Μetallica

Πάω να ράψω το κοστούμι του καλεσμένου :stuck_out_tongue:

1 Like

Αυτο ειναι ψιλοτεραστιο ε, και δεν το διαφημισαν καθολου οι ιδιοι.

Τωρα παιζει Escape απο το ORION New Jersey 2012, στην μοναδικη του εκτελεση ever (γαμαει)

Ε ρε τι υλικο εχει ο Λαρς και δεν το μοιραζεται…

ΥΓ. Και τωρα τζαστιφορο απο Σηατλ.

2 Likes

Αυτό το βάζεις σε παρτυ απλά να παίζει και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο!

edit: Τώρα παίζει νομίζω το Vulturus (ακυκλοφόρητο? )

2 Likes

Το ειχαν γραψει μαζι με το New Song καπου το 2006, και τελικα (ευτυχως κατα την γνωμη μου) δεν το χρησιμοποιησαν ποτε, σε αντιθεση με το New Song που καποια σημεια του εγιναν ο κορμος του End Of The Line, Lords Of Summer και All Nightmare Long και καποια αλλα ριφφακια ισως εμφανιστηκαν σε κανα δυο τραγουδια απο DM και HTSD (δεν θυμαμαι καλα τωρα).

Κακο τραγουδι το Vulturus :stuck_out_tongue:

Το New Song (aka Glass Cow επειδή το πρώτο έπαιξαν στο Glasgow), έχει ριφαρες που όντως κάποια εξελίχθηκαν στα τραγούδια που αναφέρεις. Εχει και ένα παρατεταμένο double bass του Λαρς. Πολύ καλό τραγούδι και παίζει τακτικά στο κανάλι.

Απ ότι κατάλαβα είναι ακόμα σε φάση που προσθέτουν υλικό και γι αυτό δεν το διαφημίζουν. Το βίντεο του Harvester το 88 είναι από vhs του Λαρς στο οποίο απ ότι λένε υπάρχει ολόκληρη η συναυλία και θα ανέβει σταδιακά.

1 Like

Υπάρχει υλικό απ’ το 1988 όπως αυτό

Αυτό που δεν έχω βρει ολόκληρο αλλά μόνο σε ένα short στο youtube είναι μια συναυλία σε ένα πάρκο το 1989 καταμεσήμερο :stuck_out_tongue:

https://youtube.com/shorts/DfuBKV4G6rs?is=o73DlaTeEfpyATAz

Whiplash απο Σικαγο 1983 τωρα… εχω δει πολυ σπανιο υλικο αυτες τις μερες, αφου αφηνω το καναλι να παιζει οσο παιζω με το πιτσιρικι στο playmat με τις ωρες.

1 Like

Bleeding Me από S&M. Ένα από τα καλύτερα τραγούδια τους σε μία από τις καλύτερες συναυλίες τους…

edit: και τώρα Escape live!!!

4 Likes

Πλησιάζοντας στις 4 Ιουνίου, όπου το LOAD κλείνει τα 30 χρόνια, δράττομαι της ευκαιρίας να αναρωτηθώ αν το tracklist του άλμπουμ ήταν το παρακάτω πόσο μεγαλύτερο πάταγο θα είχε δημιουργήσει.

King Nothing
The Memory Remains
Ain’t My Bitch
The Unforgiven II
Until It Sleeps
2 X 4
Fuel
Bleeding Me
Thorn within
The House Jack Built
Hero of the day (το βάζω γιατί σίγουρα θα το ήθελαν οι ίδιοι)
The Outlaw Torn
Fixxxer

ή αν βέβαια είχε κυκλοφορήσει ως διπλό άλμπουμ με cd1 το παραπάνω και cd2 το ακόλουθο:

Wasting my hate
Devil’s dance
Prince charming
Mama said
Slither
Carpe diem baby
Attitude
Low man’s lyric
Where the wild things are
Cure
Ronnie
Better than you
Bad seed
Poor twisted me

Breadfan απο Donington 1995 τωρα στο Metallica TV, μολις τ ελειωσε

Τις προαλλες ειχε Harvester απο Μαιο 1988, μηνες πριν κυκλοφορησει το Τζαστιφορο.

Πολλα και πολυ ωραια καλουδια, ολη την ωρα.

Ευτυχως δεν εγινε ετσι, γιατι θα ειχαμε χασει πολλες γαματες τραγουδαρες. Ασε που αν ρωτησεις 100 ατομα για το πιθανο tracklist στην περιπτωση που LOAD και RELOAD ηταν ενας δισκος, θα παρεις πιθανοτατα και 100 διαφορετικα tracklists.

Θα παιξω το παιχνιδακι βεβαια, ετσι γιατι ειναι Σαββατο πρωι και χαλαρωνω. Εγω θα εβαζα τα εξης, και με την εξης σειρα:

1. Fuel
  2. Ain’t My Bitch
  3. Until It Sleeps
  4. The Unforgiven II
  5. King Nothing
  6. 2X4
  7. Slither
  8. Bleeding Me
  9. The Memory Remains
  10. Mama Said
  11. Carpe Diem Baby
  12. The Outlaw Torn
  13. Low Man’s Lyric
  14. Fixxxer

Οτι δηλαδη θα αφηνα απεξω λατρεμενα τραγουδια οπως Prince Charming, Attitude, Where The Wild Things Are, Devil’s Dance, The House Jack Built, Wasting My Hate και Cure? Νταξει, ποτέ :stuck_out_tongue:

1 Like

Συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει επιλογή. Η καλύτερη λύση θα ήταν να είχε κυκλοφορήσει ως διπλό άλμπουμ!
Εγώ πάντως, εχω πάρει δύο κοπιες(από τις πολλές των Load και Reload που έχω) και τις έχω βάλει σε διπλή θήκη cd (αυτή που είναι σαν μικρό κουτί).
Θεωρώ και τα δύο άλμπουμ ως ένα, οπότε όταν μιλάμε για Load, εννοω Load/Reload.

Καλώς βγήκαν όπως βγήκαν ξεχωριστά τα LOAD και RELOAD, επειδή περιέχουν πολλές τραγουδάρες και τα δύο (έστω κι αν έχω μια μικρή προτίμηση προς το πρώτο, αλλά πάλι και το δεύτερο… ) και σε διπλό άλμπουμ θα ήταν ίσως “κουραστικό” να βγει ταυτόχρονα.
Αν φτιάχναμε ένα θεωρητικό μιξ των 2 (με όριο τα 14; ), τότε ίσως θα έβαζα τα εξής:

1. Fuel
  2. Ain’t My Bitch
  3. The House Jack Built
  4. Until It Sleeps
  5. King Nothing
  6. Bleeding Me
  7. The Memory Remains
  8. Wasting My Hate
  9. The Unforgiven II
  10. Slither
  11. Mama Said
  12. Fixxxer
  13. Prince Charming
  14. The Outlaw Torn
1 Like

Ήδη ήταν και σε μονό.

4 Likes

πετάξτε έξω τον κύριο

5 Likes

Ετσι φερεστε εδω περα σε οσους λενε αβολες αληθειες :stuck_out_tongue:;

1 Like

Η Load εποχή των Metallica ήταν το απόγειο της πορείας τους

Απιστευτο θρασος να μιλανε για κουραση φανς των Dream Theater ή/και των GNR…
Η απαντηση σου ειναι σιγουρα αβολη παντως. Αληθεια απο την αλλη…

Είμαι ο μόνος που μπερδεύτηκε;

Ή μήπως έχω χάσει επεισόδια;

Ποια ειναι η απορια σου?

Για εσένα και τους Theater

Νόμιζα ότι όχι απλά είσαι φαν τους αλλά και από τους πιο ένθερμους εδώ μέσα

1 Like