Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

πιπίνης ? μπισμπίκης ? κατι πιο νορμάλ ?

Για εκτη φορα και παραμενει το ιδιο αστειο
Rubber dinghy rapids bro!

2 Likes

image
Απορω πως δε την ειχα δει τοσα χρονια!
Υπεροχη ταινια! Συγκινητικη, εξαιρετικες ερμηνειες, πολυ ωραιο χιουμορ, φοβερη κινηματογραφηση! Α ρε Σκορτσεζε μαστορα!

2 Likes

Ιταλός παπάς με ρώσικη προφορά και με τα πρώτα 2 τραγούδια να είναι τα She Sells Sanctuary & We Care A Lot, ε δεν χάνεται:

4 Likes

Κυριακή,χτες 21:45, βάζω τα ξυπνητήρια μου 06:35 και αράζω στον καναπέ και ακουω

  • Θες να δούμε μια γαλλική ταινία να χαλαρώσουμε πριν πάμε για ύπνο;
  • Τι διάρκεια έχει;
  • 1:25
  • Ναι αμέ

Τελικά εκεί που έχω τα άγχη μου για δουλειές, χρωστούμενα, υποχρεώσεις που έρχονται,αν θα πάρει η παναθα τελικά το πρωτάθλημα και και και… τελικά φορτώθηκα έξτρα για μιάμιση ώρα την απελπισία μια χωρισμένης μητέρας 2 παιδιών στο,υπό συνεχείς διαδηλώσεις, Παρίσι .

Πολύ καλή ταινία με φοβερή μουσική που δε σ’ αφήνει να πάρεις ανασα

2 Likes

Δες εδώ.

63d086666884e.image

Παρασκευή απόγευμα όρεξη είχα να βάλω τα κλάματα 4-5 φορές. Έλα που το κορίτσι ήθελε να δει ταινία και παρήγγειλε ταϊλανδέζικο και για τους δυο μας. Και κλάμα τώρα η κυρία. Εγώ δηλαδή. Εγώ είμαι η κυρία.

3 Likes

AIR:

Πάνω κάτω γνωρίζαμε το στόρυ συμφωνίας Nike - Jordan, αλλά ήταν ωραίο που μάθαμε λεπτομέρειες. Αναμενόμενο και χωρίς εκπλήξεις, ευχάριστο. Μέχρι εκεί. Όλα τα λεφτά ο σχεδιαστής της Nike.

7/10

RENFIELD:

Συμπαθητική καφρίλα, ελέω σεναριογράφου Rick & Morty. Καλό και διασκεδαστικό σπλατεράκι.

6/10

THE COVENANT:

Guy Ritchie’s. Safe έπαιξε το παληκάρι και μια χαρά ήταν αυτό που έκανε. Μάλλον ήθελε να πάει καλά στο US και ήταν μονόδρομος. Πολύ καλός ο διερμηνέας, τον έχω ξαναδεί σε αστυνομική σειρά ως undercover και ήταν επίσης εξαιρετικός.

7/10

1 Like

SISU:

1000/10

Μπαίνει στο πάνθεον και σχηματίζει την Αγία Τριάδα μαζί με John Wick + Nobody.
Ανακηρύσσεται επίτιμο μέλος της Metallica Family, μιας κι επέλεξε τον αγαπημένο δίσκο των συντελεστών της ταινίας.

3 Likes

Παρα παρα παρα πολυ καλο. Σχεδον εξαιρετικο θα ελεγα. Σιγουρα απο τις καλυτερες προσθηκες στο συμπαν του Predator, και ευτυχως διαφορετικο απο τα αλλα. Η Amber Midthunder φοβερη, αν και προσωπικα μου αρεσε ακομα περισσοτερο ο αδερφος της στην ταινια, ο Dakota Beavers. Ολο το καστ πολυ καλο, και η ατμοσφαιρα της ταινιας φανταστικη.

Δεν εχω δει ακομα το The Predator (2018) και το Predators (2010), τα οποια μακαρι να τα ειχαν ονομασει απλως 3 και 4 για να μην καθομαι καθε φορα να σκεφτομαι πως ακριβως ειναι το ονομα καθε ταινιας στο franchise και σε ποια σειρα βγηκαν. Δεν τα εχω δει, κυριως γιατι οταν τα ειχα ψαξει, την μια ταινια δεν την εχει καμια πλατφορμα και πρεπει να την αγορασεις σε καποια πιπα τυπου YouTube TV, ενω για την αλλη πρεπει να εχω Hulu+ , το οποιο ειναι $75 το μηνα ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

Τωρα ομως που τα ξαναεψαξα, μου βγαζει το πρωτο χρονικα (αρα Predator 3, aka Predators - 2010) δωρεαν σε μια σελιδα με ονομα Tubi, οποτε ξερω πως θα περασω το μεσημερακι του Σαββατου μου.

5 Likes

Χθες, βασικά.

Τι παθαίνεις όταν ο Εξορκιστής είναι η αγαπημένη σου ταινία και έχεις φετίχ με αυτό το υποείδος και πας και βλέπεις σχεδόν ό,τι ταινία βγαίνει από κει;

Καταλήγεις να τρως στη μάπα επικά σκουπίδια όπως ο Εξορκιστής του Βατικανού :sweat_smile:

Avoid!

image

1 Like

Μλκ το λάτρεψα ε :stuck_out_tongue:

Χαχαχαχαχαχα, μαλάκα πες μου γιατί ε, ειλικρινά :stuck_out_tongue:

θα αναπτύξω από βδομάδα, μάλλον το είδαμε διαφορετικά :stuck_out_tongue:

1 Like

Τις τελευταίες μέρες είδα αρκετές ταινίες. 2 λόγια για μερικές που θυμάμαι τώρα.

Call Me Chihiro

Του Netflix. Όμορφη Ιαπωνική παραγωγή, χαμηλών τόνων δράμα με την πρωταγωνίστρια σε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης. Ταινία πιστή στις αρχές ενός Kore-eda, σε ότι αφορά την σκηνοθεσία τουλάχιστον και λιγότερο τις θεματικές. Ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δει φέτος, όμορφη, μελαγχολική και παρά την διάρκεια δεν κουράζει καθόλου. Η πρωταγωνίστρια ειδικά σε κερδίζει εύκολα, και σαν ηθοποιός και ως χαρακτήρας.

Eat Drink Man Woman

Μια από τις πρώτες ταινίες του Ang Lee. Οικογενειακή κωμωδία/δράμα που ασχολείται με την σχέση ενός πατερ φαμίλια, γνωστού σεφ, με τις 3 κόρες του. Πολύ φαγητό (τον αν θα σας ανοίξει η όρεξη εξαρτάται με το πόσο καλές σχέσεις έχετε με την ασιατική κουζίνα), ωραίες εναλλαγές δραματικών με πιο κωμικών στιγμών σε μια αρκετά wholesome ταινία.

Ant-Man 3

Ότι χειρότερο έχει βγει από την Marvel. Δεν βλέπεται μέχρι το τέλος με τίποτα.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Εδώ μου έκαναν εντύπωση οι πολύ καλές κριτικές που πήρε. Για λίγο το έχασα σινεμά. Δεν είναι όσο καλό ακούγεται έξω πάντως αλλά περνάς αρκετά καλά. Καμιά σχέση με τις ταινίες που είχαν βγει τα προηγούμενα χρόνια. Ωραίος ο Pine δίνει αρκετή γοητεία στον χαρακτήρα του. Not bad αλλά θα ξεχαστεί γρήγορα. Ίσως το πιο hardcore κοινό του D&D να γουστάρει λίγο παραπάνω.

A Good Person

Νέα ταινία από Zach Braff (σκηνοθετικά). Δράμα που περιστρέφεται γύρω από ένα ατύχημα και τον τρόπο που έχει επηρεάσει τις ζωές αυτών που έμειναν πίσω. Όχι κάτι σπουδαίο η πρωτότυπο, ξεχωρίσει για τις ερμηνείες, κυρίως της Florence Pugh αλλά και του Morgan Freeman. Λίγο καλύτερο σενάριο να είχε, κυρίως στους διαλόγους.

UFO Sweden

Σουηδικό Sci-fi που ψάχνει εξωγήινους. Προσπαθεί να δώσει το κάτι διαφορετικό, έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά συνολικά δεν ξεχωρίζει. Μπλέκει και αρκετά πράγματα στο σενάριο του από ένα σημείο και μετά. Η πρωταγωνίστρια μου φάνηκε κάπως εκνευριστική ώρες ώρες, στο υπόλοιπο team βρήκα περισσότερες συμπάθειες.

Hopeless Situation

Εδώ με ξεγέλασε το υψηλό σκορ στο IMDB, σε πολύ λίγες ψήφους βέβαια, κάτι που δεν πρόσεξα για κακή μου τύχη. Παραγωγή επιπέδου asylum, ίσως τα χείροτερα cgi που έχουν υπάρξει σε ταινία, και είναι και πολλά, και ένας σκηνοθέτης που έδινε την κάμερα μόνο σε όσους ήταν πιωμένοι. Σοβαρά με έπιασε πονοκέφαλος στο πρώτο τέταρτο. Όποιος αντέξει πάνω από 30 λεπτά είναι ήρωας. Την αναφέρω εδώ περισσότερο προειδοποιητικά.

To Catch a Killer

Ωραία αστυνομική περιπέτεια τύπου βρείτε τον δολοφόνο. Καλά περνάς, έχει ωραία ατμόσφαιρα, καλές ερμηνείες και κρατά καλά την ένταση μέχρι τέλους. Την ευχαριστήθηκα αρκετά κυρίως επειδή είχα καιρό να δω μια καλή ταινία του είδους που να μην βασίζεται σε κλωτσομπουνίδια.

A Long Walk

Ιαπωνικό δράμα με αρκετά βαρύ θέμα, κακοποίηση παιδιού. Δεν προσπαθεί να σε σοκάρει όμως, παρότι υπάρχουν 1-2 κάπως σκληρές σκηνές. Μένει στην σχέση που αναπτύσσει το κοριτσάκι με ένα ηλικιωμένο γείτονα ο ποιος κουβαλάει τους δικού του δαίμονες. Σε στιγμές γίνεται πολύ συγκινητική. Στο μεγαλύτερο μέρος κρατάει χαμηλούς τόνους αν και δεν λείπουν και οι πιο μελοδραματικές στιγμές. Ο σκηνοθέτης είναι άγνωστος και όπως βλέπω οι ταινίες του γενικά δεν έχουν πάρει και καμιά μεγάλη αναγνώριση. Αυτή εδώ αξίζει πάντως.

The Super Mario Bros. Movie

Πολύ ωραία μεταφορά του video game της Nintento. Αν και το target group είναι από 15 και κάτω οι παλιοί gamers GameBoy και NES θα την καταβρούν. Η ταινία προφανώς έχει γίνει από ανθρώπους που έχουν αφιερώσει ώρες παίζοντας Mario. Πολλές λεπτομέρειες σε μουσική και σενάριο. Όσοι δεν έχουν επαφή με τα παιχνίδια ωστόσο ίσως να βαρεθούν. Γενικά πάντως βρίσκεται στα επίπεδα των animation ταινιών της Illumination.

3 Likes

Πιστευουμε πως τρωνε ο,τι εχει ποδια και δεν ειναι τραπεζι!

Τι εννοείς;

Summary

9Bvv

1 Like

Νομίζω ότι είδες όσες ταινίες έχω δει συνολικά την τελευταία τριετία. Για καλό το λέω φυσικά, ζηλεύω, δεν προλαβαίνω να δω ούτε μια το δίμηνο.

1 Like

Ας ξεχαστώ λίγο απ την πίκρα μου για τις εκλογές και το final four…
image
Στρώθηκα επιτέλους και είδα το άρωμα γυναίκας. Γενικά βαριέμαι τα δράματα και με κουράζουν πολλές ταινίες που πατάνε και ξεπερνάνε τις 2:30 ώρες αλλά εδώ πέρασε νεράκι η ώρα. Πατσίνο δίνει ρέστα και για μένα κάνει την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του. Και όχι δεν το λέω επειδή είναι η μόνη ερμηνεία του που κερδίζει όσκαρ. O άνθρωπος έκανε τρομερή έρευνα για να παίξει ρεαλιστικά τον τυφλό. Αν δεν είναι αυτό η επιτομή του “όλα για την τέχνη” δεν ξέρω τι είναι

Και ο (τότε) πιτσιρικάς παίζει πολύ καλά τον ρόλο του φιλότιμου και αμήχανου λυκειόπαιδου. BTW έσπαγα το κεφάλι μου να βρω που αλλού τον έχω δει . Δυστυχώς γι αυτόν η ταινία που προσπαθούσα να θυμηθώ ήταν το batman & robin :sweat_smile:

ΥΓ Πόσο ΧΥΝ ήταν η ομιλία στο τέλος. Πως τους ταπείνωσε έτσι; Λες και μπήκε γκολ πανηγύρηζα

5 Likes