Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Johnny Handsome με Μικι Ρουρκ και Μοργκαν Φριμαν. Καλουτσικη.

DIE HARD ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:bow2: :bow2: :bow2: :respect: :bow2: :bow2: :bow2: YIPPEE-KI-YAY MOTHER FUCKERS!!!

το χα δει σε θερινο οταν πρωτοβγηκε
πολυ καλη
φοβερη σκηνη οταν χανει την γυναικα του
και μετα απο λιγο που μαθαινει οτι τον απατουσε
τρομερη αλλαγη συναισθηματων
νταξ κορυφαιος ηθοποιος!!!

The Golden Compass του Κρις Γουέιτζ. Καλή ιδέα που υλοποιήθηκε πολύ μέτρια κατά τη γνώμη μου. Η τριλογία είναι στον αέρα και παίζει να μην ολοκληρωθεί.

Συμφωνω…ΠΟΛΥ μετρια ομως…μαρεσει που προσπαθουσαν να το πλασαρουν σαν τον νεο αρχοντα#-o #-o ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Children Of Men.

Οκ,καταλαβε κανεις το νοημα αυτης της ταινιας?
Ρε δεν ειχε νοημα ρε.Οτι να΄ναι,βλακεια ταινια να πουμε.

ρε οχι ρε ψεμματα λεει μες το νοημα ειναι

Αχα.Για πες.

κατ’αρχη αυτη η ερωτηση “ποιο ειναι το νοημα” για ταινιες δεν στεκει, γιατι ειτε θα ειναι υποκειμενικο ειτε πολυ καλα κρυμμενο πολλες φορες…δλδ δες εσυ ταινια του Λιντς, και πες μου το νοημα που εβγαλες. και μετα ρωτα και εναν αλλον να δουμε αν συμπιπτουν. το νοημα αυτης της ταινιας βασικα ειναι αρκετα κλισε, το μελλον ειναι ζοφυρο, βοηθατε ο ενας τον αλλον και τετοια…εμενα ετσι μου φανηκε δλδ. απο’κει και περα ειναι πολυ ωραια σκηνοθετημενο με καλες ερμηνειες και απ’οτι ξερω το σεναριο ειναι και απο βιβλιο, οποτε κομματι δυσκολο να μην εχει και καθολου νοημα…

Αν ειναι απο βιβλιο τοτε εξηγουνται τα τεραστια κενα του σεναριου, γιατι συμβαινει αυτο συχνα σε “μεταφορες” βιβλιων σε ταινιες. Περα απ’αυτο οντως ειναι αντικειμενικο το αν βρισκεις νοημα. Παντως δεν ειχε ουτε αξιολογες ανατροπες, ουτε σασπενς, κατ’εμε.

Το βιβλιο ισως να ναι τρομερο.Η ταινια ηταν αχαρη,ασυνδετα πραγματα,δεν σου εξηγουσε καν τι γινοταν,πως εγινε ολο αυτο,τι εγινε και εγινε το “θαυμα”,τι γινεται μετα.
Τεσπα,Ισως εχεις δικιο στο “δεν εχει νοημα” μερος,ειναι αρκετα αοριστο.
Εμενα παντως η ταινια δε μ’αρεσε.

ok αλλα ασε τους αλλους να την δουν!!:lol: :stuck_out_tongue:

Τώρα που είπατε Λιντς, έχει δει κανείς το Inland Empire; Δεν ξέρω αν ήταν αριστούργημα που εγώ δεν κατάλαβα και δεν εκτίμησα ή η μεγαλύτερη, πιο ανιαρή και πιο άκυρη ταινία όλων των εποχών… Στο περιοδίκο Σινεμά την είχαν 4η (νομίζω) στις καλύτερες ταινίες του 2007. Αν είναι δυνατον!!!

και’γω το ειδα κι’ακομα ψαχνω μπας και καταλαβω τιποτα…παντως ανιαρη δεν την λες, ακυρη και οτι να’ναι σιγουρα:p εγω ψιλοφοβηθηκα κιολας σε ορισμενες σκηνες#-o

Προχτες νομιζω,ξαναειδα το Anger Management στο μεγκα με Τζακ Νικολσον και Ανταμ Σαντλερ.
Αυτος ο Νικολσον ποσο θεος μπορει να ειναι ?

Χθες είδα το Juno. Εξαιρετική ταινία, με φανταστικές ερμηνείες, πανέξυπνο χιούμορ και καταπληκτικές ατάκες.
Η Έλεν Πέιτζ είναι ΘΕΑ! Την ερωτεύτηκα…

Επίσης, σήμερα είδα το Into The Wild του Σον Πεν. Αυτό κι αν με τρέλανε τελείως!! Καταπληκτική βιογραφία. ο Εμίλ Χερς είναι τρομερός και ο Πεν κάνει θαύματα πίσω από την κάμερα. Αναμφίβολα από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων!

Ειδα ξανα το South park:Bigger, longer and uncut…ΝΤΑΞ…ΕΠΟΣ:bow2: :bow2: :bow2:
Πολλα τραγουδακια ειχε βεβαια…UNCLE FUCKER:lol3: :lol3: :lol3:

Είδα χθες το “Μ”. Αστυνομικό θρίλερ του 1931 από τον Γερμανό σκηνοθέτη Fritz Lang. Τα πράγματα είναι απλά. Αν σας αρέσει μόνο ο καταιγισμός δράσης τότε μη τη δείτε. Αν αντέχετε να δείτε μια ταινία, που τα πάντα κυλούν σε φυσιολογικούς χρόνους, γυρίστηκε πριν από 80 χρόνια και έχει μερικούς από τους πιο δυνατούς διαλόγους, μονολόγους και εικόνες που γυρίστηκαν ποτέ, τότε δείτε τη.

Εμένα μπήκε στο τοπ 10 μου…

Υπόθεση:

[SPOILER]Serial killer που βιάζει και σκοτώνει μικρά παιδιά, τρομοκρατεί μία μεγάλη πόλη της Γερμανίας. Η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, κάνοντας δύσκολη τη ζωή όλων των υπόλοιπων παρανόμων. Για να τελείωσει η πίεση της αστυνομίας, οι υπόλοιποι απατεώνες της πόλης, συνασπίζονται και αναζητούν το δολοφόνο…

Ο μονόλογος του δράστη μπροστά από το “δικαστήριο” και ο διάλογος του ακροατηρίου με το δικηγόρου με είχαν καθηλώσει. Βασικά, ο μόνος διάλογος που με έχει καθηλώσει ξανά έτσι είναι ο διάλογος των χωρικών στο “Γη και Ελευθερία” του Ken Loach. Αν αυτή η ταινία σας άρεσε, τότε ασυζητητί δείτε το “Μ”[/SPOILER]

“A Fish Called Wanda”. Πολύ καλο.

Ψες ειδα επιτελους τις “Ζωες των Αλλων”. Ενταξει πολυ καλη ταινια, εξαιρετικες οι περισσοτερες ερμηνειες (ιδιως του πρακτορα της Σταζι) αλλα δεν καταλαβαινω προς τι ολος αυτος ο χαμος που ειχε γινει. Ειπαμε, εξαιρετικη ταινια, αλλα οχι και all time classic…