Mονο η ιδεα του πρωτου απ’αυτα με εξιταρει.
πολυ βαρυ παντως να ακουμπας το stargazer!!μακαρι να ειναι καλο!!
Εκτός από το Stargazer, εμένα επίσης με εξιτάρουν και οι τρεις τραγουδάρες των Queen από το Sheer Heart Attack,
και των King Crimson, που πιστεύω ότι θα είναι εξίσου εδιαφέρουσα. 8) 8) 8)
[/SPOILER]
Ω ΡΕ ΜΑΝΑΑΑ!!!8O
__Ακριβώς όπως τα λέει και ο από πάνω κύριος! 8)
__Ωραίες επιλογές (αν και το τελευταίο… βλακεία, το έχουμε ήδη ακούσει!! έπρεπε να βάλουν άλλο, σιγά την κούραση για μπάντα του δικού τους επιπέδου -μιλάμε για το πολύ δύο μέρες δουλειά, μαζί με τις πρόβες). Ειδικά για το πρώτο, έχω αγωνία (αν όλα αυτά ισχύουν -τα 5 απ’ τα έξι, μιας και το Maiden είναι σίγουρο)!
__ Τους Zebra πού τους θυμήθηκαν… (αν και στις Η.Π.Α. ήταν πολύ περισσότερο γνωστοί απ’ ότι στην Ευρώπη)?! Και το Odyssey, ε, αυτό κι αν είναι στα μέτρα τους! 8) Ξέρετε πόσα δικά τους τραγούδια έχουν βγάλει /φτιάξει, μόνο απ’ αυτό το τραγούδι των Dregs…? :lol:
[εκτός από κάτι Rush, Maiden, Metallica και Floyd, άλλη μία μεγάλη επιρροή τους και αυτή, κυρίως για Petrucci]
Εμ… Steve Morse είναι αυτός
Ετσι, ετσι!
Απο Rainbow επαιζαν διασκευη το Gates of Babylon οταν ηταν ακομα Majesty,υπαρχει και μια live εκδοχη του σε ενα bootleg το Νο Sleep Since Brooklyn.Τωρα για το Stargazer…χμ,ειμαι πολυ περιεργος…
Θα προτιμουσα βεβαια το Egyptian Danza του Μεολα που ηταν να συμπεριληφθει και σε καποιο LTE…
Ποιος τις ****** τις διασκευές;; :p:p
Οταν υπαρχει ενα nightmare to remember…
Εχω μεγάλη αγωνία για το The Best Of Times…Απ ότι έχω διαβάσει είναι το καλύτερο και πιο “old school” τραγούδι του δίσκου…
Και στην wiki αναφέρονται πλέον οι διασκευές. Άρα οι πληροφορίες πρέπει να είναι πια 100 % σωστές.
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Clouds_%26_Silver_Linings#Special_edition_tracks
Κομματάρα και καλή επιλογή το Tenement Funster/Flick of the Wrist/Lilly of the Valley. Eπίσης πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή να παίξουν απ’ το καλύτερο King Crimson. Aλλά όσο φαντάζομαι το Labrie να τραγουδάει Dio, και τους άλλους να προσπαθούν με το γυαλισμένο ήχο τους το μέταλλο του ΕΠΟΥΣ, γελάω από μέσα μου τώρα.
Περιμένω με ενδιαφέρον ν’ ακούσω το κανονικό δισκίο.
Δεν είσαι ο μόνος:wink::!:
ένα χάπι παρακαλώ.
The Count Of Tuscany.
.-
οι Theater είναι εδώ.
prog is the word…
Έχει περάσει μια ώρα αφοτου το άκουσα, το σκέφτομαι και ανατριχιάζω…
Count of Tuscany…
Τhey’re Back!!!
Ωπα…τι εγινε?ποιος,που,ποτε γιατι???
Καποιος ενα λινκ πληζ!!!Θενκς!!!
Πείτε και σε εμάς!!! Διέρρευσε όλο το άλμπουμ ή μόνο το Count of Tuscany???
:bounce::bounce::bounce:
Eεεε και δω More infos
Mετα απο 2 ακροασεις μονο μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ.Επιφυλασσομαι ομως να ξεστομισω διθυραμβους ακομα,θα το ακουσω περισσοτερες και εδω ειμαστε.Τα σημαδια ως τωρα ειναι παρα πολυ καλα παντως.