__Ναι βέβαια, το έκανα edit.
thanx!
__Out, άσε να λένε ότι ο Λαμπρούκος δεν είναι καλός στα live, δε τους αλλάξεις γνώμη εσύ. Ελλάδα είναι, δύσκολο κάποιος να παραδεχτεί και δει δημόσια πως είχε λάθος (λέμε αν είναι καλός, αν τη λέει τη γαμημένη τη ψηλή τη Σολ ή δε τη λέει, αν τη λέει άνετα όπως παλιά /όπως στο δίσκο, ή αν τη λέει γκαρίζοντας και στονάρει κ.ο.κ. και ΟΧΙ αν μας αρέσει η χρειά ή αν του ταιριάζει κάτι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ή όχι -εδώ να σημειωθεί πως αν πιάνει ή όχι τις νότες που πιάνει και στον δίσκο, ΔΕΝ έχει να κάνει με γνώμες, είναι ευτυχώς αυταπόδεικτο). Ο Λαμπρούκος, ήταν για ένα διάστημα “ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ”, ανάλογα το “παιχνίδι”, μπορούσε να σε κάψει, μπορούσε και να σε πάει στα ουράνια.
__Για ένα διάστημα όμως. Τώρα είναι πολύ καλός, μερικά χρόνια πριν ήταν καλός και ανέβαινε (αλλά μας την έσπαγε με “την τεχνική του Ιγκουάνα” -χοχοχοχοχο) και μερικά ακόμα πιο πίσω -στη μέση της καριέρας του, τον ήπιε γενικώς, ήταν πολύ μετριος (για τόσο δύσκολο υλικό) και ήταν έτοιμος να πει /του πούν το αντίο. Πιο πριν όμως, ΣΚΟΤΩΝΕ! Μιλάμε για ΑΠΙΘΑΝΗ απόδωση, σε ΥΠΕΡ απαιτητικά κομμάτια, σε ΠΟΛΛΑ τέτοια τραγούδια (σχεδόν όλα) στο ίδιο live και για live με ελάχιστη διάρκεια τις 2,5 ώρες… Μόνο ένας άλλος μου έρχεται τώρα στο μυαλό που έκανε κάτι αντίστοιχο (ΟΧΙ όμως και στη διάρκεια) και που δεν έπεσε ποτέ η απόδωσή του… Steve Perry, και εκτός αυτού, είναι ελάχιστοι που υπέρ-δύσκολα τραγούδια με τρελές απαιτήσεις τα βελτίωναν /έκαναν πιο δύσκολα στα live (όπου έχεις να τραγουδήσεις 2,5 ώρες στα κόκκινα χωρίς επαναλήψεις αν δεν πιάσει τη δύσκολη νότα ή δε πεις καλά κάτι όπως στο studio -όπου είσαι σε ελεγχόμενες, τέλειες και ξεκούραστες συνθήκες), όπως αυτοί που ανέφερα στο προηγούμενο post μου (Andre Coelho Matos & "έχω-αλλάξει-ν-φορές-πρώτο-όνομα Matijevic).
__Και πάλι πίσω στο κυρίως θέμα:
__Ναι, για το Best Of, όπως είπα και πριν, είναι πολύ καλό και όντως grower! Στο τέλος, μέχρι που μας βλέπω να τραγουδάμε τους γλυκανάλατους στίχους του! (χιχιχιχιχι :p)
__Γενικά, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με όσα λέει ο Amazing “the Who” Journey! 8)
__Tέλος, με ένα search της προκοπής, μπορεί ο κάθε ένας να βρει το άλμπουμ σε 320kbps… και μη ξεχνάτε: τη μουσική που αγαπάμε, πρέπει να τη στηρίζουμε.