Χτες είδα το [B]’‘Raging bull’’[/B] για το οποίο άκουγα από πολλούς τα καλύτερα. Δε μου έκανε ιδιαίτερο κλικ, δεύτερη κλασική του DeNiro (μετά το ‘‘Taxi driver’’) που δε μου άρεσε ιδιαίτερα.
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :!:
έκλαψα…
Απλά θεική σκηνή.
Το[B] RED[/B]… καλή ταινουλία ήταν! Πέρασε ευχάριστα η ώρα…[SPOILER]Εντάξει… ο Τζον Μάκοβιτς είναι μεγάλη μορφάρα…:bow2:[/SPOILER]
Είδα από το masters of horror (σειρά) to pelts που έχει σκηνοθετήσει ο Dario Argento. Από το πουθενά , καλτίλα με meatl loaf να παίζει τον γουναρά Όσοι γουστάρετε σπλατεριές και μυστήριο να το δείτε.
Ειδα τις προηγουμενες μερες ξανα ολα τα Resident Evil
Το Resident Evil το οποιο μου αρεσει αρκετα, σε βαζει στην ιστορια και εχει αρκετη αγωνια. Ωραια η πλοκη του και το πως ξετυλιγετε η ιστορια.
Το Resident Evil: Apocalypse το οποιο εχει περισσοτερη δραση απο το πρωτο και ισως (δεν μπορω να αποφασισω σιγουρα) μου αρεσει περισσοτερο. Γουσταρω που ειναι και πιο πολλοι οι χαρακτηρες.
Το Resident Evil: Extinction το οποιο ειναι και αυτο πολυ καλο και μου αρεσει που αλλαζουν το σκηνικο και η δραση λαμβανει χωρα στην ερημο. Επισης ηταν υποσχομενο το τελος.
Ηθελα να τα ξαναδω γιατι χθες ειδα στο σινεμα το Resident Evil: Afterlife που ειναι και 3D.
Σαν εφε και σκηνες δρασης η ταινια απλα τα [B][SIZE=“3”]ΣΠΑΕΙ[/SIZE][/B] και ειναι πολυ εντυπωσιακη σε καποιες σκηνες. Μαλλον η καλυτερη 3D επεξεργασια που εχω δει, πολυ ανωτερη απο του Avatar ας πουμε. Ειναι ολη η ταινια γυρισμενη σε 3D, οχι καποιο ποσοστο της. Αλλα σαν υποθεση και σεναριο ηταν η πιο αδυναμη απο τις 4. Με απογοητευσε καπως σεναριακα και ειχε και πολλα κουλα, αλλα πες αυτα ΟΚ, τα περιμενεις απο ταινιες του ειδους. Δεν λεω αλλα, για να μην το χαλασω σε οποιον θελει να το δει. Θα βγει και 5ο παντως, εχει συνεχεια η ιστορια.
είδα πριν λίγο…
[SIZE=“4”]Heavy Metal Britannia[/SIZE]
πάρα πολύ κάλο ντοκιμαντέρ απο το bbc για την χεβυ μουσική στην αγγλια…
μιλάνε οι
Biff Byford
Bruce Dickinson
Ian Gillan
Rob Halford
Tony Iommi
Lemmy
Jon Lord
Ozzy Osbourne (αρχειο)
bill ward
και μερικοί ακόμη απο diamond head και άλλες μπάντες…
ούτε κατάλαβα πότε πέρασε 1ωρα και 20λεπτά…
*θεϊκές κουβέντες απο dickinson και sabbath…
[CENTER]
Το θέλω αυτό το γιλέκο:lightsabre::):!:
Κατεβαινει επιτοπου αυτο.
Εγω χτες ειδα το Robin Hood
και παρα τις 2 ωρες και 35 λεπτα που ηταν η διαρκεια, δεν βαρεθηκα καθολου και μου αρεσε πιο πολυ απο οτι περιμενα. Ειναι κατι σαν prequel της γνωστης ιστοριας του Robin Hood και δειχνει ποια γεγονοτα διαμορφωσαν τον χαρακτηρα του και τον οδηγησαν στο να γινει αυτος που εγινε.
^
στο αποπανω, ακομα και που πληρωσα 3.5 λιρες μονο για εισητηριο, το σκεφτομουν για πολυ ωρα απο τη μεση και μετα να φυγω…πραγματικα ανουσια ταινια…
οντοπι
το εβαλα για να κοιμηθω και κατεληξα να το ξαναδω ολοκληρο για 3η-4η φορα…μας γ@μησε ομορφα, ευχαριστουμε τον Λινκλεητερ για αλλη μια-πολλοστη- φορα…
Ιιιι παναγιά μου παναγιά μου…ποιο Robin Hood ρε παιδιά…έκτρωμα, τζάμπα τα λεφτά μωρέ που ξοδεύονται σε αυτἐς τις παραγωγές…
Ασε να μη πάω στο πολύ πρωταρχικό θεμα του να βλέπω το αρκουδάκι τον Ρασελ να παίζει τον Ρομπέν των Δασών, στο παρελθόν και Κέβιν Κόστνερ είχαμε βέβαια:lol::lol: Τον Ρομπέν των Δασών πραγματικά ο κινηματογράφος δεν τον λυπήθηκε καθόλου!:?
ΕΝΤΙΤ: Lup Βefore Sunset ε?:hippy:
Προσέξτε μη χρησιμοποιήσετε καμιά ατάκα του Ιθαν Χωκ για να ρίξετε καμιά πιτσιρίκα ε…την ταινία την έχουν δει πολλές:p (δε το έχω κάνει ε απλά λέω ρε παιδί μου:razz:)
αυτος τελικα ειναι αρκετα καλος σκηνοθετης. το απο πανω ηταν η πρωτη του που ειδα. την εβλεπα για αρκετο καιρο στο βιντεο κλαμπ και δεν την επαιρνα γιατι περιμενα ρομαντικηγκομενοταινια αλλα κι εμενα με γαμησε επισης ομορφα.
περα απο αυτο και το before sunrise, το waking life ηταν πολυ ωραιο και το me and orson welles συμπαθητικο. αλλες δικες του δεν εχω δει.
Το καλύτερο Robin Hood ήταν αυτό:
Τα υπόλοιπα είναι κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Εμενα και το καινουριο Robin Hood δεν με χαλασε καθολου, δεν τρελαθηκα, αλλα καλο ηταν.
Βασικά όσο και να μη θέλω να συμφωνήσω με Αngel_Death…:lol:
Why? Because he’s the only Robin Hood who speaks in a British accent:p
του 1993, πριν το Before sunrise…give it a shot και δες αυτην, μαζι με τα 2 before ειναι η αγαπημενες μου…οπως και στα 2 before, ετσι και εδω το θεμα- τελευταια μερα στο σχολειο, το 1976- δεν δινεται συμβατικα αλλα με τον δικο του τροπο, νοσταλγικο, αστειο, γλυκο χωρις να γινεται μελο και κλισε…πολυ καλη και αρκετα υποτιμημενη ταινια
Ένα από τα πιο παραγνωρισμένα ίσως θρίλερ των’90 του John Carpenter. Γαμάτη ατμόσφαιρα επηρεασμένη από τον κόσμο του Lovecraft με ένα καταπληκτικό Sam Neill στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ξαναείδα χθες μετά από αρκετό καιρό.
Αν και λιγο λιγο προκατειλημμενη με τον εν λογω σκηνοθετη, αυτη η ταινια ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει. Απο τις λιγες που περικλειουν πολυσχιδεις προβληματισμους. Επισης φοβερες ερμηνειες
και δεν καταλαβα χριστο…
καμια βοηθεια?:-s#-o
Καταπληκτικη ταινια,πραγματι!Ακομα και αν δεν ειστε fan ή εξοικειωμενοι με το κοσμο του Lovecraft,νομιζω θα σας αρεσει!