Μetallica

Προφανως η καταγραφη της πραγματικης ΧΑΛΙΑ καταστασης στην στην οποια βρισκοταν το γκρουπ. Γιαυτο ειναι τοσο ΧΑΛΙΑ. Ειναι με διαφορα οτι χειροτερο εχει γραφτει απο μεγαλη μπαντα που γεμιζει αρενες. για να το ακουει καποιος καθε τρεις μηνες η δεν εχειαλλους δισκους η δεν την παλευει καθολου

Τι ωραία! Yeaaaaaaaaaaah. Ας κράξουμε άλλη μια τους Metallica και ας την πούμε σε όποιον του αρέσει κάτι που δεν αρέσει σε εμάς .

Πως μπορείς να τρώς φακές αφού τα ρεβίθια είναι πιο ωραία !

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν κραζουμε τους metallica. Αναλυουμε το φαινομενο του ψυχαναγκασμου σε κοινωνικες ομαδες που ασχολουνται με τον ακραιο ηχο, Χρησιμοποιωντας σαν εξαρτημενη μεταβλητη τον χειροτερο δισκο που εχει γραφτει ποτε απο μεγαλη μπαντα.

Δεν κράζουμε τους Metallica. Απλώς αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορεί να φτάσει η αυθυποβολή. Εντάξει, κι εμείς τους αγαπάμε, αλλά δε θα αποθεώνουμε ακόμα κι όταν χέζουν ρε :lol:. Αν το Σενένγκερ έγραφε απ’ έξω άλλο όνομα, θα ήταν ήδη εκεί που του αξίζει: στα σκουπίδια.

Δηλαδή σε όποιον αρέσει ταυτόχρονα τον αποθεώνει ;

Είσαστε απόλυτοι και αυτή είναι απλά η γνώμη σας . Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω . Ούτε ψυχαναγκασμος , ούτε αυθυποβολή για όποιον βρίσκει τον δίσκο καλό , μέτριο , ικανοποιητικο ή τέλος πάντων βρίσκει κάτι ενδιαφέρον σε αυτόν .

Τα Virtual XI, Risk, Super Collider το παίζουν στα ίσια. Και τουλάχιστον το St. Anger είχε κάτι να πει… έστω και αποτυχημένα

Στα σκουπιδια ειναι και τωρα

Ειναι ασυναγωνιστο, κερδιζει κατα κρατος και φυσικα δεν εχει τιποτα να πει. Εκτος αν θεωρεις οτι επειδη 4 βλαχοαμερικανοι νομιζανε οτι εκαναν κατι ψαγμενο πρεπει να φαμε και εμεις το παραμυθι. Λιγοι το φαγανε μαλλον και εσυ εισαι σε αυτους.

Αποτυχημένα λέω…εσύ εκεί

Έλα μην την ψάχνεις τώρα. Έχουν δει την αλήθεια ενώ οι υπόλοιποι είναι βαθιά νυχτωμένοι .

Προφανώς δεν μπορώ να πείσω κανέναν να του αρέσει το St. Anger εδώ καλά καλά δεν αρέσει σε εμένα. Αυτό που λέω είναι ότι κι άλλες μπάντες έχουν βγάλει κακούς δίσκους και μάλιστα προσπαθώντας να κάνουν επιτυχία. Οι Metallica δεν νομίζω να είχαν στο μυαλό τους “θα βγάλουμε αυτόν τον δίσκο με τα παράξενα τύμπανα, με μεγάλα σε διάρκεια τραγούδια με επαναλαμβανόμενα riff και θα σκίσουμε στο MTV”

Αυτό ακριβώς . Έβγαλαν από μέσα τους ότι αρνητικό κουβαλούσαν … γιαυτό έστρωσαν και οι μουρες τους μετά από αυτό τον δίσκο .

Οπότε εγώ θα συναισθήματα του άλλου όσο σκατά Και αν είναι δεν τα πετάω στα σκουπίδια .

Βέβαια shadow με αυτό που γράφεις καταρρίπτεις τον μύθο που λέει ότι ο κοντός τα κάνει όλα για τα φράγκα και πιάνει κόσμο κορόιδο …

Μονό που ήταν πρωτοπόροι. Έλα τώρα ποιοι metallica τώρα ; πότε έκαναν κάτι καινοτόμο ; ακόμα και σε όλη αυτή την προσπάθεια θα έκαναν και κάτι πιο περίεργο - παράξενο.
Και στα παπάκια τους μάλλον τι λέω εγώ , εσύ ο shaolin.

Απλά δεν γίνεται να πεις ότι είναι σκουπιδιλα επειδή δεν αρέσει στα αυτιά σου ή γιατί οι κριτικοί δεν του έβαλαν 8 ή 9 ή 10.

Στο metal hammer να θυμίσω ότι είχαν βάλει 6 στο And justice .

Αλλά είπαμε τελευταίος καλός δίσκος το Master. Μην σου πω ότι ήταν το No life till leather .

Ξεπουληθηκαν από το kill em all , αφού δεν το έβγαλαν metal up your ass .

Σιγουρα αυτο ειχαν στο μυαλο τους, δεν νομιζω να ειχαν σχεδιο να γραψουν μια μαλακια. Την ειχαν δει πρωτοποροι.

Πρωτα απολα μην βαζεις στο ιδιο κειμενο το and justice με την μαλακια. Ειναι ιεροσυλια. Δευτερον δεν με νοιαζει τι λεει το metal hammer γιατι δεν διαβαζω. Και 10 να του εβαζαν μια κουραδα θα παρεμενε. Και τριτον Αν εσυ το θεωρεις καινοτομο να κοιταχτεις καλυτερα, ειναι επικινδυνο.

Εγώ θεωρώ πως το St. Anger αλλά και το Lulu είναι εμπορικές αυτοκτονίες για μια μπάντα που ψάχνει μόνο το χρήμα. Όπως ακόμα και το Load. Αν ήθελαν να χεστούν στο τάλιρο η λύση ήταν απλή…Black Album 2 και τέλος. Βλέπεις όμως ότι και στο Death Magnetic το γύρισαν σε πιο thrash φόρμες…ναι μωρέ γιατί το thrash πουλάει εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Φυσικά έχουν κάνει και πράγματα για το χρήμα, ποιο συγκρότημα άλλωστε δεν κάνει;

Εσύ μαλλον πάσχεις από ξερολιαση απόλυτε γνώστη της μουσικής .

Εντάξει ούτε εμένα μου άρεσε το St. Anger αλλα μπορώ να καταλάβω όποιον του αρέσει.
Εμένα πχ μου αρέσει παρά πολύ το Virtual XI και το ακούω ακόμα και τώρα ολόκληρο το άλμπουμ.
Όσο και να το κράζει ο περισσότερος κόσμος για εμένα ειναι ενα ωραίο άλμπουμ που το ακούω ευχάριστα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα σε όλους τους defenders of the faith of Metallica!

@drenie: δε νομίζω να είπε κανένας εδώ μέσα ότι οι Metallica δεν υπήρξαν καινοτόμοι. Ούτε ότι το Master είναι ο τελευταίος καλός δίσκος τους. Ούτε ότι ξεπουλήθηκαν στο Kill ’ Em All (που κατά μία έννοια το έκαναν, αφού ήθελαν να ονομάσουν τον δίσκο Metal Up Your Ass και το άλλαξαν για να το κυκλοφορήσει η δισκογραφική, ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ 'ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ. ΟΚ ΟΚ, κάνω πλάκα! Μην απαντήσετε σοβαρά σε αυτό, please! Είναι ένα αθώο πείραγμα, αλήθεια.) Άρα όλα αυτά δεν ξέρω σε ποιον απευθύνονται…

Το αν ήταν πρωτοπόροι ΚΑΙ στο St. Anger θα το δείξει η ιστορία. Πάντως 13 χρόνια μετά, ακόμα δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο, η αλήθεια να λέγεται.

Επίσης, δεν είπε κανένας να πετάξεις τα συναισθήματα στα σκουπίδια, οι άνθρωποι είπαν απλά ότι το συνολο των αρνητικών συναισθημάτων των Metallica εκείνης της περιόδου αντικατοπτρίστηκε σε έναν “για τα σκουπίδια” δίσκο.

Δεν υπάρχει λόγος για λογομαχίες, με τα σωστά επιχειρήματα λύνονται όλα.
Pounding out aggression for St. Anger
Turns into obsession

Ότι δεν κατάφεραν να είναι πρωτοπόροι και στο St. Anger νομίζω ότι το έχει ήδη δείξει η ιστορία .

Δεν γίνεται όμως να είμαστε απόλυτοι και γνωστές για το γούστο του άλλου . Δεν λέω ότι είναι δισκάρα δεν λέω ότι είναι το απόλυτο τίποτα . Άλλοι προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τον εαυτό τους ότι έχουν την σωστή (:wink: αντίληψη για τα πράγματα .

Πως να στο πω αλλιώς . Αγαπάς μια μπάντα ακόμα και για τα λάθη της όταν αυτά σου φαίνονται ειλικρινή .

Αν δεν θελανε να χεστουν στο ταλιρο δεν θα βγαζαν την ταινια some kind… με τους ψυχολογους, επισης αν δεν θελαν να χεστουν στο ταλιρο δεν θα βγαζαν το mamma said , δεν θα βαφαν τα ματακια τους προσπθωντας να ανοιξουν την αγορα και σε κοινο που δεν ηταν αποκλειστικα μεταλαδες. Αυτο ομως ειναι αλλη ιστορια.