Και του Guitar Hero καλή είναι, απ’ όσο θυμάμαι.
Εμένα μου αρέσει το άλμπουμ, η άποψη μου για αυτό παραμένει σταθερή γενικά, υπάρχουν περιττά σημεία εδώ και εκεί, αλλά στο σύνολο του είναι ένα καλό άλμπουμ του 7.Ο ήχος του το βγάζει πιο μπροστά από το DM, το Hardwired το θεωρώ αλμπουμάρα και το έχω πιο πάνω και από τα δύο.
Γενικά βαριέμαι όταν πάνε να παίξουν πολύ έντονες NWOBHM επιρροές (πχ Lux,Suicide) ενώ τους προτιμώ σε πιο ‘αμερικανικούς’ ήχους, όπως στο αγαπημένο Barbed wire ή το Darkness.Αυτή η τάση που έχουν κάποιες μπάντες όσο μεγαλώνουν να παίζουν ότι ακούγανε σαν έφηβοι μερικές φορές, δεν είναι κάτι που με τρελαίνει ιδιαίτερα.
Έλα έκλεισα Μιλάνο, ποια φαμιλι members θα είναι gold circle να μας κατουρήσει παρέα ο James?
Που να σας κατουρήσει κυριολεκτικά!!!
Κατά τα άλλα, να περάσετε καλά όσοι πάτε και ρίξτε ένα χεντμπάνγκινγκ και για εμάς που δεν θα μπορέσουμε (για ακόμα μια χρονιά…)
Ποσο βγαινει το πακετακι,πουλησες νεφρο?
Είναι καταδρομική, πάω την ίδια μέρα το μεσημέρι, φεύγω την επόμενη το πρωί κατευθείαν για δουλειά ένα 300αρι υπολογίζω σύνολο
Στο μοναχο που ειδα τι παιζει,στο ολυμπιακο σταδιο μοναχου,24&26 Μαιου,εχει μονο 150αρια τικετ τα πιο φθηνα,ενα 150αρι περιπου για απευθειας πτηση απο SKG,βαλε και την διαμονη,βαλε και τα πηγαινε ελα απο airport,βαλε τα φαγητα,πιοτα.Δηλαδη ενα 400ευρω στο νερο.
Θα το ξανακοιταξω για Ιουλιο στην Μαδριτη,αν και δεν ελπιζω πως θα βγαινει φθηνοτερα.
Τσεκαρα σημερα το πρωι για Μαδριτη, no arena no party για εμενα. Πανακριβες οι τιμες, νομιζω οτι face value ειναι στα 200 ευρω το ενα (ανα ημερα) + fees. Σε καμια περιπτωση δεν παει φτηνοτερα, απλως ουτως ή αλλως ειναι καιρος που ψαχνω για μια αποδραση στη Μαδριτη και σκεφτηκα τον συνδυασμο. Δυο μερες πριν τους Ταλικα παιζουν οι PJ στο Mad Cool, οποτε θα μπορουσα να το συνδυασω. Αλλα ολο αυτο, για δυο ατομα, κοστιζει οσο ενα καλο μηχανακι + τον εξοπλισμο του, οποτε προσπερασα. Αλλωστε ειδαμε περυσι Μεταλλικα, πολυ ωραια περασαμε.
Για τον ιδιο λογο δεν κανω κινηση για Μιλανο. Εκει δεν εχω σκοπο να μεινω σε b&b, κοινοβια, κατω απο γεφυρες κλπ για να τους δω σε ενα φεστιβαλ με δεν ξερω ποσες χιλιαδες κοσμου, με το μισο σετλιστ της περιοδειας. Ή λιγο παραπανω. Κακες πτησεις (για τα γουστα μου), κακα ξενοδοχεια, μια αλλη φορα θα το τσεκαρω.
Εχω ενα ξενοδοχειο κρατημενο για Βαρσοβια απο καιρο, μηπως και τελικα κατσει για εκει, αλλα δυσκολο με τις τιμες πτησεων που βλεπω ακομη και τωρα.
η τιμη αεροπορικου για βαρσοβια ειναι 3πλασια απ αυτη που τα εβγαλα εγω(τα εβγαλα ιουλιο του 23 βεβαια)
Ισχύει. Έτσι το έκλεισα κι εγώ πέρσι και ξαναέκλεισα πριν 2-3 μήνες για την σύζυγο και ήδη οι τιμές ήταν τριπλάσιες. Και η διαμονή ακόμα μου φάνηκε ακριβή, ίσως τα χτυπάνε λόγω των συναυλιών.
Δεν νομιζω να χτυπανε οι αεροπορικες, αν και υπαρχουν τρικ για δυναμικες τιμες εισιτηριων. Απλως μειωνεται ο αριθμος των διαθεσιμων θεσεων, μην ξεχναμε οτι ειναι καλοκαιρι και σε μια τουριστικη πολη υπαρχουν ξενοι που πανε-ερχονται και πολωνοι που πανε-ερχονται για διακοπες.
Ενιγουει, δεν τσεκαρα σοβαρα τις πτησεις και, αληθεια, δεν θα με απασχολησει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. Ζηλευω (με καλη εννοια) που θα τους δειτε, ομως το κοστος συναυλιων (και δεν εννοω των Metallica μονο) ειναι τετοιο που πλεον δεν στεναχωριεμαι οταν δεν δινω 500 ευρω (το ατομο) για ενα συναυλιακο διημερο εξω. Αν δεν τους ειχα δει περυσι, φυσικα θα ειχα κλεισει ηδη απο καιρο.
Καλημερες.
4 προορισμοί,Μόναχο,Μαδρίτη,Μιλάνο,Βιέννη,τα αεροπορικά από SKG φτάνουν από 250€+,συν 150αρι το ρίξετε,συν το λιγότερο μια ημέρα διαμονή,συν μεταφορικά,συν φαγητό/πιοτό,δηλαδή 500€ για να δεις τους Metallica στην Ευρώπη.
Βεβαια και AC/DC που είδα,πάλι εκεί είναι τα λεφτά.Ληστεια κανονική,φταίνε οι Χουθι.
Με ενα προχειρο ψαξιμο, λιγο πανω απο 130€ απο SKG για Μιλανο.
Ανώνυμη περιήγηση στη σελίδα της ryanair , πολύ συχνά βγάζει προσφορές που δεν πίστευα στα μάτια μου
Μπορεί να κάτσει κάποια τρελή προσφορά κοντά σε λάιβ που σας ενδιαφέρει
Αναφέρομαι σε τιμές που ούτε Αγκίστρι δεν πας πλέον . Αλλά αναφέρομαι σε “καταδρομικές” γιατί ως γνωστόν θα σου χρεώσουν και την αναπνοή σου. 3ημερακι , 3 εσώρουχα 1 μπλούζα στο backpack κλπ
Πήγα Λονδίνο με 40€ πηγαινελα αυτή τη στιγμή σου δίνουν εισιτήρια με 13€
Γενικά το μόνο που δεν μπορώ να πω ότι είναι ακριβό στη σύγχρονη σιχαμενη εποχή που ζούμε είναι τα αεροπορικά
Εντιτ : από Θεσσαλονίκη 26/05 έως 30/05 αν πρόσεξα σωστά οι μεταλλικα παίζουν 29/05 . 50€
Χτυπήστε το
Από κάποια συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης? Δεν με βολεύει η 29 Μάη βέβαια,αλλά αν πετάγονται προσφορές,ναι μπορεί να πετύχεις.
29/5 ειναι με ανταποκριση μεσω Αθηνας, αλλα με μια ωρα αναμονη μονο. Και μαλιστα με πουτανοετζιαν, που ειναι αξιοπιστη στα ωραρια σχεδον παντα. Καταδρομικη ζητησες, καταδρομικη βρηκαμε Το λαιβ στο Μιλανο μαλιστα ειναι και τη μερα του τελικου του Κονφερενς, ιδανικη μερα για να δεις εσυ συγκεκριμενα Metallica στο Μιλανο
Δεν βολευει 29 στο Μιλανο… Μονο μοναχο ειναι βολικα αλλα τα αεροπορικα ειναι απαγορευτικα για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες.Πχ 24 Μαη που εχω free 2-3 ημερες.
Αεροπορικά εισιτήρια ψάχνεις πάντα σε incognito mode στον browser (Ctrl + shift + n), μπαίνοντας στη scyscanner και επιλέγοντας τα cookies να είναι μόνο τα υποχρεωτικά
Αυτό γίνεται γιατί όλες οι αεροπορικές (και το Airbnb και η booking και γενικά ό,τι έχει διαθεσιμότητα και κανείς κρατήσεις) χρησιμοποιούν dynamic pricing. Όσο κοιτάς μια πτήση και την πατάς, τόσο θα ανεβάζει την τιμή γενικότερα γιατί υπάρχει ζήτηση. Αν δε, δεν απενεργοποιείς τα cookies η αεροπορική ξέρει ότι κοιτάς πτήσεις κάπου εκεί και θα στις κρατάει ψηλά (αφού υπάρχει καλύτερη πιθανότητα να την πουλήσει). Δε σημαίνει ότι με incognito mode δεν καταλαβαίνουν το traffic αλλά το μπερδεύεις λίγο (με απλά λόγια, βρμ να περιγράψω πως γίνεται πιο αναλυτικά).
Rule of thumb, όταν θες να κλείσεις κάπου, μπαίνεις έτσι, κοιτάς τις ημερομηνίες και πόσο περίπου κοστίζει η πτήση τις ημερομηνίες που θες. Αν μπαίνεις κάθε δύο μέρες, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει. Μπορείς να κοιτάξεις κάνα μήνα μετά με την ελπίδα να έχει πέσει, κυρίως γιατί πολλές θέσεις τις αγοράζουν μεταπωλητές και όσο πλησιάζει ο καιρός και είναι να γίνει η πτήση, τις κατεβάζουν για να τις πουλήσουν. Οκ, δεν είναι ακριβώς έτσι και έχει πολλές παραμέτρους αλλά όπου έχω ταξιδέψει πάντα έχω κλείσει με ικανοποιητικότατες τιμές (πχ πέρσι Αθήνα Τορόντο με air Canada μου πήγε 650 και απευθείας κιόλας, ενώ φέτος που ξέρω ότι έκανα μλκια μου πήγε 950 και με στάση στο πήγαινε).
Για το Μόναχο, εγώ θα πρότεινα να δεις να πας αλλού, δλδ τσεκαρα λίγο πρόχειρα, έχει μια χαρά απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη Νυρεμβέργη σε ικανοποιητικές τιμές
Και με 38€ παίρνεις το τραίνο της μιας ώρας
(ναι αν δεις σου αφαιρούν 2€ από τη διαδρομή Μοναχο-Νυρεμβεργη, φαντάζομαι επειδή είναι ξημερώματα, να προλάβεις και την πτήση ).
Απ’ότι βλέπω και η Στουτγκάρδη είναι κοντά, αν έχει πτήσεις από Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι εξίσου καλή επιλογή για τραίνο
Τέλος, η Aegean δίνει στο whatsup κωδικούς για -20% εντός Μαϊου στο εξωτερικό
Αν κάποιος θέλει και δεν έχει whats up ας μου πει, δεν το έχω κάνει ποτέ να ξέρω αν συνδέει τον κωδικό με το κινητό μου, αλλά φαντάζομαι όχι
Family travel agency
Όχι. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και διατίθενται ανά δίμηνο. Αυτό σημαίνει ότι οι κωδικοί είναι οκ, αλλά τα εισιτήρια έχουν καλυφθεί. Το δοκίμασα πριν μέρες για Μιλάνο, τον ήπια.