Progressive metal veterans DREAM THEATER have set “Black Clouds & Silver Linings” as the title of their tenth studio album, due on June 23 via Roadrunner Records. In addition to the standard-version CD, the effort will also be available on vinyl LP, as well as a three-disc, special-edition CD that will include the full album, a CD of instrumental mixes of the album and a CD of six cover songs, the titles of which will be revealed at a later date.
νομίζω πως ψάχνοντας θα βρούμε αναφορές, το παιδάκι που κοιτάζει τον ουρανό παραπέμπει σε ACOS, το μάτι σε TOT κ.ο.κ.
πάντως είναι προφανές ότι αυτά είναι στα πλαίσια της RR αφού ποτέ δεν έκαναν τέτοια οι theater.
πάντως το SC παίζει να ήταν η μόνη κυκλοφορία της RR τέτοιου μεγέθους που δεν έγινε επανακυκλοφορία μέσα σε ένα χρόνο. εκεί ο Portnoy είναι πολύ σωστός.
___Πωπωπωπωπω… μου έτρεξαν τα σάλια!!! Εξωφυλλάρα. 8) Αντε να δούμε και αυτό της special edition γιατί μάλλον αυτό θα τσιμπήσουμε. 8)
__Πάντως, ενώ έλεγα πως θα το κάνω κι ενώ γενικά μ’ άρεσε το Chaos… ακόμα δεν το έχω αγοράσει (ενώ έχω σχεδόν όλα τα υπόλοιπα των Theater)… :-k Κάτι λέει αυτό, αλλά ακόμα δε το έχω κουβεντιάσει με τον ψυχολόγο μου -μετά την κυκλοφορία του Scenes From A Memory η αλήθεια είναι πως δε του πολυ-έχω εμπιστοσύνη…! :? … :lol:
Ενταξει, το εξωφυλλο με παρεπεμψε απευθειας Awake και Change of Seasons οπως προαναφερατε.
Αλλα, ευχομαι το Black Clouds να μην ειναι συνειρμικο και με το υφος των κομματιων.
Θα θελα να ακουω πιο αισιοδοξα κομματια απο τις τελευταιες δουλειες τους
Ελπιζω η πορτα προς το ηλιοφως να ειναι αρκετα ανοιχτη
Συμφωνώ και εγώ 100% σε όλα, με όλους τους προλαλήσαντες. Άντε να δούμε πότε θα το βάλει για pre-order το play.com και ποια θα είναι η τιμή της special edition των 3 CD. 8) 8) 8)
__Μπράβο ναι, το όλο feel (λίγα τραγούδια, εξώφυλλο κλπ) σε προδιαθέτουν για κάτι πολύ καλό, ανώτερο του systematic που ήταν… “κάπως”…
__Αλλωστε είναι της μοδός το “back to the good old days”
__Είναι φοβερό πάντως το ότι λίγες ώρες (ίσως και ΠΟΛΥ λιγότερο) μετά την ανακοίνωση, στη wiki υπήρχαν όλες οι πληροφορίες…!
__Παραγωγοί όπως είπατε είναι οι συνήθεις Mike & John και ο Paul Northfield είναι υπεύθυνος για engineer, mixing και vocal track co-producer.
__Όσο για το κορυφαίο εξώφυλλο: Hugh Syme – art direction, design, and illustrations. Octavarium, Systematic Chaos (normal+special edition) & το πρόσφατο live τους. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ (click me! -NOW!!).
Nα πω κι εγώ ότι είμαι ξετρελλαμένος με το εξώφυλλο…είναι υπέροχο…Ο τίτλος του δίσκου πρέπει να αναφέρεται στην αμερικάνικη έφραση “every (black) cloud has a silver lining” που εν ολίγοις σημαίνει ότι να είσαι αισιόδοξος γιατί μετά από δύσκολες στιγμές έρχονται καλύτερες μέρες…Αισιόδοξος τίτλος γενικά και με εκφράζει προσωπικά απόλυτα…