Είναι από τους κορυφαίους δίσκους που έχουνε γράψει. Απλά έφαγε κράξιμο επειδή δεν είναι thrash και επειδή οι Metallica εκείνη την περίοδο κουρεύτηκαν. Σοβαροί λόγοι δηλαδή για να απαξιώσεις ένα δίσκο.
Αν και διαφωνώ με την 3η-4η παράγραφο όσο δεν πάει (όπως και στον τίτλο), θεωρώ πως με το χρόνο ήρθε η δικαίωση τους.
Για να γίνω και εγώ αιρετικός, δε μπορώ να καταλάβω γιατί το Reload θεωρείται ΤΟΣΟ υποδεέστερο. Είτε το καλύπτει η ποιότητα του Load, είτε αντιμετωπίζεται σαν τα “leftover” οπότε δεν του δίνεται η απαραίτητη προσοχή, άλλη εξήγηση δε βρίσκω!
Έχει 2 filler, δεκτό, έχει και ύμνους όπως το Fixxxer, έχει και παραγνωρισμένες τραγουδάρες τύπου Prince Charming ή Carpe Diem.
Νομίζω ότι το Reload είναι ένας πολύ καλός δίσκος απλά το Load είναι το κάτι άλλο.
Και τα κομμάτια που αναφέρεις είναι όλα κομματάρρες όπως και το Attitude. Ελπίζω μετά το Unforgiven II(ίσως η καλύτερη μπαλάντα τους) να θυμηθούν και κανένα άλλο κομμάτι από εκει.
Πάντως χωρίς καμιά διάθεση για flame, εγώ προσωπικά δεν έχω απαξιώσει τον δίσκο, έχει κομματαρες μέσα. Έχω όμως απαξιώσει την μπάντα κι αυτό όχι από το Load αλλά απ’το Black για μουσικούς λόγους μέχρις εδώ. Απλά από την περίοδο του Load η όλη mainstream φάση που επέλεξαν με αποτελείωσε. Και φυσικά δεν είναι το κούρεμα, άλλωστε από μόνο του είναι γελοίο και να το συζητάμε καν σαν αφορμή για να κράξεις το οτιδήποτε, σε συνδυασμό όμως με τα eyeliner και τα βαμμένα νύχια του Hammett κλπ, απλά για μένα είναι κάπως too much.
Είναι αλήθεια ότι το βιβλιαράκι του Load ακόμα δεν το έχω χωνέψει 100%.
Προφανως ουτε οι ιδιοι. Ηταν μια φαση την περασαν και ξαναλεω ηταν μεγαλη τους μαγκια να διαλυσουν καθε στερεοτυπο για το πως μπορει να δειχνει μια metal μπαντα. Ταυτοχρονα αυτο τους τρελανε ξεπερασαν ακομα και τους εαυτους και πηγαν παρακατω. Δεν κατερρευσαν σαν συγκροτημα αν και εφτασαν πολυ κοντα σε αυτο και καταφεραν να κρατησουν αυτη την τεραστια μπαντα που ειναι μεχρι και σημερα.
Κανενας αλλος δεν ειναι σαν και αυτους και αυτο τους κανει μοναδικους.Take or Leave it ηταν παντα. Τελος.
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=39521
νεοτερα για τον καινουργιο αλμπουμ θελουμε να ακουσουμε …
…είπανε…υπομονή…μην κρατάτε την αναπνοή σας…και άλλα ωραία:):!:
Σημερα εχει live streaming απο το Lollapalooza.
Γυρω στις 3:15 δικια μας ωρα θα παιξουν…
Tο “secret gig” τους το 86 στις ΗΠΑ, με την πιο επική ίσως εκτέλεση του Puppets όλων των εποχών :!:
Το έβλεπα πριν το lollapalooza για να με κρατήσει drenie
Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το δευτερο show του Newsted.
Τι ψυχολογια να ειχε ο καθενας ξεχωριστα ;
Ανατριχιλα!
Ακριβώς. :thumbup:
Και το χθεσινό show στα γνωστά, σταθερά, εξαιρετικά τους επίπεδα.
Από την άλλη, στις ΗΠΑ τα show τους είναι πιο “best of”, με λιγότερα καλούδια. Σε κάθε Ευρωπαϊκό show συμπεριέλαβαν το Militia -πλην ενός που το αντικατέστησαν με το No Remorse-, το Fryed Ends, Fight Fire, Unforgiven II κλπ, ενώ στις ΗΠΑ συνήθως τα παραλείπουν.
Ίσως βέβαια έχει να κάνει και με αυτό που είπε ο James σε πρόσφατη συνέντευξη του στο So What:
On this last tour we were doing, you know, Metal Militia like third or something and all of a sudden people are like, huh? What is this? You hear the raam, dadadadaand then a mosh pit starts so theres, you know theres at least 50 people that are liking it. But then theres some of the others, like I dont know this one.
Well, God, dude, were fucking old! I mean weve been around a long time!
theres younger fans. Im seeing more young people, teens and 20s up in the front, female, so its notits everybody.
They have to learn our history, and a lot of what people learn is how to be a fan at a festival, in a live situation. What do you do? What is it like? You know. Its not standing there with your iPad filming it. You know, its enjoy it.
και συνέχισε
. If weve got four or five slots to fill, its like hey, which one goes better, and well rotate em. I mean doing Unforgiven 2 was awesome! That was one of those songs that we were all a little fearful of because the time we had played it at, God, the American Music Awards or some awards show, we came out to play it and it didnt go well. We dared to fail and we failed. So succeeded at failing.
Well, its fun to be able to pull out stuff that we dont do a lot. Its challenging because youre at a festival and you know, most festivals are kind of best-of stuff, because everyone wants to just hear and feel the songs that they grew up with or enjoy listening to. So I get that. But to make it exciting not only for them but for us, its nice to pull out deep cuts.
Ρε πουστη μου αυτος ο Hetfield , larger than life ο ατιμος.
Και για να συνδεσω τα τρια τελευταια posts πραγματικα πως θα ηταν αυτη η μπανταρα αν δεν ειχε φυγει ο Cliff ?
Και μιλαω και σε θεμα αποδοσης στα Live οχι μονο μουσικα…
Σιγουρα ο James τον εχει παντα στο μυαλο του και πιθανοτατα αν δεν ειχε χαθει ειδικα με τον τροπο που χαθηκε , ο Hetfield ισως να μην ειχε λιωσει τοσο στο ποτο…
Δυστυχώς, είναι κι αυτό μέρος του μύθου τους…
Παλι δινουν ρεστα !!!
http://rockisdead.gr/2015/08/29/live-streaming-i-emfanisi-ton-metallica-sto-reading-festival/
Πολύ καλή απόδοση, ψιλοστάνταρ φεστιβαλικό setlist αλλά με Memory, King, Turn the Page, Whiskey μέσα!
Δεν απογοητεύουν ποτέ.
και αυτό θα το κάνουν t-shirt… το επόμενο t-shirt μου δηλαδή.
Με αργους ρυθμους το νεο αλμπουμ,μαλλον το χρονοδιαγραμμα εχει ξεχειλωσει η περιμενουν η χαιτη του λαρς να φτασει πατωμα.
Καλά οι δηλώσεις του Kirk είναι από το Μάιο.
Δεν αποκλείω βέβαια όλο αυτό το διάστημα να μας τρολλάρουν και να ανακοινώσουν ξαφνικά ημερομηνία κυκλοφορίας.
Υπάρχει μία σχετική φήμη.
Δεν αποκλείεται, εξάλλου και οι Maiden πχ ξαφνικά ανακοινώσανε ότι το νέο άλμπουν ήταν έτοιμο, αν και ήδη υποψιαζόμασταν ότι γράφουν δεν έκαναν καμία σχετική ανακοίνωση, ούτε ενημερώσεις με updates από το στούντιο κλπ.
Πιστεύω ότι όποτε το ετοιμάσουν θα το ανακοινώσουν ξαφνικά!
Sent from my iPhone using Tapatalk