Μetallica

Λιγο ελεος ρε σεις, εχει ακομη τρελη ζεστη στην πολη, ολα τα προηγουμενα ηταν ενδιαφεροντα, αλλα αυτο για το Justice δεν αντεχεται. Αριαν, κοιτα εξω απο το παραθυρο πλιζ.

Αυτο παντα θεωρουσα οτι ειναι κατι σαν το extra cheddar στο μπεργκερ.

1 Like

Εν τω μεταξύ το “extra bass” μου φαίνεται παραπλανητικό ως ταμπέλα, γιατί για να πεις ότι κάτι είναι “extra” σε οτιδήποτε, προϋποθέτει ότι αυτό υπήρχε ήδη σε κάποιο βαθμό

4 Likes

Μετα τους Maiden, και οι Metallica ειναι progressive ρε μπαγασηδες;;

Ουτε καν 11’ :grinning:

5 Likes

Ε αφού ξέρεις τώρα, για πολλούς οτιδήποτε ελάχιστα πιο σύνθετο από το κλασικό κουπλέ-ρεφρέν-κουπλέ-ρεφρέν-σόλο-ρεφρέν = progressive

5 Likes

ΝΑΙ, ΤΟ ΞΕΡΩ :triumph:

1 Like

χαχαχα επειδή δεν το είπα στο άλλο θέμα, θα το πω εδώ. To Brave new world είναι progressive ή πιο σωστά, είναι το progressive που μπορούν να παίξουν οι maiden.

2 Likes

So, not really progressive

Moving on

1 Like

Καλά, αυτά παίζει να μην τα ακούσω ποτέ ολόκληρα.

Όλα αντέχονται τύπε

1 Like

Κοιτα εξω απο το παραθυρο και τα ξαναλεμε.

Με όλα αυτά ξεχάσαμε ότι σήμερα είναι τα γενέθλια του James. Χρόνια πολλά σε μια από τις πιο ωραίες φωνές στην ροκ μουσική (Αφήστε την κιθάρα οκ τρομερό δεξί)

3 Likes

:eyes: :eyes: :eyes:

1 Like

Κροσέ;

Mustaine. Το ένιωσε και ο ίδιος ο James

2 Likes

Νομίζω αυτές οι αναφορές περιορίζονται στη Gadsden Flag. Ότι δηλαδή άλλη σημασία είχε η χρήση της ανάλογα με το χρονικό πλαίσιο για το οποίο μιλάμε. Επειδή πλέον (από το 2009 και κυρίως από το 2021) η χρηση της σα σύμβολο ανυπακοής γίνεται από την άκρα δεξιά στις ΗΠΑ, αυτό που επισημάνθηκε είναι πως δεν ήταν αυτός ο κανόνας το 1991 η παλιότερα

4 Likes

Σαν τη σβάστικα, που χρησιμοποιούνταν από διάφορους λαούς χιλιάδες χρόνια πριν (η αριστερόστροφη ήταν και σύμβολο ευημερίας), αλλά μας έμεινε η τελευταία χρήση (της δεξιόστροφης παραλλαγής) από τη ναζιστική Γερμανία.

Justice> brave και εννοείται πώς κανένα από τα δύο άλμπουμ δεν πλησιάζει καν τον όρο progressive.

Ο λόγος για τον οποίον έγραψες 14 στην Φυσική κι όχι 19 όπως εγώ (και με Δέσμες μάλιστα, όχι τις χαζομαρουλες που σας έβαζαν εσάς :stuck_out_tongue_closed_eyes: ), είναι πως ο εξωτερικός παρατηρητής δεν είναι το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Είναι απλός ένας άνθρωπος με μια οπτική, και η οπτική του επιβάτη μέσα στο τρένο είναι ένα 100% ισάξια με του εξωτερικού παρατηρητή.

Επίσης, το τρένο είναι ακίνητο για τον επιβάτη. Δεν είναι delusion, είναι η πραγματικότητά του σε αυτό το reference frame. Οπότε όσο εσύ και άλλοι πολιτικοποιημένοι που παραδόξως υπερασπίζονται τον αυτοπροσδιορισμό ως αναφαιρετο δικαίωμα κάθε πολίτη δείχνετε το δάχτυλο στον απολιτικ και του λέτε ότι ουσιαστικά είναι πολιτικοποιημένος με το να μην έχει άποψη, ο απολιτικ έχει κάθε δικαίωμα να λέει πως δεν εχει κάνει καμία πολιτική επιλογή, και έχει δίκιο, όσο και να προσπαθήσετε να του παραβιάσετε το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού.

ΥΓ. Το Justice είναι ο δίσκος των Metallica με την μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο, και αυτός που δεν βαριέμαι ποτέ να βάλω να ακούσω. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάτσω να τον ακούσω ολόκληρο μετά από τόσα χρόνια, αλλά αυτό ισχύει ανεξαιρέτως για οποιονδήποτε δίσκο έχω ακούσει πάνω από 100 φορές στην ζωή μου. Και γενικά το κριτήριο “πόσο εύκολο είναι να ακούσεις έναν δίσκο ολόκληρο από την αρχή ως το τέλος” για μένα έχει απολύτως μηδενική αξία. Χίλιες φορές ένας δίσκος με 6 αριστουργήματα και 3 τραγούδια που κάνω σκιπ, παρά ένας δίσκος με 9 χρυσές μετριότητες .

3 Likes

ακριβώς αυτό έγραψα. Παραμένει αληθές πως ο επιβάτης κινείται. Ειδάλλως, θα έμπαινες στο τραίνο που ταξιδεύει και θα αποβιβαζόσουν στον ίδιο σταθμό που ανέβηκες (και δεν εννοώ να σε πάρει ο ύπνος στο μετρό και να χάσεις όλες τις στάσεις)

Τι μου θυμισατε τωρα που λέτε για τρένα, είχα πολύ καιρό να τον ακούσω αυτό τον υπερκομματαρο

8 Likes