Μetallica

Ποσο καυλα μπαντα !!!

Πανω απο τα μισα κομματια ηταν διαφορετικα στις δυο συνεχομενες μερες που επαιξαν στον Καναδα !

Μονο τους Pearl Jam εχω στο μυαλο μου να κανουν αντιστοιχα πραγματα.

+Springsteen

Και οι τρεις παραπάνω, γαμάνε.

Άραγε θα μας έρθει καμιά μπύρα από Καναδά μεριά;

Με τοσες μεταλ μπυρες.που μαζευτηκαν δεν ξερουμε τι να παραγγειλουμε,προβλημα και αυτο.:stuck_out_tongue:

το set είναι πραγματικά “πάρε να 'χεις”.
Τι Harvester, τι Frayed Ends, τι UNII, τι Disposable, τι Memory, τι St.Anger…
Ο Χ Καναδός που τους είδε για πρώτη φορά σε αυτά τα 2 show ήδη άκουσε καμία 30αρια διαφορετικά τραγούδια…

Ξυπνας πρωι πρωι να ερθεις για δουλεια και θυμασαι οτι εχει Live streaming απο to Rock In rio!!

Fuck yeaaaaaaaaaaaaaah!

Εκπληκτικο σχεδιο αλλα δυστυχως το t-shirt το πουλανε μονο απο το αμερικανικο store και ειναι πολλα τα μεταφορικα $49.03 δηλαδη περιπου 44 ευρω. Ψηνεται κανενας αλλος για μαζικη παραγγελια να μοιραστουν τα μεταφορικα?

Σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια έφυγε ο Cliff.

http://www.cinemag.gr/article.asp?catid=37406&subid=2&pubid=130178254

scroll down a little

Ο Kirk Hammett μιλάει για το νέο υλικό των Metallica και εξηγεί γιατί απείχαν δισκογραφικά

Άλλαξε και η επίσημη ιστοσελίδα τους, με διάφορες αλλαγές και στα περί fan club…

Βασικά το fan club είναι πλέον δωρεάν, με ηλεκτρονική όμως πρόσβαση στο So What? και χωρίς τις παροχές όπως T shirt (υπάρχει, το αγοράζεις), welcome letter κλπ.

στηνουν σιγα σιγα την “επιχειρηση” για το επομενο album.

Ευκολη και δωρεαν προσβαση στα του fanclub Που οταν θα ειναι ετοιμοι θα κυκλοφορησουν καποιο βιντεακι καποιο ηχητικο για να αρχισει να γινεται μεγαλυτερος ντορος.

Αντε να δουμε (και να ακουσουμε ! )

Έχω την αίσθηση ότι ακούμε και κάποια καινούρια ριφφακια στο βίντεο του parking lot…
και το animation βγάζει και γέλιο και ανατριχίλα εκεί που σκάει ο Cliff με την τσιγαρούμπα!

Τα riffs που ακουγονται ωραια ειναι και κανεις δεν αμφισβητει οτι ο Hetfield γραφει φοβερα riffs.

Και η παρουσια του Lemmy το κανει το βιντεακι ακομα πιο καυλα (οπως και το tribute στον Cliff)
!

Η δομη των κομματιων ειναι καπως κουραστικη στις 2 τελευταιες κυκλοφοριες οπως και ο ηχος ειναι “παραξενος” .

Δεν περιμενω ουτε Master , ουτε Black αλλα εχω την αισθηση οτι η νεα δουλεια θα ειναι αρκετα αξιοπρεπης.

Συμφωνώ αν και δεν θα με χάλαγε και ένα Death Magnetic II με σαφώς μικρότερα κομμάτια…

μετα απο χρονια καταλαβα οτι μπορεσαν και χωρεσαν στο setlist τους τα Day That Never Comes και τα Cyanide οποτε εχει και παρουσια στα Live τους το Death Magnetic.

Καιρος ειναι οντως να αρχισουν να λειπουν καποια κομματια απο τα 5 πρωτα αλμπουμς και να ακουγονται και ποιο νεα τραγουδια.

Η παραγωγη σε ολα τα επιπεδα θα παιξει πολυ σημαντικο ρολο. Απο κουρδισμα , ηχο στα ντραμς, δομη και διαρκεια κομματιων…

Ελπιζω να μην βαλουν καποιο αυτογκολ.

Και καινούριο βιντεάκι-καλοσόρισμα από Lars και Het να ηχογραφεί με τον Greg Fidelman…

Μου αρεσε πολυ ο ηχος στην κιθαρα σε αυτο το βιντεακι.

Ειπαμε το θεμα δεν ειναι τα riffs. Η δομη των κομματιων ειναι το ζητημα. Αν καταφερουν ενα καλο παντρεμα νομιζω οτι θα εχουμε κατι πολυ δυνατο.

Και μετα τις 2 προηγουμενες κυκλοφοριες τους νομιζω οτι τωρα πλεον δεν εχουν κατι να αποδειξουν οποτε θα ειναι πιο χαλαροι και να φτιαξουν ενα ωραιο πακετακι.
(Στο St. Anger επρεπε να αποδειξουν οτι ειναι ακομα εδω και οτι βγαζουν απο μεσα τους την κακη ενεργεια, στο Death Magnetic να επιστρεψουν κατα μια εννοια στις ριζες μετα το St. Anger αλλα και τα πιο πειραματικα Load-Reload).

Σχετικο-ασχετο: Διαβαζω στα σχολια απο παλια μελη του metclub (και εγω εχω υπαρξει για πολλα χρονια μελος του fanclub) αρνητικα σχολια επειδη το εκαναν πλεον ελευθερο και γινεσαι μελος μονο με το να δηλωσες το email σου.

Οκ μην ξανακουσω οτι φταιει ο Lars που και καλα παιρνει τα λεφτα του κοσμου με το ζορι…

Όντως πολύ γκρίνια για το τίποτα!