Εμένα επίσης με ενοχλάει λιγάκι που δείχνουν να επιμένουν στα metal στοιχεία του Systematic Chaos. Προτιμώ την πιο rock αισθητική του Octavarium.
Πάντως το riff, μπορεί να είναι όμοιο στα πλαίσια της σειράς κομματιών για τους ΑΑ.
Ένυγουέυ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει που κρίνουμε από ένα λεπτό το νέο δίσκο των DT :roll:
Εγώ τον κρίνω με βάση τους τελευταίους τους. (Βέβαια εγώ πιστεύω ότι έχουν να βγάλουν καλό δίσκο από το Falling… αλλά είμαι μειοψηφία και του βουλώνω )
Eίναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορούν να σε απογοητεύσουν 14 δευτερόλεπτα…Δεν ξέρω, κάνω το σταυρό μου και εύχομαι να κάνω λάθος…Πάντως μόνο την κιθάρα που ακούω…τι να πω…
Τίποτα άστο…δεν υπάρχει σωτηρία…αναρωτιέμαι μήπως το κάνουν επίτηδες πια…Μα πραγματικά όσο το ακούω το αποσπασματάκι δεν γινόταν να ακούσω κάτι χειρότερο. Εύχομαι να είναι αστείο, ή οι συνθέσεις να είναι σε άφταστο επίπεδο. Ηχητικά οι οιωνοί πάντως είναι απογοητευτικοί. Ίδωμεν:-k
Κοίτα, οι Dream Theater παραδοσιακά βγάζουν δίσκους 75-80 λεπτών κάθε φορά.
Αν από δυό ακροάσεις ενός snippet 20 δευτερολέπτων βγαίνει συμπέρασμα περί της ποιότητας ενός άλμπουμ,οκ.
Το θέμα δεν είναι αν οι οιωνοί είναι καλοί ή όχι, ή κατά πόσο βγάζουν ποιοτικούς δίσκους μετά το Scenes… Είναι μπάντα που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της και κάθε φορά, το νέο άλμπουμ αναμένεται τουλάχιστον ενδιαφέρον.
άκουσα το “sample”.
και μόνο που υπάρχει άνθρωπος που νομίζει ότι βγάζει συμπέρασμα εμένα μου λέει πολλά πράγματα.
δεν υπαρχει κανένας λόγος να γίνεται κουβέντα πλέον αφού όλοι ζούμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό με δεδομένες τις προκαταλήψεις μας.
αυτοί που αποφασίζουν αν ο δίσκος των Metallica γάμαγε από samples των 10΄΄ γιατί ότι και να άκουγαν το ίδιο θα έλεγαν και το ακριβώς αντίθετο άκρο. Ή με το νέο Mastodon που το ακούω 20 φορά και ακόμη βρίσκω πράγματα και υπάρχουν άνθρωποι που το έθαψαν από την πρώτη ακρόαση.
Όποιος εκφέρει άποψη τι διάολο κάνει; Αποδεικνύει ότι είναι ο Λούκι Λουκ της μουσικής, το πιο γρήγορο πιστόλι, που κατάλαβε ότι ο δίσκος είναι μάπα πριν από όλους τους άλλους; Ή αντίστοιχα αυτοί που έβγαζαν μαλακία το Mastodon μισή ώρα αφότου είχε leakάρει.
Θα μου απαντήσει κάποιος με το γνωστό ρητό περί απόψεων και κωλοτρυπίδων και γιατί ασχολείσαι…Ξέρω 'γω…λες και αλλάζει κάτι…
Πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι πρέπει να κολλήσουν στο αρκετά metalικό ύφος που είχαν σε κάποιες στιγμές του Systematic Chaos, εκτός αν το κάνουν με αρκούντως προοδευτικό τρόπο…
Στα samples καλά καλά δεν καταλαβαίνεις τι ακούς αφού πρόκειται για μείγμα διάφορων κομματιών, [B]τι να λέμε τώρα /B;