Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings

Το είδα Μετρόπολις Πειραια, κάτι λιγότερο από 18e:!:

Αφου ακουσα και ολοκληρο το Nightmare to Remember… θελω πολυ το LP… εκτος απο το cd δηλαδη :stuck_out_tongue:

Εχει παραλαβει κανεις το cd απ’οσους εχουν παραγγειλει απο play.com;

οχι ακομα δυστηχως αλλα πηρα email οτι το εστειλαν.

Οι διασκευές τα σπάνε:!:

Oι λεξεις κλειδια για τον νεο δισκο…Προσωπικα δεν ακουω τιποτα αλλο τελευταια και δεν εχω ακουσει καν ακομα τις διασκευές…(αν και δεν εχω αμφιβολια για την ποιοτητα τους…)…Το count of tuscany ειναι ηδη στα 3 καλυτερα κομματια τους ever για μενα…:slight_smile: (το a change of seasons θα ειναι στον θρονο για παντα…)

Το Wither, το οποίο το είχα για τον αδύναμο κρίκο του δίσκου, με κερδίζει όλο και πιο πολύ:!:
Είναι και πολύ καλή η ερμηνεία του Λαμπρή:!:

Σήμερα παρέλαβα από play.com την έκδοση των 3CD, που είχα παραγγείλει την προηγούμενη Δευτέρα. Μετά από ακροάσεις του δίσκου όπως πρέπει πλέον (και όχι από κατεβασμένα), θα γράψω την άποψή μου. :slight_smile:

το κουτί είναι σπίτι μου ήδη (εγώ δεν το έχω δει ακόμα βέβαια).
με μεταφορικά κλπ 71 ?. μου το έφεραν έτοιμο.
μπορείτε να πάτε σε κάποια γνωστά ροκ μαγαζιά και να το πληρώσετε 105.
και παραπάνω ενδεχομένως.

Κι εγω σημερα παρελαβα απο play επισης.Ακομα να ακουσω διασκευες και instrumental.[-X
Μ’αρεσει που στο βιβλιαρακι,στο σημειο που ευχαριστουν τις εταιριες για τον εξοπλισμο εχουν και την apple.Ξερει κανεις σε ποιο τραγουδι και ποιο σημειο παιζει ο Rudess με το iPhone;

αυτο με τα 3 σιντια στα μετροπολις το χουν γυρω στα 22, φιλος το πηρε απο play.com 15 και χωρις μεταφορικα. γενικα με βλεπω να αγοραζω πλεον μονο απο νετ.

8O8O Τι κανει??? Πειτε οποιος ξερει τιποτα γιαυτο…

Στο Rite of Passage νομίζω, εκεί που κάνει κάτι κολπάκια μετά το keyboard solo.

Στο Download τον δείχνει να παίζει με ένα μικρό πραγματάκι σ’εκείνο το σημείο, μάλλον το iPhone είναι.

Ρε δν το κόβω για iphone. Καλό χρυσό το iphone αλλά δν είναι κ κάνα θαύμα της τεχνολογίας να το βάζουν σε συναυλίες :stuck_out_tongue:
Κάνα μυστήριο gizmo θα είναι.

Καλα το λεει ο leviathan,στο rite of passage ειναι.Το λεει και στην περιγραφη του πρωτου βιντεο που παραθετω.Εχω δει βιντεακια του Rudess που το επιδεικνυει αλλα δεν ηξερα σε ποιο κομματι το εχει χρησιμοποιησει.Ειναι το σολο απο 6:56 μεχρι 7:20.Στο 7:21 φαινεται και το καλωδιο του που το συνδεεις.

Δειτε και αυτο εδω!Αξιζει!

Edit:Κατεβασα στο iPod Touch το Bebot που χρησιμοποιει ο Rudess στο δευτερο βιντεο.Απιστευτο προγραμμα,σιγουρα παιζει με αυτο στο Rite of Passage.

ηρθε το πακετο. No silver ticket αλλα δεν πειραζει. lets rock!!!

Γιατι στον καινουριο τους δισκο εχει μεγαλες παυσεις οταν τελειωσει το τραγουδι και δεν περναει απ ευθειας στο επομενο?

αυτο οφειλεται σε φαινομενα κοινωνικης παθογενειας που αναιρουν την ιδια την ελευθερια και ενισχυουν την αποξενωση των ανθρωπων, την αυτοαπομονωση και την περιθωριοποιηση. Ο αρμονικος συνδυασμος ολων αυτων των φαινομενων γινεται αποτελεσματικος κατω απο το συνδετικο και καθοδηγητικο ιστο της “αορατης” συνθετικης λειτουργιας με αποτελεσμα η πορεια της μπαντας ν’ αποτελεσει τροχοπεδη και ν’ γραφει κομματια με μεγαλες παυσεις ανα-με-ταξι τους.

8O8O
Καταλαβες αραγε τι εγραψες???:-k

Legendary progressive metal masters DREAM THEATER?s latest album, Black Clouds & Silver Linings has taken the band to new heights. The album debuted at #6 on Billboard?s Top 200 album chart, with first week sales totaling 40,285. Both numbers mark the highest ever first week figures for the band, who are enjoying the greatest success of their 25 year career. 12% of the week?s sales were digital, ranking Black Clouds & Silver Linings at #21 on the Digital Albums chart.

Drummer Mike Portnoy had this to say, ?This is truly amazing. After almost 25 years together, Dream Theater is still growing and progressing and doing bigger and better than ever. I can’t think of many bands that can claim that. We are truly thankful to have this incredible support from fans who believe in the band as a musical force.?

Such a monumental debut places Dream Theater, a band known for lengthy epics and the true ?album? format, in the cozy Top 10 company of Jonas Brothers, Black Eyed Peas and Regina Spektor, a truly remarkable feat. Portnoy continues, ?An album with four songs over 12 minutes in the US Top 10? Hell must’ve frozen over! This is one small leap for Dream Theater, and one giant leap for music in general.?

πάμε μωρή αρρώστια.