λέει και για τον αλκοολισμό.
και σύντομα περιμένω συζήτηση (και κράξιμο) για τους Theater.
λέει και για τον αλκοολισμό.
και σύντομα περιμένω συζήτηση (και κράξιμο) για τους Theater.
FROM STEVEN LUCAS, LONG ISLAND, NEW YORK:
I assume that an octavarium, and being ?trapped inside? one, is a way of describing the helplessness of having to adhere to and obey the rules of music theory, and that despite the perception of creative freedom, one is not truly free in that any melody he or she may compose will unfailingly consist of a series of the same twelve notes, in a veiled metaphorical allusion to the real confines and limitations of daily life. Am I correct?Mike Portnoy:
No.
:lol::lol:#-o
Εγώ περιμένω να βγάλουν πάλι δίσκο οι θεοί (οι Καναδοί, όχι οι άλλοι ;p), να τους δω επιτέλους … :roll: Είμαστε και κοντά τώρα, αμαρτία είναι … Εδώ πάντως είναι αρκετά δημοφιλείς, τους ακούνε και άτομα που είναι ψιλοάσχετα με το prog.
O Portnoy είναι γνωστό ότι είχε πρόβλημα, αλλά δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μεγάλο.
Τώρα το αν λόγω αυτού έπρεπε επί 5 δίσκους να έχει από ένα κομμάτι για την AA Suite μέσα, αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Για άλλους είναι κουραστικό, για άλλους όχι. Για μένα ας πούμε δεν είναι (έεεελα τι μας λες :lol:)
Ο δίσκος καλό λιώσιμο τρώει ακόμα. Έχει μπόλικες καταπληκτικές στιγμές, αν δεν το παρακάνει κανείς με τις αναλύσεις κτλ. κτλ. …
Εμένα πάντως δε με χαλάει καθόλου η AA Suite σε όλους τους δίσκους. Αν επέλεγα να αφαιρέσω κομμάτια, αυτά θα ήταν άλλα :Ρ
Τι; Θες να αφαιρέσεις κομμάτια; ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΝΟ.
Για πες ποια θα ήθελες να αφαιρέσεις ας πούμε για να δούμε πόσες θα σου ρίξουμε. 8)
Ο δισκος εξακολουθει να ηχει πολυ ευχαριστα στα αυτια μου. (οπως και το Falling into infinity που τον ξανακουω αυτην την στιγμη ολοκληρο και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι δισκαρα)
Έλα αφού θα συμφωνήσετε κι εσείς. Κανά Wither, κανά I walk beside you. Τα κλασικά :Ρ
Επίσης να πω ότι έχω καταλήξει ότι το Systematic Chaos μου άρεσε πιο πολύ.
Το Ι walk beside you μ’αρεσει, σιγουρα ειναι στο μισο των “I like” απο το Octavarium.
To Systematic Chaos εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα τσουκ.
Κατάφωρη επιστράτευση διπλωματίας για να γλιτώσεις το λιντσάρισμα απ’τους Θηατεράκηδες του φόρουμ. Δεν πειράζει, άμα ξαναπαίξουμε μπάλα θα δεις.
Για το Systematic Chaos δεν μπορώ να πω αν συμφωνώ ή διαφωνώ, μου ακούγεται αρκετά διαφορετικό και μου είναι κάπως δύσκολο να το βάλω σε σύγκριση. Σίγουρα πάντως έχει χειρότερους στίχους.
To Octavarium είναι καλύτερο και απ’ τα 2 imo. Απλά είναι άνισος δίσκος.
Ένηγουεη, τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις, βαριέμαι :Ρ Πάντως αν βάζεις και το I walk στα καλά, ποια 4 του δίσκου είναι τα άσχημα; :-k Πρόσεξε τι θα πεις.
εδιτ: Καλά οι στίχοι του συστεματικ είναι οι χειρότεροι που έχουν γράψει ποτέ οι θήατερ.
Οχι πως τα βρισκω ασχημα αλλα καταλαμβανουν τις θεσεις 5-8 στις προτιμησεις απο αυτον τον δισκο. Οctavarium, Sacrificed sons, the answer lies within, never enough.
systematic?..
άνετα απο τα χειρότερα τους αλμπουμ.Συμφωνώ για τους στίχους.Είμαι ο μόνος που του φαίνεται πως οι theater ακούγονται κουρασμένοι σε αυτό το αλμπουμ;
Οχι τοσο χαμηλα το επος ρε συ…
Εχουν γραψει καλυτερα “τεραστια” βεβαια αλλα οχι και στις θεσεις 5-8 απτο album αυτο…
Οσο για Black clouds εχει ξεφουσκωσει,αλλα πολυ λιγο για μενα…
Το προτιμω απο Systematic ευκολα…
Να εύχεσαι να μην παίξουμε ποτέ στην ίδια μάχη των τιτάνων, αυτό σου λέω μόνο … :lol:
Μόλις γύρισα από έξω, τσίμπησα Black Clouds και Angel Dust με 23 ντόλλαρζ. Πες 15 ευρώ.
Λυπαμαι αλλα δεν προσφερω κομματια απο την μαγεια μου σε ταπεινες μαχες τιτανων!
Tα ακουσα και τα δυο live στην περιοδεια του Octavarium και ηθελα να βγαλω τα ματια μου με οδοντογλυφιδες. Ιδιως στο Octavarium ηταν η πρωτη και η μοναδικη φορα μεχρι τωρα που πηγα να παρω μπυρες κατα την διαρκεια συναυλιας.
Τρέντυλωζ, είσαι οφίσιαλλυ άμπαλος. Νταξ τα νεβερ ηναφ και σακριφαησντ σανς είναι θέμα γούστου. Το Οκταβάριουμ όμως είναι ΕΠΟΣ.
Ο ίδιος λέει ότι ξέρει από μπάλα, αλλά δεν πειράζει, εγώ θα κάνω μια έρευνα εις βάθος για το ποιον του και αν γουστάρει τίποτα Floyd, Yes, King Crimson και τέτοια ωραία ενώ δεν του αρέσει το Οκταβέριουμ θα του κόψουμε την μπάλα.
:lol:
Το Ράιτ οφ Πάσσατζ μια χαρά το γ&@!^(*)$εί το Πουλ Μι Άντερ πάντως!
Στο ηχοσύστημα του θείου εδώ η απόλαυση του δίσκου είναι δεκαπλή.
Ωημέ! Άμπαλος νάμπερ 2 :Ρ
χαχ, πάω να ξεθάψω Falling Into Infinity =)
Το ότι όλοι διαφωνείται στο ποιό είναι καλό και ποιό είναι κακό αποδεικνύει πως η μουσική των Theater δεν είναι μέτρια ή ότιδήποτε τους καταλογίζουν, αλλά απευθύνεται ενδεχομένως σε ανθρώπους με διαφορετικά μουσικά ερεθίσματα.
Η κριτική είναι εύκολο να γίνει, αλλά απαιτεί περισσότερα το να είσαι συγκεκριμένος και δομημένος όταν την ασκείς.
Απλά ο περισσότερος κόσμος αρκείται σε ένα δε μ’αρέσει ή κατατρέχει στην σύγκριση με το παρελθόν για να κριτικάρει ένα δίσκο. Αμφότερα δεν απαιτούν και ιδιαίτερη (κριτική) σκέψη, ούτε χρόνο.
+1
Αλλά κάτι λέει το γεγονός ότι διαφωνούμε στο ποιο είναι καλό και ποιο κακό στα τελευταία άλμπουμ των Theater και όχι στο Images ή στο Metropolis…
Πάντως για να πω και τη θέση μου,ίσως να συμβαίνει επειδή τους έμαθα εποχή Octavarium,απολαμβάνω μια χαρά και τα τελευταία άλμπουμ στο μεγαλύτερο ποσοστό τους…
Απλά περιμένω να τους δω και σωστά live γιατί τους είχα δει μόνο RW 07 που οι συνθήκες δεν ειναι σωστές για live Theater…
Όμως μόνο εγώ βρίσκω μικρό το σετλιστ απτα λαιβ αυτής της περιοδείας??
Για τα στανταρ που εχουν θέσει οι τύποι πάντα…