Μetallica

Το τελευταίο So What! φιλοξενεί μία μεγάλη συνέντευξη του Hetfield, στην οποία, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, αναφέρει πως παραγωγός του νέου άλμπουμ θα είναι ο Greg Fidelman, ο οποίος έκανε την παραγωγή στο Through the Never και τη διασκευή στο Dio (αμφότερα με πολύ καλή παραγωγή).

Υπάρχει και αρκετό φωτογραφικό υλικό από το studio.

Καλά νέα αυτά, ευτυχώς δεν θα συνεργαστούν με το Rick Rubin. Και ο Greg Fidelman επίσης έχει δουλέψει στο υπερεπιτυχημένο 21 της Adele.

εχει δουλέψει σε παρα πολλα αλμπουμς και συνεργαζεται επισης στα περισσοτερα απο αυτα με με τον Rick Rubin.

Σχετικα safe επιλογη παντως. Απο την αλλη ακομα και στο Lulu που δουλεψε οι κιθαρες ηταν ζορικες οποτε ας ελπισουμε να εχουν καλες ιδεες και η παραγωγη να τις αναδειξει.

Αυτό είναι το βασικότερο όλων. Για να δούμε τι έχουν να μας πουν συνθετικά οι Metallica του 2015.

Αυτα τα λες γιατι οταν τους ειδαμε μαζι στο Yankees Stadium, καθομασταν στις κερκιδες και δε μπορουσαμε να νιωσουμε το vibe οπως απο κατω, αλλα και παλι το σετλιστ ηταν ΕΠΙΚΟ και η αποδοση τους στα σταθερα υψηλα επιπεδα. :stuck_out_tongue:

Εγω αν και τους ειδα Ελλαδα μονο το 1999 και το 2007, μπορω να πω οτι η καλυτερη φορα που τους ειδα ηταν οι δυο συναυλιες του Orion Festival το 2012, που ειδα ολοκληρο το Black Album και το Ride The Lightning… 8) Αλλα και Madison Square Garden 2009 ηταν επισης καταπληκτικη συναυλια και ειχα δει και Dyers Eve.

Εννοείται ότι είναι έτσι όπως τα λες για το Yankee Stadium. Αν και η σύλληψη που είδαμε στην εξέδρα, ο τύπος που έφυγε τρέχοντας από το πίσω μέρος της αρένας και πήγε μπροστά χωρίς να τον πιάσουν οι σεκιουριτάδες και ο θεούλης που είχε τατουάζ το σήμα της Ford, μου έχουν μείνει κι αυτά :lol:. Εντάξει, και η συναυλία καλή ήταν 8). Η δεύτερη λιγότερο καλή που τους έχω δει. Οι τρεις ελληνικές ήταν η μία καλύτερη από την άλλη.

'Murica…

Είχαμε δει και Overkill, καλά ήταν. Και είχαμε δει και που έδωσαν στους Anthrax το κλειδί της πόλης!!! …not :lol:

Για τις 2 τελευταίες συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλές… Για τους MH που είχαν μπει με το Imperium, απλά πουτάνα όλα, και στο Davidian από τις πρώτες σειρές με κάποιο τρόπο κατέληξα από στην έξοδο του Gagarin από τον πανικό που γίνονταν…

καλα ρε γιατι δεν μιλατε στο τηλεφωνο να πειτε ποσο ωραια περασατε στην συναυλια? στ αρχιδια μασ αν τους ειδατε στο Yankee Stadium, αντε ρε ποζερια

Αμα πληρωσεις υπερατλαντικη κληση, θα μιλησω καμια ωριτσα μαζι του, γιατι οχι?

Στειλε ΠΜ αν θελεις paypal να μου στειλεις, θενκς!

Metallica back in the day (smoking James)

Να του στειλεις email ποζερι

Εμείς εδώ θέλουμε να τα λέμε :).

Ετσι να κανετε και το κομματι σας να δειχνετε και μαγκες, ουστ ρε ποζερια

Metallica’s James Hetfield and Kirk Hammett Play National Anthem at Game 5 of NBA Finals

edit
δεν ειδα οτι το ποσταρατε στο θεμα ΝΒΑ
σορυ!!

Την επόμενη βδομάδα τους έχω κλείσει να παίξουν τον εθνικό τους ύμνο στην αυλή μου :stuck_out_tongue:

Δεν έχεις τόσα λεφτά :stuck_out_tongue:

ούτε αυλή :stuck_out_tongue:

ένα άρθρο για τον δίσκο των Metallica που παίζει περισσότερο στο cd player μου τα τελευταία πολλά χρόνια!