“eipe kako logo gia ton Warrior mou kapoios sto internet, as gino 12 xronon tote poy egrafa me greeklish”
δεν έγραφα ποτέ με γκρίκλις, αλλά όπου νάναι θα γίνω 5 χρονών μπας και σε φτάσω
Δεν θα τους χαρακτηριζα “δηθεναδες” για τον συγκεκριμενο λογο. Μπορω να σκεφτω πολλους χαρακτηρισμους, αλλα το “δηθεναδες” απο που μπορει να προκυπτει; Του Αγγελακα ας πουμε, για να μεινουμε στα δικα μας, αποκλειεις να μην του καιγεται καρφι; Εγω δεν το αποκλειω.
Ενταξει. Την επομενη φορα θα ρωτησω πριν τολμησω να προσβαλω το ειδωλο σου για να μην εχουμε τετοιες δυσαρεστες εμπειριες. Παω να φαω τα σοκολατενια δημητριακα μου!
σιγά μην είναι το είδωλό μου ο γεροξεκούτης ο φίσερ, αλλά ναι, να ρωτήσεις
Ο Αγγελακας εν τω μεταξυ απ’ οσο εχω καταλαβει, δεν ειπε τιποτα. Και ακουει κραξιμο. Που να ειχε πει δηλαδη κιολας οτιδηποτε διαφορετικο απο αυτο που περιμενε καποιος
.
Ο δε Warrior, δεν ειπε τιποτα απο μονος του. Οι Metallica επαιξαν ενα doodle τον Απριλιο του’18 κι αλλο ενα τον Μαϊο του '19 στην Ελβετια και τον Warrior τον ρωτησανε σε συνεντευξη τον Αυγουστο του '19, ο ιδιος δεν ειχε ασχοληθει. Ε, οταν τον ρωτησανε, ειπε τη γνωμη του. Μια χαρα, ολοι φτιαχτηκαν, τοσα χρονια μετα ασχολουμαστε με αυτες τις μαλακιες
. Παρεμπιπτοντως, στην ιδια συνεντευξη ειχε πει οτι και τελεια να τα επαιζαν τα τραγουδια του θα τους εκραζε επειδη ο Hetfield σκοτωνε αρκουδες - ο Warrior ειναι vegan και υπερ των δικαιωματων των ζωων, δεν θα τη χαριζε στον James ουτε καν επειδη ο Kirk ειναι vegetarian ![]()
Δική μου (ειλικρινής) απορία: ποιος είναι αυτός ο Warrior ?
Έχασα λίγο την κουβέντα εδώ, και έτσι κι αλλιώς δεν το ξέρω αυτό το όνομα…
Ειλικρινης απαντηση: Ειναι ο βασικος τυπος των Celtic Frost, τους οποιους πρεπει ολοι να σεβομαστε και να μην γραφουμε κατι αρνητικο για αυτους ή για αυτον, αλλιως αυτο σημαινει οτι το κανουμε γιατι προσεβαλε τους Metallica μας, κι οχι επειδη μπορει γνησια να μην μας ενδιαφερει ουτε κατα το ελαχιστο η μουσικη τους συνεισφορα (!)
Ο Αγγελάκας το πιθανότερο είναι να μη σχολίασε γιατί έχει αφήσει πίσω του το κεφάλαιο Τρύπες.
Και στην τελική καλώς δε σχολίασε, δεν είναι απαραίτητο.
Θεμιτό να σχολιάσει και ο Warrior. Όλοι έχουν άποψη στις μέρες μας, αλίμονο αν δεν είχε και αυτός. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγο αυτογκόλ γιατί σχολιάζεις αρνητικά μια χειρονομία που γίνεται με καλές προθέσεις. Περισσότερο—για μένα—έχει να κάνει με την εικόνα του outsider που θέλει να προκρίνει ο Tom, ακόμα και μέσα στα όρια του μέταλ, για τους Frost. Οι Metallica είναι mainstream οπότε το σχόλιο ήταν εύκολο.
Λογικα για αυτο το ειπε, οχι επειδη ηταν αληθεια.
Έγραψα παραπάνω πως δεν είναι η τεχνική αρτιότητα το ζητούμενο σε αυτά τα τζαμαρισματα που γίνονται με ένα μπάσο και μια κιθάρα. Αν το σχολίασε γι αυτό, έχει χάσει τελείως το ζητούμενο. Δε νομίζω άλλωστε να υπάρχουν πολλοί μουσικοί που αμφισβητούν τις δυνατότητες του Trujillo. Παίζει τεχνικά απείρως πιο σύνθετα κομμάτια από το The Usurper.
δεν ειναι, αλλα εχει δικαιωμα ενας μουσικος να το θεωρησει προσβλητικο αν οι αλλοι κανουν αγγαρεια, διασκευαζοντας κατι δικο του με 2 προβες. Βασικα εχει δικαιωμα να νομιζει ο,τι θελει, και ας ενοχλειται κοσμος.
Δεν ειναι πως δεν εχει δωσει τα του καισαρος για τους μεταλλικα τοσα χρονια.
Δεν έχω γράψει κάτι αντίθετο, ίσα ίσα είπα που είναι θεμιτό που δεν του άρεσε και πως αλίμονο αν δεν είχε αυτός άποψη.
Απο εκεί και πέρα η πρόθεση με αυτά τα τζαμαρισματα είναι ακριβώς το homage σε ένα ντόπιο καλλιτέχνη που εκτιμούν ή που τους πρότειναν (στην περίπτωση της Ελλάδας). Η βάση είναι επίσης αυτή που περιγράφεις. 2-3 πρόβες ώστε να παίξουν ένα βασικό ριφ και μια μπασογραμμη και να κάνει sing along το κοινό. Δεν είναι αγγαρεία, ίσα ίσα που δείχνουν εκτίμηση με την επιλογή τους. Εγώ σχόλια που γίνονται σε λάθος πλαίσιο (βλ. τεχνική αρτιότητα) σχολίασα, όχι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει άποψη ή να μην του αρέσει (που ούτε σε εμένα αρέσει, νομίζω το έγραψα εξ αρχής)
Τον ρωτησανε μετα απο μηνες ομως, δεν την ειπε απο μονος του. Δεν ξυπνησε την επομενη μερα απο το λαϊβ να γραψει στο τουητερ η’ στο φουμπου και να ενημερωσει τον κοσμο οτι “οι Μεταλλικα εσφαξαν το τραγουδι μου” ![]()
Πολύ σωστό.
Δεν αποκλείω να μην του καίγεται καρφί, αλλά ούτε των υπολοίπων Τρυπών καίγεται… Απλά αυτού του τα έχω μαζεμένα…
Α ρε κερατάδες, θα με κάνετε από περιέργεια να ψάξω να ακούσω Usurper από Metallica, κι ας ξέρω ότι είναι τερατώδης συνδυασμός - και εν δυνάμει τραυματική εμπειρία. Εντάξει πιθανότατα βέβαια όχι τόσο τραυματική όσο ήταν αυτή των διασκευών σε Blue Oyster Cult και Thin Lizzy, αλλά παραμένει επικίνδυνο να προκαλείς την τύχη σου.
καλή η προσπάθεια για rage bait
Ναι καημένε εγώ σε πείραξα ![]()
Διασκευάρες αμφότερα