όπως σωστά λέει και ο φίλος Hokam προσπαθούμε να μην ξεστομίζουμε διθυράμβους ακόμα (θα το κάνουμε αργότερα).
είναι οι theater.
είναι παλικάρια…
επιπλέει όλος ο δίσκος πλην του best of times προς το παρόν.
όπως σωστά λέει και ο φίλος Hokam προσπαθούμε να μην ξεστομίζουμε διθυράμβους ακόμα (θα το κάνουμε αργότερα).
είναι οι theater.
είναι παλικάρια…
επιπλέει όλος ο δίσκος πλην του best of times προς το παρόν.
Ρε τι γράψανε πάλι τα άτομα
Με 1 μόλις άκουσμα στο καθένα:
Απ’το Wither δε συγκράτησα σχεδόν καμία εντύπωση, αλλά μου ακούστηκε καλή “μπαλάντα”.
Το Shattered Fortress οδοστρωτήρας αλλά υπερβολικά βασισμένο στα παλιά της AA Suite, περισσότερο σαν απάνθισμα των καλύτερων riffs της σειράς μου φάνηκε.
Ντάξει για το τελευταίο ΕΠΟΣ δε θα γράψω τίποτα, απλά ακούστε το.
Λείπει και ένα απ’τα highlights του δίσκου, όπως λένε, βέβαια.
παιζει να το βρηκα ολοκληρο, δεν ξερω ακομα μπορει ν νε και fake… θα δειξει
Original είναι
Τώρα τελείωσα την 1η του Best of Times
Θα επανέλθω με διθυράμβους γιατί όπως φαίνεται είναι το 2ο all time classic του δίσκου.
Νομίζω ότι η αισιοδοξία σας είναι υπέρμετρη με όσα έχω ακούσει έως τώρα (όλα εκτός του Best of times) και στείλτε μου ένα pm εσείς που το βρήκατε…thanx!
Στείλτε και εδώ εν πμ ρε παιδια γιατι θα χαλασει το F5…
#Ειμαι στην δευτερη ακροαση και μεχρι τωρα μου χει κανει εντυπωση το Wither και The Shattered Fortress.
#Καλη γνωμη γενικα αλλα κατωτερο των προσδοκιων μου…
#Προς το παρον το Systematic Chaos το ξεπερνα για μενα.
#Θα δειξει… ισως χρειαστει αρκετες ακροασεις…(οχι ισως, σχεδον σιγουρα:))
#εδιτ: ε…, ειναι και τεραστια τα τραγουδια που να βγαλεις ακρη με 2 ακροασεις μονο?
Αν μπορεί κάποιος ας στείλει πμ κ σε μενα για το The Best Of Times
Το χω ακουσει 3-4 φορες(χωρις τo best of times)και μου εχει αφησει παρα πολυ καλες εντυπωσεις…
Μονο το wither μου φανηκε καπως επιτηδευμενο μπαλαντιδιο,αλλα ντακς μπορει με τον καιρο να αλλαξω γνωμη…
The count of tuscany παιζει να “μεγαλωσει” πολυ με αρκετες ακροασεις…
Ψάχτε mininova παίδες.
leakαρε το stargazer
To The Count Of Tuscany είναι απλά όλα τα λεφτα!!
Επίσης στο Stargazer είναι ιδέα μου ή ο Λαμπρούκος δίνει ρέστα?
Ω ΘΕΟΙ!
θα πάθω overdose από Theater.
α ρε James ΟΛΟΙ οι τυχάρπαστοι και οι ημιμαθείς με σένα τα βάζουν. δεν πειράζει. δείχνεις ότι αντέχεις.
Βγηκε στην φορα και το cover των Maiden βλεπω, πλην ολοκληρου του αλμπουμ και του stargazer.
Ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να ακουσω τιποτα τωρα, οποτε το κοβω να εχω ατομικο παρτυ στο αμαξι προτου παω σπιτι :D:D:D
Edit: Πηρα ενα πρωτο ακουσμα του Shattered Fortress, και παρολο που αποτελει ποτ πουρι προηγουμενων κομματιων, εχει να δωσει αντοχη στο περασμα του χρονου.
Edit #2: To Tuscany οντως δινει ρεστα.
Άκουσα μερικά κομάτια, και η πρώτη εντύπωση είναι άκρως θετική:!:
Πιο είναι το Maiden cover τραγούδι;:!:
To tame a land…
Το οποιο βεβαια εχει κυκλοφορησει εδω και κανα 4μηνο στο Maiden Heaven tribute cd…
Πολυ ωραια διασκευη btw και ταιριαστη στα παλικαρια εδω…
Ισως αργοτερα αλλαξω γνωμη,αλλα για την ωρα το Best Of Times το βρισκω το πλεον αδιαφορο του δισκου,βαρετο και αρκετα μονοτονο για τη διαρκεια του και για τα δεδομενα των Theater.Εχει παντως μια 6 degrees ατμοσφαιρα(ισως γι αυτο δε μ αρεσε κιολας…:p)
Πές τα…Η απόδοση του σε αυτό το δίσκο είναι πολύ καλή…Και υπάρχουν πολλές ωραίες φωνητικές μελωδίες σε όλα τα τραγούδια…
Εγώ είμαι αρκετά τυχάρπαστος και ημιμαθής για να τον θεωρώ τον αδύναμο κρίκο των Theater…
ναι ειναι καταπληκτικος λαηβ, δλδ οσες φορες τον εχουμε δει στα πατρια εδαφη μετα το 2000, εχει πιασει 100% αποδοση. στουντιο κι εγω μπορω ν’ αντεξω.