Υπάρχουν σίγουρα μερικές δεκάδες φορές στις οποίες παίχτηκε μέχρι την μέση, και μετά το γύρισαν στο Sanitarium. Στο setlist.fm είναι καταγραμμένο ως Mastertarium. Τώρα αυτό που ρωτάς… Δεν είναι δύσκολο να ελεγχθεί, ίσως το κάνω αργότερα που θα είμαι σπίτι. Στο setlist.fm μπορείς εύκολα να δεις στα στατιστικά κάθε περιοδείας πόσες φορές παίχθηκε το κάθε κομμάτι, αλλά και πόσες συναυλίες είχε η εν λόγω περιοδεία. Απλά θα πρέπει να πιάσεις κάθε περιοδεια από το 1986 έως σήμερα , και δεν είναι και λίγες
Έχω την ίδια απορία για το One πάντως. Ο μόνος λόγος που είναι πιο χαμηλά από το Μάστερ είναι γιατί βγήκε 2 χρόνια αργότερα.
Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο. Το One είναι για μένα πολύ πιο συγκλονιστική στιγμή σε κάθε τους συναυλία. Έχει και ίσως το καλύτερο και επιβλητικοτερο σόου που το συνοδεύει, με τα πυροτεχνήματα στην αρχή και τις φωτιές. Τους έχω δει πλέον 7 φορές , σε όσες έπαιξαν το One αποτελούσε μια από τις καλύτερες 3-4 στιγμές του λαηβ.
εχει θολωσει, ειναι κλειδωμενοσ στο δωματιο για να μην τον πιασει στα πρασα η μαμα του και το εχει κανει λαστιχο.
μιλαμε για μαραθωνιο πεοπαλινδρομισης.
Σίγουρα δεν παίχτηκε στην Κίνα μιας και δεν είχε έγκριση από το καθεστώς (λόγο στίχων φαντάζομαι). Επίσης δεν παίχτηκε το ένα από τα δυο επετειακά βραδια το Δεκέμβρη μιας και το σετλιστ ήταν διαφορετικό.
Φαντάζομαι θα υπάρχουν και κάποιες άλλες, μετρημένες στα δάχτυλα
Σε ολα τα φεστιβαλ που επαιξαν το 2021 και επαιξαν δυο βραδιες με εντελως διαφορετικα σετλιστ επισης. Η μια βραδια ειχε ολο το Black Album και καποια deep cuts, οποτε το One και το Master παιχτηκαν κατα κανονα μονο την μια βραδια, νομιζω την πρωτη και στις τρεις (Louisville, Sacramento, Daytona Beach)
Ήθελα και αυτό να το βάλω στα ισάξια, αλλά φοβήθηκα μην πλακώσει η αστυνομία που τόλμησα να συγκρίνω κάτι που βγήκε το 2016 με τα γνήσια τα ορίτζιναλ τα 80s με Αντρέα