Κατι ξερει ο @I_love_metal που αγοραζει μονο κανονικα.
Οι Maiden τα έκοψαν τη 14η φορά που έπαιξαν Ελλάδα, πάντως. Τότε δηλαδή που είχαν περίπου 3 γενιές οπαδών και 7 χρόνια να έρθουν. Οι Metallica έχουν επίσης 3 γενιές οπαδών, είναι πιο γνωστοί στους φασαίους και έχουν 12 χρόνια να έρθουν, τα οποία προβλέπεται να αυξάνονται. Μια συναυλία τους θα είχε τη δυναμική να μαζέψει πολύ κόσμο, αλλά αμφιβάλλω ότι κάποιος θα πάρει το ρίσκο.
Πιστεύω το πού θα μπει το κάγκελο μεταξύ Α και Β θα έχει να κάνει και με την προπώληση σε κάθε επίπεδο 2-3 μέρες πριν το live. Για να κάτσεις πολύ μπροστά στο Α, καλό θα είναι να πας νωρίς, αλλά όχι και μεσημέρι πιστεύω. Ντου δε βλέπω.
Οι Metallica είναι η μπάντα που ξέρουν όλοι. Βάζεις από Rolling stones μέχρι Slipknot και θα σου πουν πάλι τα Metallica έβαλες;
Δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο για τους διοργανωτές αλλά ξέρω πως η κάψα του κοινού είναι μεγάλη…
btw και επίσημα μονοψήφιος ο αριθμός μερών μέχρι το live. Up the irons!
Για την. Ελλάδα μιλάς η για κάποια άλλη χώρα ? Γιατί στην. Ελλάδα σίγουρα δεν ισχύει αυτό.
(post deleted by author)
Βασικά φταίει που δε ανέβηκε κανείς στη σκηνή να τους κολήσει κατοστάρικο στο κούτελο. Τι πίνεις ρε φίλε…
μόνο ως τρολλ μπορώ να λάβω υπόψη μου το παραπάνω ποστ
Ποσιμπολ. Δεν νομιζω να εχει τοσους σικιουριταδες σε εκεινο το σημειο για να το σταματανε.
Οπως βλεπεις το χορταρι, ο χωρος μπροστα στην σκηνη θα φτανει μεχρι μεγαλη περιοχη. Οποιος ειχε παει sonisphere το 11 θυμαται.
Λεπόν, not sure αν είναι το ίδιο με αυτό που πίνει ο λίγο πιο πάνω, αλλά τες πα, κάτι βρέθηκε σπίτι ξεχασμένο και έχω αποκλειστικές πληροφορίες.
Μίλησα προσωπικά με τον Clive Bar που έχει inside info αφού είναι σε συχνή επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ και μου είπε ότι οι Maiden φυλάνε το alexander για την τελευταία, αποχαιρετηστήρια περιοδεία τους, όπου θα βγουν στο δρόμο με όλους τους πρώην τραγουδιστές τους (ναι, Dennis Wilcock included).
Εδώ εξετάζονται δύο σενάρια.
Το αισιόδοξο λέει ότι το setlist θα αποτελείτε αποκλειστηκά και μόνο από το Alexander σε διαφορετικές εκδοχές.
Το ρεαλιστικό λέει ότι θα το πουν ο Blaze και ο Paul σε ντουέτο ενώ ο Bruce θα τους χτυπάει παλαμάκια, ο Nicko θα παίζει ντέφι/τουμπερλέκι και ο Janick θα παίξει σόλο μπουζούκι.
Πάρτε και μερικά άσχετα σε bold για να δώσουμε έμφαση.
Με τον Burr πώς μίλησες, μέσω μέντιουμ;
Με τον Bar μίλησε.
Είπαμε… βρήκα κάτι ξεχασμένο σπίτι. Trance state κλπ.
Βέβαια ο Bruce έχει καταλάβει ακριβώς τι πεποίθησεων είναι αυτοί που ζητάνε εναγωνίως να παιχτεί το Alexander και στο τελευταίο live τους γλεντήσε με το γάντι, οποίος ήταν εκεί θυμάται
Δεν ήμουνα εκεί οπότε δεν, αλλά πολύ θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς είπε. Ειδικά considering ότι και ο Μπρους πηγαίνει “λιγάκι” προς τα δεξιά. British empire, delusions of grandeur, Brexit κλπ
Εγω ειμαι μαζι με νεουρεγκελ. Αρκει ο στιχος να ειναι “In an ancient land called south Macedonia”. Ή κ north. Αρκει να υπαρχει γεωγραφικός προσδιορισμός. Οτι πει ο Steve.
Αρκετά θα έλεγα. Δηλωμένος νεοφιλελεύθερος, εθνικοπατριωτης. Το These Colours Don’t Run νόμιζα ότι ήταν από την έκφραση που δηλώνει ότι κάτι είναι αταίριαστο με κάτι άλλο, και εν τέλει αναφέρεται σε ένα περιστατικό που τους γιουχαραν επί σκηνής και είχε φωνάξει για την Αγγλική σημαία ότι “these colours don’t run” ότι δεν κιοτευουνε οι Άγγλοι. Και επίσης Τσώρτσιλ ξργ
Ίσως θα ήταν σκόπιμο οι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ιδεολογικής “ορθότητας” οπαδοί να συντάξουν έναν Κατάλογο Απαγορευμένων Τραγουδιών κατά τα πρότυπα του Καταλόγου Απαγορευμένων Βιβλίων (Index Librorum Prohibitorum) της λατινικής εκκλησίας, προκειμένου εμείς οι υπόλοιποι να ξέρουμε ποια τραγούδια απαγορεύεται να γουστάρουμε και να μην κινδυνεύσουμε να βγούμε εκτός αποδεκτής ιδεολογικής γραμμής!
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα!
@ManosOrff πες μου πως είναι κάποιου είδους τρολαρισμα
@Ian_Metalhead δεν αναφέρομαι σε αυτούς που θα γουσταραν να το ακούσουν live όπως και πολλά άλλα, αλλά σε αυτούς που το ζητάνε συγκεκριμένα αυτό και τίποτα άλλο