Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings

Aυτα ειναι…:smiley: Ασχετο αλλα στην progressive nation tour (στο Ευρωπαικό κομματι) εχουν στο πακετο και τους θεούληδες Unexpect…Tους ακουσα πρωτη φορά πρόσφατα και ακομα παραμιλαω…τελικα υπαρχει progressive θεος ακόμα…

__Καλησπέρα.

__Μόλις εξαπατήθηκα από το dvd.co.uk. Δήθεν θα μου έστελναν τη special edition του BC&SL. Τους είχα στείλει και προειδοποιητικό mail (αν δεν έχετε αποθέματα πείτε μου το τώρα, είναι limited time προφορά και θα την χάσω αν μου κάνετε cancel την παραγγελία) και μου είχαν απαντήσει κανένα πρόβλημα. Θα πούλησαν ένα κομμάτι για να αποδείξουν πως έχουν τη χαμηλότερη τιμή και τις άλλες ΠΡΟπαραγελλίες (πώς εξαντλήθηκαν τα αποθέματα;;!) τις “πιστόλιασαν”. Μεγάλοι καραγκίζηδες. Εχει συμβεί το ίδιο ή κάτι παρόμοιο απ’ το συγκεκριμένο κατάστημα σε κάποιον από σας;

υ.γ. το πόσο γαμημένα νευριασμένος είμαι, ΔΕΝ περιγράφεται…

Wow, σκατα φιλε. Εχω κανει καμμια 10ρια αγορες απο το dvd.co.uk και ηταν πολυ καλοι. Βεβαια μεχρι αποδειξεως του αντιθετου οπως στην περιπτωση σου… :frowning:

το αλμπουμ που κραζουν μερικοι ελληναρες και το ελληνικο Metal Hammer σκιζει!!! ουστ πεθερες!!!
χιλια μπραβο στους dt για αυτη την επιτυχια!!!

Έτσι μπράβο. Οι ντρημ θήατερ με τις πωλήσεις τους αποδεικνύουν ότι δεν τους αγγίζει η υποκινούμενη ελληνική μνησικακία! Hail \m/

σώπα ρε Μάνο και συ, που αυτό κατάλαβες…

οι Theater με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφεραν μια εμπορική επιτυχία που δεν είχαν ποτέ και δεν την κατάφεραν με συμβιβασμούς.

Shadowcaster κάθε εμπόδιο για καλό. Πάρε το κουτί να χαίρεσαι να το βλέπεις…:stuck_out_tongue:

Σου φαγαν και λεφτά ή νευρίασες μόνο (τι μόνο, τέλος πάντων…) επειδή σου παίξαν πιστόλι? να τους πεις για μύνηση αν έχεις στοιχεία. Μπορεί να σου δώσουν καμιά 10αριά box set και από τη νέα σαιζόν θα χουμε πολλά box sets :wink:

Tο αλμπουμ ειναι πολυ ωραιο.Το μονο που με χαλασε ειναι το ντιτζιπακ.Θα μπορουσε να ειναι πιο καλοφτιαγμενο απο αποψη ποιοτητας.

Πριν λιγο ηρθε και μενα το βελουδινο κουτι μου…καυλα ειναι…8)

Poly kalo to album!Poly kalytero apo to systematic chaos auto ine sigouro…Vevea autou tou sygrotimatos ta albums den boroun pote na einai patates telios…Akoma kai ta ligotero kala albums tous periehoun synthesis pou benoun sto pantheon ton megalon syntheseon tous.

συγγενής με τον Γιάννη ή απλή συνωνυμία;

Ohi mia apli synonimia eho me ton kyrio :p!

Ωραία, αφού είναι απλά συνωνυμία μη γράφεις με greeklish διότι απαγορεύεται =)

__Outshine, :frowning: το κουτί ήταν που δε μου είχαν στείλει… Με είχατε ψήσει και είπα “θα το κάνω δώρο στον εαυτό μου για τα γεννέθλιά μου”… Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να το βρω… Και είχαν και καλή τιμή -κανα 70αρι θα έβγαινε… Αλλά φυσικά, γι’ αυτό την είχαν την τιμή -γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΤΕ… :lightsabre:

__Φίλε Epitaph και METAL LAWS ήταν η τύχη μου φαίνεται… Δε μου έφαγαν λεφτά, μιας και οι ίδιοι μου ακύρωσαν την παραγγελία (παρά τις διαβεβαιώσεις τους όταν προλάβαινα -πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας- να το παραγγείλω από αλλού 10 ευρώ ακριβότερα). Ηταν τρικ για να δείξουν πως έχουν τις χαμηλότερες τιμές…

__Γιατί ενώ ακόμα δεν είχε κυκλοφορήσει αυτοί λέγαν όλα καλά και μετά είπαν “δε μας τα έστειλε η εταιρεία”… βέβαια, θα στείλω mail στην ίδια την Roadrunner και έτσι και επιβαιωθεί η απάτη (αν και μάλλον θα τους κάνουν πλάτες), θα τους ξεφτιλήσω όπου μπορώ και ξέρω (στα φόρουμ, στους θίατερ, στην ροντράννερ…).

__Οχι πως θα αλλάξει το γεγονός πως περίμενα το καταπληκτικό πακέτο και το έχασα σαν μαλάκας, αλλά τουλάχιστον να μην συμπεριφερθώ σαν καταναλωτής-πρόβατο και το “σαν” στο “μαλάκας” γίνει “ως”…

__Το άλμπουμ στα σπάει άργια, είναι καταπληκτική δουλειά και όσο το ακούω μου αρέσει περισσότερο και ανεβαίνει στην εκτίμησή μου όλο και περισσότερο (στην 5άδα των καλύτερών τους για πλάκα και είναι και νωρίς ακόμα). Και τις πωλήσεις τις αξίζουν και με το παραπάνω! Αντε να γίνονται ΠΩΛΗΣΕΙΣ να τα βλέπουν οι εταιρείες αυτά για να μην πηγαίνουν άπατα συγκροτήματα όπως οι Dali’s Dilemma (που στην περίπτωση των Theater, αν δεν υπήρχε το Pull Me Under, ίσως να είχαμε παρόμοια πορεία και να μην απολαμβάναμε ποτέ τίποτα πέρα από Images & Words!!!).

__ΟΜΩΣ, παρόλα τα όσα γράφω, με αυτά και μ’ αυτά, δεν έχω καμία όρεξη να το αγοράσω αυθεντικό -μιας και πλέον ενώ έλεγα πως θα έχω στα χέρια μου σήμερα το τέλειο, πρέπει να “πέσω” το πολύ στην έκδοση του digipack που δε λέει και πολλά απ’ ότι διαβάζω εδώ (ενώ ούτε καν ήθελα να το κατεβάσω σε 320, μιας και ήθελα να περιμένω να ριπάρω τα δικά μου αυθεντικά cd…)… [-X

__Αντε, κάποιος απ’ τους τυχερούς, ας μας κάνει κανα “φωτορεπορτάζ” :lol: να θαυμάσουμε και εμείς οι υπόλοιποι! :smiley: 8)

να ακυρώσεις την παραγγελία δεν μπορείς;
ακυρωσέ την και πήγαινε στο amazon.de
πακεταρισμένο με κούριερ στο σπίτι μου ήρθε και στοίχησε 71?.
σε 5 μέρες από την παραγγελία.

Report: DREAM THEATER Debuts Atop Euro Chart

Billboard.biz has issued the following report from Paul Sexton, London:

Europe welcomes a new bestseller on the composite European Top 100 Albums chart, as New York rock outfit DREAM THEATER’s Black Clouds And Silver Linings (Roadrunner) opens its account at #1.

“Black Clouds” jumps 14-1 in Finland and debuts at #3 in Germany and Holland, #4 in Hungary, #5 in Italy, #9 in France and #23 in the United Kingdom, the band’s best ranking there to date. Dream Theater is on a steady upward curve on the composite European chart, having opened at #7 with its first Roadrunner album, Systematic Chaos, in 2007 and #16 with Octavarium, on Atlantic in 2005.

Για την ιστορία στο #2 οι Black Eyed Peas και στο #3 οι Green Day.

δεν υπαρχει αυτο που ζουν οι dt αυτη την εβδομαδα. Νο1 στην ευρωπη!!! 8O8O8O8O8O
μπραβο ρε μαγκες, χιλια μπραβο. καντε μας περιφανους ακομα μια φορα και ας λενε οτι θελουν οι…πεθερες. επανω τους ρε Mike!!!

ΥΓ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ποιος να το’λεγε ότι οι Theater έπρεπε να φτάσουν στο 10ο album τους για να τύχουν τέτοιας εμπορικής επιτυχίας…

To Black Clouds … φαίνεται πως είναι, εμπορικά, το δικό τους black album.

Και με κανέναν (σχεδόν) συμβιβασμό. Το σχεδόν λόγω του ότι 2/6 κομμάτια είναι singles και μάλιστα ιδιαίτερα δυνατά (πιασάρικα εννοώ βρε :P).

Αλλά δίσκος με 20λεπτο και 16λεπτο κομμάτι #1 στην Ευρώπη … αυτό ήταν ουτοπία …

Μόνο μην γίνει boomerang αυτή η επιτυχία …

Σιγα μην ειμαι και υπερηφανος που εβαλαν μερικα φραγκα στους τραπεζικους τους λογαριασμους.
Ομορφα αισθανομαι αν ακουω ενα καταπληκτικο αλμπουμ ειτε πουλησει 10 ειτε 100000000

οι πεθερες που λεγαμε. ρε φιλε οτι θες κανε, τα ειπα καποιες σελιδες πριν. ελληνας μεταλας = πεθερα. εχω γνωμη για ολα και μονο την σωστη. τωρα αμα απο ολο αυτο εσυ καταλαβες οτι ειμαι υπερφανος επειδη εβαλαν λεφτα στην τσεπη εισαι λαθος!! απο 1994 που τους ακουω σε τετοια επιπεδα να τους βλεπω ειναι μεγαλη περιφανια για εμας τους φανς τους που ειμασταν διπλα στην μπαντα παντα και πιστοι χωρις να κραζουμε. πιστεψε με στην ηλικια μου και κυριως στην εποχη που ζουμε οταν βλεπω μεταλ μπαντες και ιδιως του στυλ τους στην κορυφη ειναι πολυ μεγαλο πραγμα. τωρα ειναι οπως το βλεπει κανεις. τα λεφτα ειναι μεσα σε ολα. τωρα ποιος περνει τα πιο πολλα δεν το καθορισε ο Portnoy πιστεψε με!!!