Το τελευταίο So What! φιλοξενεί μία μεγάλη συνέντευξη του Hetfield, στην οποία, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, αναφέρει πως παραγωγός του νέου άλμπουμ θα είναι ο Greg Fidelman, ο οποίος έκανε την παραγωγή στο Through the Never και τη διασκευή στο Dio (αμφότερα με πολύ καλή παραγωγή).
Υπάρχει και αρκετό φωτογραφικό υλικό από το studio.
εχει δουλέψει σε παρα πολλα αλμπουμς και συνεργαζεται επισης στα περισσοτερα απο αυτα με με τον Rick Rubin.
Σχετικα safe επιλογη παντως. Απο την αλλη ακομα και στο Lulu που δουλεψε οι κιθαρες ηταν ζορικες οποτε ας ελπισουμε να εχουν καλες ιδεες και η παραγωγη να τις αναδειξει.
Αυτα τα λες γιατι οταν τους ειδαμε μαζι στο Yankees Stadium, καθομασταν στις κερκιδες και δε μπορουσαμε να νιωσουμε το vibe οπως απο κατω, αλλα και παλι το σετλιστ ηταν ΕΠΙΚΟ και η αποδοση τους στα σταθερα υψηλα επιπεδα.
Εγω αν και τους ειδα Ελλαδα μονο το 1999 και το 2007, μπορω να πω οτι η καλυτερη φορα που τους ειδα ηταν οι δυο συναυλιες του Orion Festival το 2012, που ειδα ολοκληρο το Black Album και το Ride The Lightning… 8) Αλλα και Madison Square Garden 2009 ηταν επισης καταπληκτικη συναυλια και ειχα δει και Dyers Eve.
Εννοείται ότι είναι έτσι όπως τα λες για το Yankee Stadium. Αν και η σύλληψη που είδαμε στην εξέδρα, ο τύπος που έφυγε τρέχοντας από το πίσω μέρος της αρένας και πήγε μπροστά χωρίς να τον πιάσουν οι σεκιουριτάδες και ο θεούλης που είχε τατουάζ το σήμα της Ford, μου έχουν μείνει κι αυτά :lol:. Εντάξει, και η συναυλία καλή ήταν 8). Η δεύτερη λιγότερο καλή που τους έχω δει. Οι τρεις ελληνικές ήταν η μία καλύτερη από την άλλη.
Για τις 2 τελευταίες συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλές… Για τους MH που είχαν μπει με το Imperium, απλά πουτάνα όλα, και στο Davidian από τις πρώτες σειρές με κάποιο τρόπο κατέληξα από στην έξοδο του Gagarin από τον πανικό που γίνονταν…