Ρε συ προφανώς κάνανε και πράγματα για το χρήμα, έβαλαν νερό στο κρασί τους δεν διαφωνώ. Το Black Album είναι ένα παράδειγμα από μόνο του και αυτά που λες. Και οι Maiden όμως για παράδειγμα έβγαλαν την δεκαετία 1990-2000 αμέτρητα live, αμέτρητες συλλογές, αμέτρητες επανεκδόσεις δίσκων. Όλες οι μπάντες παίζουν αυτό το παιχνίδι.
Για το Some Kind Of Monster έχω μια ένσταση ότι έγινε για το χρήμα, αλλά οκ δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας
Φυσικα αγαπαω τους metallica, το st anger ειναι το απολυτο τιποτα και τα παρακατω θα σε βοηθησει http://www.skroutz.gr/s/3648561/Hansaplast-Μπατονέτες-100τμχ.html
Τι λες ρε αστείε. Ούτε θα κάτσω να σου δικαιολογηθώ γιατί μπορεί να ακούω κάτι κάθε τόσο, ούτε έχεις το 1/10 των δίσκων μου. Εδώ μιλάμε για μουσική και γούστα, δεν σου επιτρέπω να λες τίποτα για μένα προσωπικά.
Οι Metallica δεν ανήκουν ούτε στη δεκάδα των αγαπημένων μου συγκροτημάτων, οπότε δεν τίθεται ζήτημα ψυχαναγκασμού. Τους κράζω άνετα για το Death Magnetic. Ούτε ακούω καθόλου (σχεδόν) ακραίο ήχο. Δυστυχώς την αγαπημένη μου μπάντα την έχεις avatar. To St.Anger απλώς το γουστάρω.
Εννοείται αυτό! Οι Metallica για 'μένα είναι μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου με τόσες ώρες που ασχοληθεί μαζί τους, προφανώς τους αγαπάω για πολλά πράγματα που με έκαναν να δω διαφορετικά. Αυτό δεν αρκεί όμως για να βάζω με το ζόρι να ακούω το St. Anger πλέον. Τους το “συγχωρώ”, πάμε παρακάτω όμως.
Όσον αφορα στα χρήματα, ποτέ δεν κατάλαβα τη λέξη “ξεπούλημα”, αυτή δεν είναι η δουλειά τους ρε παιδιά; Στη δουλειά σου περισσότερα χρήματα δε θες να βγάλεις; Για αυτό δε δουλεύεις; Επειδή δηλαδή ξεκίνησαν από το underground (από πού αλλού θα μπορούσαν να ξεκινήσουν;), έπρεπε να μείνουν εκεί λόγω του ότι έπαιζαν metal; Ίσα ίσα που ήταν τόσο μάγκες που έκαναν το underground (metal) mainstream. Όλα τα άλλα είναι “όσα δε φτάνει η αλεπού”…
Furor παιζει μεγαλη μπαλα.
Δυστυχως φαινεται οτι συμπλεω με το τρολλ, αλλα δεν ισχυει :-p.
Thanks, προπονήθηκα μικρός στις αλάνες του Bay Area!
Οι Metallica είναι μεγάλη αγάπη, είμαι τρελό geek σε αυτό τον τομέα.
Αγαπαμε Μεταλλικα, ακουσαμε το Σενενγκερ με προσμονη, με καλη προδιαθεση, με ορεξη. Αλλα, ΔΕΝ. Μεγαλη μαπα. Δεν πειραζει, δεν εγινε και τιποτα. Εχουν τοσες δισκαρες βγαλει. Και στο λαιβ παντα θα γλεντανε σχεδον τον οποιονδηποτε.
Δεν χαλαμε καμια καρδια, την γνωμη μου για το some kind την ειπα, εσυ γιατι δεν λες και την δικια σου;
Φαντάζομαι θυμάσαι τι image πλασάρανε οι Metallica μέχρι πριν το Some Kind…το στυλ τους ήταν “στα αρχίδια μας όλα, κάνουμε ότι γουστάρουμε, είμαστε αλήτες κτλ.” αυτό πουλάγανε, το ότι ήταν σαν όλους εμας τους απλούς οπαδούς. Βγάζοντας το SKOM αυτό που βλέπεις είναι μια μπάντα στα όρια της διάλυσης, εύθραυστους ροκ σταρς με εκατομμύρια δολάρια στην άκρη που τα σκορπάνε σε έναν ψυχολόγο. Ε λοιπόν αυτό δεν είναι-για ακόμα μια φορά-κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που τους έκανε επιτυχημένους; Θυμάσαι το κράξιμο που φάγανε και τότε. Οπότε θεωρώ πως δεν ήταν μια safe κίνηση για να βγάλουν λεφτά. Πάλι θα μίλαγα για εμπορική αυτοκτονία.
Πολύ θυμός και επιθετικότητα για την άποψη του άλλου… Αυτό, κατ’ εμέ, είναι πιο επικίνδυνο από μία λανθασμένη/κακή/αιρετική άποψη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μάλλον πρέπει να ακούσει τον Άγιο Θυμό να του περάσει .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρχιτρόλλ είναι ρε.
Όπως στα αριστουργήματα, έτσι και στις μπουρούχες δεν μπορείς να πεις ποια είναι η χειρότερη, είναι θέμα γούστου.
Εγώ π.χ. προτιμώ να ακούσω το St. Anger (ή έστω κομμάτια του) αντί για το Virtual XI ή γενικώς κακούς Maiden που τους θεωρώ απάλευτους εντελώς. Βέβαια το ταμπούρο και μόνο του St. Anger είναι επαρκέστατη δικαιολογία για τον οποιονδήποτε να το βγάλει απόλυτα απάλευτο. Ό,τι προθέσεις και συναισθήματα και μαγκιά και να σκαρφιστεί κανείς, τέτοια μαλακία να κυκλοφορήσει με τέτοιο ταμπούρο είναι σίγουρα κάποιου είδους κορυφή. Την βάζω δίπλα στο εξώφυλλο του Dance of Death.
Nα πω πόσο γελοίοι είναι και οι Manowar από το 96 και μετά, μην αφήσω κανέναν ταλιμπάν ήρεμο.
Πολύ καλύτερο το Virtual XI από το Σενένγκερ.
Δε νομιζω
Η αλήθεια είναι ότι μάλλον είσαι δευτεροτρίτο.
Εγω ειμαι αλλα εσυ δεν εισαι; Πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου. Εισαι ο μοναδικος με αλλη αποψη που δεν ειναι troll; Πρεπει να μας δωσεις τον ορισμο τελικα.
Μετα απο τόσα χρόνια … Ειναι χαζομάρα το st anger .
Ο saolin τα χώνει γιατί πήγε να το πάρει μετα απο μεγάλη προσμονή και του αποδείχτηκε μούφα μεγατόνων . Και εγώ τα ίδια έπαθα που περίμενα σε ουρά στα tower records στο Λονδίνο και έφαγα πίτα μεγάλη .
Υγ- παίζει να υπάρχουν πενήντα άτομα σε όλο το κόσμο που τους αρέσει ο συγκεκριμένος δίσκος ! Μερικοί ειναι απο δω !
Παίζει να είναι και πολύ περισσότεροι, ρίξε μια ματιά στο youtube.
Πριν λίγο απολάμβανα το The unnamed feeling (στη μικρότερης διάρκειας έκδοση, στο βιντεοκλιπ). Κομματάρα 8)