__Χαχα, ναι, δε το έχω χονέψει με τίποτα!! :lol: Μμμ, σοβαρά τώρα, από τους Theater που δείχνουν πόσο πραγματικά σέβονται τους οπαδούς τους, είναι “κίτρινη κάρτα”, ή έστω “όχι κάρτα, αλλά το σημειώνουμε στο μπλοκάκι”… 
__Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς οι 5 διασκευές (+ αυτή που οκ, δεν είχε κυκλοφορήσει στο εμπόριο) είναι ήδη ένα πολύ ωραίο δωράκι και μαζί με τα instrumental που διαφέρουν λίγο (άλλο πάλι και τούτο, καλή ιδέα μάλλον!), αποτελούν πολύ καλό και “τίμιο” πακέτο.
__Εχει διαρρεύσει σε 240 περίπου… ΚΑΛΗ αλλά όχι τέλεια! :lol: Βασικά, απ’ τα τόσα που κυκλοφόρησαν, βαριέσαι να κατεβάζεις στο τέλος… Αλλά αυτό δείχνει και το πόσο ενδιαφέρον και αγάπη υπάρχει για την μπάντα! Υπήρξαν άτομα που έκαναν “remastering” στα δύο πρώτα τραγούδια, που ήταν σε ποιότητα 128 (! remaster σε 128kbps! lol!!) για καλύτερα ηχητικά αποτελέσματα…! A! Και έχουμε ήδη την πρώτη απόπειρα του “12 Step Suite /Saga”! (όλα τα τραγούδια που αφορούν τον αλκολισμό), καθώς και debate για το αν πρέπει να συμπεριληφθεί σε μία τέτοια συλλογή και το Mirror που είναι εκτός μεν, αλλά απόλυτα σχετικό και κάτι σαν πρόλογος… Εγώ πάντων ψηφίζω να μπει ως bonus track -track “0”, πριν το “1” για να μη χαλάει την μουσική διαδρομή των 12 κεφαλαίων…
εεεεε, ρε μούρλα ε?!!
:lol:
__Πάντως, εντυπωσιακό που μπόρεσαν στις μέρες μας, λιγότερο από μία βδομάδα πριν την κυκλοφορία να μην υπάρχει “σωστό” ψηφιακό αντίτυπο του δίσκου…!
__Αν δεν ανέβει κανένα αστεράτο rip από double vinyl ή το original cd σε mp3 320, θα περιμένω να πάρω το δικό μου αντίτυπο στα χέρια και να το απολαύσω όπως του αξίζει (είναι και η μουσική τέτοια, που είναι πολύ μπουκωμένη από πολλούς ήχους, όργανα, βαριά παραγωγή, πολλά κανάλια, εφέ κλπ, που απαιτεί καλή ποιότητα ήχου -ειδικα΄τώρα που το ηχοφράφησαν με audiophile stardars). 8)