DREAM THEATER - Dream Theater (2013)

Από που κι ως που θα μπορούσε να είναι τραγούδι των Nevermore; Νομίζω πως δεν έχει κάποια βάση η σύγκριση που προσπαθείς να κάνεις.

Μια χαρά, ωραιότατο είναι, για αυτό που είναι και ειδικά τα μέρη των Rudess/Petrucci αν και σε δεδομένο μοτίβο, πολύ καλά.

Όπως και οι Νevermore οι Dt έγραψαν ενα τεχνικό μέταλ κομματι ταμαμ για κυκλοφορία απο μια μέταλ εταιρία με μέταλ αγοραστικό κοινο. Η μονη διάφορα είναι ίσως οτι οι Θηατερ έχουν πλήκτρα.
Ελπίζω τα υπολοιπα να διαφοροποιούνται υφολογικά.
Για “prog” ουτε για πλάκα. Καθαρότατο καλοπαιγμενο μεταλ,αδιάφορο ωστόσο συνθετικά στα δικά μου αυτιά.
Βελτιωμένος Λαμπρη όμως,οποτε αυτό καλο σημάδι.
Για τα πέρι ωραιοτατου δεν θα χρειαστεί να το συζητησουμε ιδιαιτέρως νομιζω, τα πέρι ορεξεως είναι γνωστά.

τα περί ορέξεως προφανώς και είναι γνωστά κι αυτονόητα.

είναι τεχνικό metal λοιπόν, οπότε είναι το ίδιο πράγμα. προορίζονται και στο ίδιο κοινό.

καλώς ή κακώς οι Theater έχουν ένα ή παραπάνω τέτοιο τραγούδι στη σύγχρονη εποχή τους. Το “Constant Motion”, το “As I Am”, το “Rite Of Passage”.

υπό αυτό το πρίσμα είναι ένα καλό κομμάτι για το ύφος που το ήθελαν. αρκετά καλό θα έλεγα. και ο LaBrie πατάει καλύτερα και το refrain ok είναι και τα τεχνικά μέρη δείχνουν αρκετά δουλεμένα.

υπό το πρίσμα κάποιου που δεν του αρέσει αυτό το ύφος, νομίζω πως είναι ένα οκ, ανεκτό κομμάτι.

υπό το πρίσμα της σύγκρισης με το “I&W” μπορείς να το πεις μέχρι και μαλακία, άσχετα αν δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο.

όλα σχετικά είναι, αλλά προτιμώ μια ουσιώδη επιχειρηματολογία από γενικεύσεις και εντυπωσιασμούς.

Αν το παραπανω παει σε μένα(ελπίζω πως όχι),τοτε σορρυ κιόλας άλλα μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι προτιμας και το τι θεωρεις ουσιώδη επιχειρηματολογια,μια και δεν απευθύνθηκα αποκλειστικά σε σενα,ουτε εκπροσωπεις την μπάντα υποθέτω και ουτε καν ακομα εχουμε ολοκληρωμενη εικονα του τελικου αποτελεσματος.Ειπα την αποψαρα μου, για ενα κομματι ενος ακυκλοφορητου δισκου,απο μια ξαπλώστρα διπλά στη θάλασσα, οποτε δεν ηξερα οτι έπρεπε να γράψω σεντόνια ώστε να δικαιολόγησω γιατί δεν μου άρεσε, εστω κι αν πρόκειται για μια αγαπημένη μπάντα οπώς οι dt. Κι εγώ προτιμώ να κάνω κουβέντα χωρίς φανμποηλικια,άλλα η ζώη είναι άδικη ενίοτε ξέρω γω.

Δεν είπα να γράψεις κανένα σεντόνι, ούτε θεωρώ πως σου επέβαλα να πεις κάποια άποψη. Ανέφερεα, απλά, πως θα προτιμούσα οποιαδήποτε θέση (που είναι σεβαστή ανεξάρτητα αν σε κάποιον αρέσει κάτι ή όχι) να είχε μια πιο ουσιαστική αιτιολόγηση από το ότι “δε θα έκανε για b-side των Nevermore”, που νομίζω ότι περισσότερο γράφτηκε χάριν υπερβολής και ίσως εντυπωσιασμού.

Από εκεί και πέρα αν δες θες, δεν το αιτιολογείς. Πες το και μαλακία. Αν θες κάνουμε κουβέντα, αν όχι δεν κάνουμε. Δεν έγινε και τίποτα.

Ανάψανε τα πνεύματα! Πού και να κυκλοφορήσει ο δίσκος τι έχει να γίνει!!! :stuck_out_tongue:

Peace y’all! 8)

τρομερο το κομματι, παλι δισκαρα θα βγαλουν. η δημιουργικοτητα αυτης της μπαντας δεν εχει ορια.

Πάντως η εισαγωγή όντως φέρνει nevermore στο μυαλό (και το ρυθμικό groove μετά κάτι απο…narcosynthesis)…έπειτα το κομμάτι κινείται σε theater μονοπάτια βέβαια…

αγάπες οταν σφάζεστε για theater.

[B][I]Vangelis[/I][/B] ε δεν συγκλονίζεσαι με την δημιουργικοτητα ακούγοντας αυτο το κομμάτι. και αλλοι αγαπησαμε αλλα δεν καναμε και ετσι :stuck_out_tongue:

Νομίζω φτάνει και περισσεύει

…κιεγώ το ίδιο πιστεύω…φτάνουν και περρισεύουν:):!:

Να κι ένα μικρό review να ανοίγει η όρεξη! :slight_smile:

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4

Γιατί νομίζεις οτι μας έκλεισε η όρεξη ; :stuck_out_tongue:

Τη Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το Along for the Ride!!!

Mέχρι τη δευτέρα πολύ πιθανόν να έχει διαρρεύσει και ο δίσκος, τα πρώτα αντίτυπα άρχισαν να είναι (νωρίς) στη γύρα.

Ωπα…τι εννοεις? Σε on-line stores?

Αν δεν κάνω λάθος στην Ιαπωνία κυκλοφορεί στις 18 του μήνα το άλμπουμ, και ήδη σιγά σιγά άρχισαν να στέλνουν τα cds σε αποθήκες κλπ, οπότε κάποιος θα την κάνει τη ζημιά.

Έτσι κ αλλιώς χωρίς να το έχεις στα χέρια σου το άλμπουμ δεν λέει, οπότε απλά το αναφέρω για τους ανυπόμονους.

For those who may care, θα έχουμε και εδώ συνεντευξούλα σύντομα.

Πες μου ότι θα είναι από Myung να σε παραδεχτώ! :stuck_out_tongue:

Ναι, τις προάλλες χτύπησε ένα τηλέφωνο και δε μίλαγε κανείς.

Μπορεί να ήταν αυτός, θεωρείται συνέντευξη; :lol: