Μetallica

Εχω κουμπωσει αδεια 16-31 Μαιου και λεω να πεταχτω μεχρι Ανοβερο για να προλαβω Nofx στις 25 πριν το διαλυσουν. Ειδα οτι 24/26 παιζουν και Μοναχο και ψηθηκα μπας και κλεισω κανα εισιτηριο αλλα βλεπω τις τιμες και με πιανει ιλιγγος. Εχει ασχοληθει κανας αλλος να μου δωσει τα φωτα του τι παιζει;

Σταμάτησα να διαβάζω εδώ.

Το εψαξα κι αλλο και δε βλεπω φως! Οποτε με βλεπω να κλεινω Nofx ειτε Κοπεγχαγη, ειτε Αιντχοφεν να δω και καμια πολη της προκοπης! Το σταματαω εδω γτ βγηκα οφτοπικ και το φαμιλι ειναι αυστηρο🤣

2 Likes

Το Μόναχο είναι sold out όποτε τα εισιτήρια που βλέπεις είναι resale.
Συνήθως 2-3 μέρες πριν το live όταν έχει στηθεί η σκηνή και γίνονται οι έλεγχοι ασφαλείας ανοίγουν και μερικά ακόμα GA εισιτήρια προς διάθεση. Εφόσον θα είσαι εκεί το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι να τσεκάρεις τακτικά στο σάιτ της Livenation

1 Like

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι βεβαια να μην πας στην συναυλια :stuck_out_tongue:

Είδα ένα λυπηρό και πολύ γλυκό σε περιεχόμενο ποστ τώρα το πρωί και απ’ ότι φαίνεται πέθανε ο μπαμπάς του Λαρς :cry:

Ήταν αρκετά μεγάλος και χωρίς να ξέρω πολλά, φαινόταν πολύ ωραίος τυπακος που αγαπούσε όλους σαν παιδιά του και το αντίστροφο

Θρυλική και η παρουσία του στο SKOM .

Rip μπάρμπα Torben

7 Likes

Ητανε μορφαρα, κριμα. Πηγε 95 ομως, απο αυτη την αποψη, μια χαρα.

Α ρε Λαρσακο, δε θα περασεις καλα Χριστουγεννα φετος :cold_sweat:

1 Like

Σε 5 μερες έχει και γενέθλια.

Μπορεί να τον χαλαρώσει η Τζέσικα. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Και για να ελαφρυνουμε το κλιμα…

14 Likes

Κάποιος ήταν στη naughty list :joy:

8 Likes

Κλαιω.

1 Like

Η αυθεντική φωτογραφία βέβαια δείχνει ένα χαρτί που λέει “Santa is Not Real” , κατά τα άλλα στηρίζω 100% , όσοι κλαίνε για το St. Anger είναι όντως παιδάκια :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Αντρακι μου εσυ

man = άντρας
child = παιδί

Εγώ είμαι man-child.

Όπως λένε και οι Velvet Revolver:

I wanna be your man-child
Let’s all go it hog-wild

6 Likes

Χρόνια πολλά Lars :partying_face:

6 Likes

6 Likes