάμπα χαρήκαμε :stuck_out_tongue:

edit2: αντί για edit έκανα κατά λάθος καινούργιο post… pf

Ναι,τελικα μαπα το καρπουζι…

__Nα σου πω φίλε /η Stonestef, καλύτερα! :wink: 8)

__Τουλάχιστον, έτσι νομίζω εγώ. Εχουμε ήδη ένα καλούτσικο πρώτο δείγμα που υπόσχεται πολλά (αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και τα previews όσων έχουν ακούσει), θα ακούσουμε και κανα single πριν βγει κλπ, οπότε καλύτερα να μείνει και τίποτα μέχρι την επίσημη κυκλοφορία. 8)

__Εχει άλλη γλύκα… :slight_smile:

Εχεις δικιο,το εχω σκεφτει κι εγω ετσι αλλα ειναι πειρασμος,ποιος περιμενει μεχρι τον Ιουνιο!Οσο για το single, ειναι χαζο να κανω τετοια προβλεψη εχοντας ακουσει μονο 2 τραγουδια αλλα το “Rite of Passage” πιστευω οτι θα ειναι το single του δισκου.Εχει σταθερη δομη και πιασαρικο ρεφρεν.Τι λετε;

Και εγω προβλεπω οτι θα ειναι το single του δισκου χαλαρα, μιας και ειναι και το πιο μικρο κομματι και ειναι και αρκετα πιασαρικο