Όντως πολύ ωραία τα παρουσιάζουν όλα…Βέβαια το σημαντικό είναι να ακούσουμε και τον υπόλοιπο δίσκο για να δούμε γενικά τι παίζει από στίχο, γιατι στο Count of Tuscany διάβασα ότι οι στίχοι είναι λιγάκι άκυροι…Είδωμεν…
Eνα πραγμα θα ελεγα στα μελη των DT: Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην λες. Γιατι σαν πολλα να μας τα 'χουν πει και φοβαμαι οτι θα εκτεθουν…
Πάντως τα πρώτα reviews (οσο μπορούμε να τα θεωρήσουμε αξιόπιστα) αναφέρουν ότι πέρα απο κάποια σημεία, γενικά πρόκειται για έναν πολύ καλό δίσκο…Επίσης, σε όλες τις κριτικές αναφέρεται ότι το The Best Of Times είναι το καλύτερο τραγούδι του δίσκου, και είναι ένα πολύ “old school” τραγούδι τους…
Δεν αμφιβαλλω οτι θα εχουμε μια πολυ καλη κυκλοφορια (δεν εχω ακουσει νοτα αλλωστε) αλλα σαν πολλα δεν εχουν ηδη πει?? Let the music do the talkin’…
Εγώ πλέον αμφιβάλλω για όλα…
Τουλάχιστον μέχρι να το ακούσω. Πχ για το Systematic Chaos έχω θετική γνώμη. Στην αρχή ήμουν κάργα επιφυλακτικός…
το refrain του A Rite Of Passage είναι συγκλονιστηκά όμορφο.
Οντως αυτο το ρεφραιν μου εκανε το πρωτο κλικ και απο τα δυο τραγουδια
[SIZE=“3”]Official Video του Rite of Passage[/SIZE]
Μου φαινεται πως πρεπει να παω απτη δουλεια για να το δω χωρις να κολλαει.
forthnet [-X
καλουτσικο το τραγουδι,βλεπουμε…
To video είναι πάρα πολύ ωραίο…Πολύ μαυρίλα βέβαια αλλα είναι σαν ταινία…
Μετα το κιτσαριο του Forsaken μπορω να πω πως εσωσαν την κατασταση με το νεο βιντεακι…Το κομματι οσο παει και μ αρεσει περισσοτερο.
Ωραια ριφακια,ωραιο ρεφραιν,καλο σολο,αν ελειπαν και τα ματζουνια για τις Μασσονιες καλα θα ηταν:pΑντε να δουμε τι θα μας σερβιρουν τα παλικαρια μας.
(ΥΓ:Ρε ταγαροβλαχε James,τι μουστακια ειναι αυτα ρε;:p)
Παρα πολυ καλο και το τραγουδι και το video
Και του forsaken μια χαρα ηταν παντως…
Mια xαρά hitάκι ήταν to Fοrsaken (ό,τι ΔΕΝ πρέπει για Theater δηλαδή :p)
Υπογειες συνομωσιες, illuminati, μασωνεια… δεν αποκλειεται να χωσαν και κανα μηνυμα αν παιξεις αναποδα το δισκο, οπως τρωγαμε παπα παλια με Παπακωνσταντινου και Maiden.
Μου φαινεται take the time, learning to live, under a glass moon, hell’s kitchen δεν προκειτα να ξανακουσω.
Καλοκαιρι ερχεται ρε φουστη μου, για 7 αστερια και νεα ταξη πραματων θα ακουω;;;;
Αν ειναι, αγοραζω παλμο η κεραμμυδα καλυτερα…
Seven stars my ass, seven years απο SG παω να βαλω να χαρω το υπολοιπο της μερας.
Εντωμεταξυ, ακομη να ανακοινωσουν καποια συναυλια για Ελλαδα.
Λετε να τους στειλουμε κανα βιβλιο του Λιακοπουλου μεταφρασμενο, μπας και ψηθουν;
Μια χαρα ηταν το τραγουδι,το βιντεο βρηκα κακογουστο.
Ωραιο το βιντεο.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ενα λαθος στο μονταζ ακριβως στο σημειο που τελειωνει το πρωτο pre-chorus και μπαινει στο ρεφρεν οπου δειχνει τον portnoy να παιζει αλλα απο αυτα που ακουγονται.Απορω πως το επετρεψε αυτο ο portnoy!Ξερουμε νομιζω ολοι την τελειομανια του.Πασχει και απο ενα συνδρομο σχετικο,που δεν την παλευει και τα θελει ολα στην εντελεια.'Η ετσι λεει τουλαχιστον για να ψαρωσουμε!
Το a nightmare to remember μου θυμισε παλιους καλους Theater…Φοβερο κομματι με απιστευτες εναλλαγες ρυθμων και συναισθηματων,εχει κανει καταληψη στο playlist μου…το a rite of passage απλά συμπαθητικό…
To βίντεο καλό, το τραγούδι όχι και τόσο καλό [-X
Με κάθε επιφύλαξη για την 100% εγκυρότητά τους, μεταφέρω πληροφορίες που διάβασα σε άλλο site για το ποια θα είναι τα 6 κομμάτια - διασκευές που θα κάνουν οι Theater στο bonus disc του άλμπουμ.
[SPOILER]
1.Stargazer (RAINBOW) 8) 8)
2.Tenement Funster - Flick Of The Wrist - Lily Of The Valley (QUEEN)
3.Odyssey (DIXIE DREGS)
4.Take Your Fingers From My Hair (ZEBRA)
5.Larks’Tongues In Aspic Pt.2 (KING CRIMSON) 8) 8)
6.To Tame A Land (IRON MAIDEN) (Αυτό βέβαια είχε κυκλοφορήσει από πέρσι)
Ενδιαφέρουσες επιλογές, περιμένουμε με ανυπομονησία! :D[/SPOILER]