__Stonestef & Metalo89:
(μάλλον θα έχουμε δύο singles και το ένα θα κοπεί λίγο για να γίνει πιο “radio friendly” η διάρκειά του -κατά τα γνωστά… [-X)
__Stonestef & Metalo89:
(μάλλον θα έχουμε δύο singles και το ένα θα κοπεί λίγο για να γίνει πιο “radio friendly” η διάρκειά του -κατά τα γνωστά… [-X)
σύμφωνα με καλές πληροφορίες το Wither είναι η στις καλύτερες μπαλάντες που έχουν γράψει, στα επίπεδα και ενδεχομένως καλύτερο του Hollow Years.
“The chorus is a true arms-aloft anthem, which is no doubt why an edited five-minute version has been chosen as the album’s lead single.”
Για το “Rite of passage” ο λογος,σε review του δισκου στο metalhammer.co.uk.
__Σωστός Stone. και το δεύτερο θα είναι μάλλον το Wither (το οποίο είναι και το μικρότερο σε διάρκεια στον δίσκο), που είναι και το αμέσως καταλληλότερο λόγω διάρκειας αλλά και ύφους…
__Και φυσικά, μακάρι να είναι όπως το λέει ο Out! 8)
[CENTER]new promo pic![/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
__Νομίζω βρήκα και την συνέντευξη στην οποία αναφέρεται ο Out (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), όπου έχει δύο πολύ cool φωτογραφίες, μία η από πάνω και μία αυτή:
[CENTER]
[/CENTER]
__Σε άλλα νέα τώρα, υπάρχει ακόμα μία -πιο- σπέσιαλ έκδοση του album, για τους πιο φανατικούς ή /και συλλέκτες η οποία θα κοστίζει καμιά 70 λίρες και θα περιέχει τα εξής:
For the diehard fan though, Dream Theater have an extra special deluxe box set planned. A very limited run will be made of a black velvet box, with the Dream Theater logo on the front and silver lining inside. Retail details are TBC, but the box set will only be available from selected online retailers. The box will contain three CDs + one DVD in mini jackets with their own artwork, as well as additional items detailed below:
CD 1 (the standard album):
__Εχει πολύ ενδιαφέρον ε; ειδικά το dvd!
__Δυστυχώς όμως, στο θέμα με τις διασκευές, έχουμε μία μάλλον δυσάρεστη έκπληξη…! Σε spoiler για όσους δε θέλουν να τους χαλάσουμε τη δυσάρεστη έκπληξη! :lol: Μία απο τις 6 [μόνο; σε ολόκληρο cd; ή διασκευάζουν και κανα 2112 π.χ. οπότε οκ;] διασκευές λοιπόν, είναι τραγούδι που έχει ήδη κυκλοφορήσει! ο λόγος για το “To Tame A Land” των Iron Maiden, όπου κυκλοφόρησε σε tribute maiden cd για λογαριασμό του Kerrang Magazine. Την επιβεβαίωση φαίνεται να την έχει κάνει ο ίδιος ο Mike σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας πως μία από τις έξι διασκευές είναι μία διασκευή που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο έτος… [-X “μπράβο” [-X
__Tέλος, ο βρετανός δημοσιογράφος /βιογράφος των DT, Rich Wilson, που είχε γράψει στο blog του στις 13 Απριλίου (με τη δευτερη παράγραφο να μας ανησυχεί κάπως!):
[I]Black Clouds & Silver Linings Review - No Spoilers
Well, I’ve been listening to the new DT album for about the last two weeks now. I really don’t want to ruin everyone’s first listen to Black Clouds And Silver Linings, so I won’t go into too much detail. Save to say that ‘The Best Of Times’ and ‘The Count Of Tuscany’ (20 minutes? Oh yes!!) are both amongst the best tracks the band have ever released. It’s epic. It’s contemporary with plenty of prog. There’s a huge portion of metal in there too. Other plus points (for me anyway) are the lack of fantasy lyrics about vampires and “dark master” which did little for me on their last album, and they’ve cut back on those growling vocals. In terms of balance, it’s probably their most solid album since ‘Scenes From A Memory’.
The only downside is that the CD is one of those watermarked efforts, and it won’t play on the PC or half the CD players in the house. The only ones that work are in the bathroom and car. So cue lots of pointless car journeys and I’ve not been this clean since I was a baby . . .[/I]
__…Αλλά τελικά, μας παρέδωσε μέσω του MetalHammer.co.uk ένα αναλυτικό track by track review (απ όπου προέρχεται και το quote που πόσταρε ο Stone πριν), το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
__Aυτά (για τώρα).
υ.γ. όσα πιο πολλά διαβάζω, νομίζω τόσο το καλύτερο που δεν ακούω κάτι παραπάνω απ’ το album, θα χαλάσει όλη η έκπληξη από τώρα, και όσο πιο πολλά διαβάζω τόσο το χειρότερο ίσως…
Εγω περιμενω ακομα ενα λινκ, αλλα δεν πειραζει μια και καλη
Ξεκίνησε πάντως η προπαραγγελία του στο play.com. H 3cd edition έχει 15.5 ευρώ! Μια χαρά! Εγώ από εκεί θα το τσιμπήσω γιατί στα τοπικά δισκάδικα το βλέπω να χτυπάει 25άρι αυτή η έκδοση…
Πραγματι.
Shadowcaster, there is a way to upload the full album? please please !!!
I can wait for more !!!
__Sorry m8, haven’t got the full album!
__And I kinda believe, it’s better that way. All those informations + the first 2 tracks from the radio broadcast are quite enough for now, so we can have a first glimpse of the album, but still have the joy of anticipation for what is to come forth!
__Can’t wait to purchase the new cd, I’ve already pre-ordered mine 3-disc version copy! 8)
Παίζει να βγάλουν καλό δίσκο αυτοί, μετά από 6 χρόνια.
Για να δούμε.
__Fake μάλλον δε θεωρείς πραγματικό δίσκο το Systematic Chaos ε; :lol:
__Και επίσημη επιβεβαίωση πλέον για το ποιο θα είναι το δεύτερο single. Δεν ανακοινώθηκε, αλλά όπως διαφημίζεται από σήμερα από την Roadrunner Records είναι ξεκάθαρο (δεύτερη σειρά ‘Includes “A Rite Of Passage” & "Wither’ ):
[διαβάστε και δείτε συγκεντρωμένες όλες τις εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει το DC&SL]
Black Clouds & Silver Linings Pre-Order
Dream Theater’s Latest Progressive Metal Masterpiece
Includes “A Rite Of Passage” & “Wither”
Dream Theater return with Over 70 Minutes of New Music
PRODUCER’S EDITION BOX SET: $132.00 BUY NOW
Price INCLUDES shipping via Priority Mail for all domestic U.S. customers!
Pre-order this configuration and receive an exclusive code to download 5 of the newly recorded cover songs. 1 track per week will be released, beginning on 5/19, leading up to album release. You’ll hear them first!
* Find a SILVER TICKET and Win a MEET & GREET with the Band!
* 3-CD Special Edition Set Includes Album, Instrumental Mixes and 6 Newly Recorded Cover Songs
* Limited Edition Audiophile 180-Gram Double LP Set with Exclusive Artwork from Hugh Syme
* Try Your Hand at Producer! Black Clouds & Silver Linings Producer's Edition Includes Isolated Audio Tracks of the Entire Album, Bonus Disc only available in this set.
* Limited Edition, Numbered Lithograph by Legendary Artist Hugh Syme. 100 Lucky Winners will Find a Litho Personally Signed by the Artist!
* Computer Mouse Pad, Exclusively Available with Box Set
* Packaged in a Silver Foil Embossed Black Velvet Box.
SPECIAL EDITION: $21.99 BUY NOW
Dream Theater’s Latest Progressive Metal Masterpiece in a 3-CD Deluxe Edition includes:
* 6 Newly Recorded Cover Songs
* Instrumental Mixes of the Entire Album
* Expanded Artwork and Packaging
DOUBLE LP: $27.49 BUY NOW
180-Gram Double LP Set: The vinyl is of the highest audiophile quality and pressed in Germany.
STANDARD: $15.99 BUY NOW
Dream Theater return with Over 70 Minutes of New Music
ΤΟ ΘΕΛΩ…ΣΛΟΥΡΠ
τώρα τι είναι αυτά.
αν ξεκίνησαν και οι theater τη βουλιάξαμε τη βάρκα…
όπως και να έχει θα παραγγείλω άμεσα το κουτί (με φαγητό που θα έλεγε ο Καπαμαρού) και αν δεν έρθει εγκαίρως θα πάρω και το cd μέχρι να καταφτάσει.
εδώ έχουμε πάρει άλλα και άλλα στους Theater θα το σκεφτούμε?
Βασικά το θεωρώ μια ατυχέστατη στιγμή της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.:lol:
Ας ελπίσουμε το νέο να έχει κάτι να πει γιατί ο Portnoy είπε μεγάλα λόγια γι’αυτό το δίσκο. Τα 2 κομμάτια που χουν leakarei είναι ωραία πάντως.
__Χαχαχαχα!! Αν και η αλήθεια είναι πως έχω πιάσει τον εαυτό μου να σιγομουρμουράει κάτι και να αναρωτιέμαι “από πού είναι αυτό τώρα…; α! theater από το τελευταίο…!”, κι εγώ το έχω περάσει στο ντούκου αυτό το cd…! :lol: :lol:
__Ναι, για να δούμε… αν όντως ισχύουν όσα διαβάζουμε σχετικά με τα υπόλοιπα τραγούδια (που μάλλον ισχύουν μιας και αυτά που διαβάσαμε για τα 2 που “κυκλοφορούν” ίσχυαν), τότε όλα καλά, μιλάμε για ΔΥΝΑΤΟ άλμπουμ. 8)
__Εχει πολλά… για να δούμε! Αναφέρει και το Rocking.gr ΕΔΩ κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις:
" «ο πατέρας μου έδινε μάχη με τον καρκίνο όσο ετοιμάζαμε το album. Ήθελα να γράψω κάτι θετικό και όχι να επικεντρωθώ στους τελευταίους έξι μήνες της ζωής του, αλλά στα 41 χρόνια που περάσαμε μαζί». Πρόσθεσε δε ότι το κομμάτι είναι τόσο συναισθηματικά φορτισμένο, που δε νομίζει ότι θα μπορέσει ποτέ να το παίξει live. "
Αυτή είναι η box έκδοση?
Έχει καμία διαφορά να το πάρεις απο εδώ με το να το πάρεις από το σάιτ της μπάντας. Γιατί ψήνομαι να το πάρω…
Να ενημερώσω ότι για 24 ώρες είναι δωρεάν προς download το A rite of passage από τη σελίδα της Roadrunner…Επειδή όμως σέρνεται ελλεεινά, αν θέλετε μπορώ να το ανεβάσω κάπου και να δώσω link…Δεν ξέρω αν επιτρέπεται όμως…:-k
__Τάσο αυτή είναι, αν και το “εξώφυλλο” δε θα είναι αυτό, μιας και θα είναι “* Packaged in a Silver Foil Embossed Black Velvet Box.” Δε νομίζω πως θα υπάρχει κάποια διαφορά, αυτά που θα υπάρχουν μέσα είναι τα ίδια, αλλά… αλλά λες οι 100 τυχεροί να είναι είναι μόνο μέσα από τις παραγγελέις της Roadrunner…? Δεν ξέρω αν θα κάνουν καμιά τέτοια τσατσιά, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου! :lol:
__Καλωσήρθες nikatapi και ευχαριστούμε για την ενημέρωση, κι εγώ αυτό θα έμπαινα να γράψω (link για επίσημο download ΕΔΩ). Δεν νομίζω πως είναι παράνομο, μιας και η ίδια η Roadrunner το δίνει, αλλά καλού κακού μη το δώσεις (αν και με την ταχύτητα που κατεβαίνει -μου έχει κολλήσει και δύο φορές ήδη!- μάλλον θα έχεις “πελατεία” στα p.m. σου -χαχα! :D).
[CENTER]
[/CENTER]
__Πολύ καλά αντανακλαστικά πάντως απ’ την Roadrunner. Είδε πως η κατάσταση ξέφυγε καλώς ή κακώς, οπότε, μιας και σε λίγες μέρες θα υπάρχει και το επίσημο video clip και μιας και το Rite θα είναι το πρώτο single, σου λέει ας το δώσω έτσι (μήπως δε το έχουν;) για να κερδίσω τις εντυπώσεις και να το δώσω και σε καλή ποιότητα -αφού λειτουργεί ως single και ας διαφημιστούμε σωστά, επίσημα και με καλή /σωστή ποιότητα. Μπράβο τους. 8)
100 ευρω ε?δυσκολο να το παρω τελικα.
Πάντως παιδιά, για να πω αυτό που με βασανίζει, αυτό το τόσο ανοιχτό φλέρτ των Theater με την Μασονία μέσω του A Rite of Passage με ανησυχεί κάπως και με βάζει σε σκέψεις… Και με χαλάει ως ένα βαθμό, δεν ξέρω. Δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες τακτικές οι Theater στο παρελθόν. :-k :-k :-k :-s :-s