Κυριακή 10 το βράδυ συντονιστείτε στο κανάλι 42 του SiriusXM, στον σταθμό Maximum Metallica. Έχει δωράκι καλό ![]()
Kι εμένα αυτό μου έβγαλε, άσχετο που δεν θυμάμαι καν το κομμάτι.
Προσποιουμαι οτι τα δυο ποστς αποπανω δεν συνεβησαν ποτε, και απλα ηρθα να πω οτι το χαμογελο του τυπου και τα διαφορα yeah και let’s go ειναι η αντιδραση οποιουδηποτε ακουει τα τελευταια 2-3 λεπτα του Outlaw Torn στην πληρη του εκδοση για πρωτη φορα.
σιγά… εγώ το παθαίνω κάθε φορά
Για τα 35 χρόνια λοιπόν, οι Metallica θα στριμάρουν 6 σκυκλοφόρητες συναυλίες εκείνης της περιόδου στον ραδιοφωνικό τους σταθμό Maximum Metallica (κανάλι 42 του SiriusXM). Έχουν ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα. Την Κυριακή στις 10 το βράδυ θα στριμάρουν την τελευταία συναυλία. Αυτή θα είναι η Νέα Σμύρνη
, επομένως λίγο μετά λογικά θα βγει και επίσημα σε livemetallica, nugs ή Black Box ![]()
Θα μένει πλέον μόνο το '99. Το lobbying ξεκινάει από τώρα ![]()
How the fuck are you
?
Hell yeah !
Cooriping Death AA!
To κατέβασε κανείς να το μοιραστεί;
Edit: ευχαριστώ ![]()
Και καπως ετσι, ζουσαμε ακριβως πριν 10 χρονια ενα μικρο σοκ, και το τελευταιο σοκ που εχω ζησει προσωπικα οσον αφορα μια απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες, αφου η επισημη ανακοινωση για τον νεο δισκο που περιμεναμε συνοδευτηκε απο βιντεο και τραγουδι απο το πουθενα.
Δεκα χρονια μετα, το Hardwired (το τραγουδι ντε) ειναι για μενα ενα απο τα καλυτερα τραγουδια που εχουν γραψει οι post-rehab Metallica, και μαζι με τα Halo On Fire, Moth Into Flame και Spit Out The Bone εχουν παγιωσει το Hardwired… To Self-Destruct στην κορυφη για αυτην την περιοδο. Οσο η νοσταλγια και ο χρονος μεγαλωνουν αυτην την κορυφη, τοσο θαρρω πως αυτος ο δισκος θα μεινει (τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο) στην ιστορια κλασικος για την μπαντα.
Ειναι περιεργο το ποσο προσφατο αλλα και το ποσο βαθια στο παρελθον μου φαινεται εκεινο το μεσημερι που ακουσα νεο τραγουδι Metallica μετα απο 8 χρονια (εξαιρωντας το Beyond Magnetic) . Αναπολω αρκετα και την φαση που οταν βγηκε ο δισκος εβγαινε καθε ωρα και ενα τραγουδι με βιντεοκλιπ, την φαση με την φανταστικη περιοδεια απο την οποια παιρναμε δεκαδες εκπληκτικα βιντεο, την φαση που μετα απο αρκετο καιρο οι Metallica ηταν στα ντουζενια τους απο καθε αποψη, και με δισκο που ειχε ενθουσιασει σχεδον τους παντες.
Wet greek cunts
Ωραία βροχα είχαμε φάει
Ω ρε μανα μου…
Νταξει μεγαλωνουμε και γινομαστε κωλογεροι και νοσταλγια κτλ, αλλα δεν νομιζω οτι θα ζησω ποτε τιποτα τοσο καυλωτικο οσο εκεινο το For Whom The Bell Tolls εκεινη την ημερα.
ουφ… τι αναμνήσεις σκάνε έτσι στα καλά καθούμενα…
31 χρόνια … φάκιν μούλετ!
Φακ γιου σαν οφ ο μπιτς, μαδεφάκαααααααα.
Οταν σηκώνει ψηλα την κιθάρα ο James στο for whom the bell tolls ειναι metal god ο γαμημενος.
Χωρις κινητά ρε πουστημου. Αλλη ατμόσφαιρα.
έχω πολύ ψηλά αυτό το Live.
παίζουν δίχως αύριο, at the top of their game.
το μαδεφακα πάει σύννεφο παίζουν headliners στο μεγαλύτερο metal festival -που διάλεξαν τα support , μόνοι τους (προφανώς μαζί με τους Managers) - και σου ανοίγουν με διασκευή Breadfan.
δηλαδή πόσο πιο we don’t give a fuck, φάση.
μπορεί να θέλει να τα δει το μυαλό μου έτσι,αλλά ναι με κάτι τέτοια έγιναν τόσο τεράστιοι και έχουν φανατικούς “φίλους” και “εχθρούς”.
ολ μαδεφακιν ραϊτ; γουϊρ γκονα σεϊ μαδεφακερ α λοτ τουναϊτ; ΟΚ; Οκ μαδεφακερ ; ιτς α μαδεφακιν νιου ουάν!