Μπα η γνώμη δεν αλλάζει shadowking. Δεν ειναι κακό να μην σου αρέσει κατι .
Φυσικά δεν θέλω να σου αλλάξω τη γνώμη. Σήμερα πάντως έκανα προσπάθεια να το ακούσω όλο. Έχω φτάσει ήδη στο Unnamed Feeling(το οποίο όπως λέει και ο st. anger είναι κομματάρα) και επιμένω το Invisible Kid είναι για πέταμα…
εδω περιεχει τα Am I Evil? / Motorbreath live το 1985 και θα ειναι στην εκδοση του Ride…
οχι οτι δεν το ξεραμε αλλα επαιζαν πραγματικα πολυ γρηγορα οι ατιμοι !!!
Σε αλλα νεα ο Lars ειπε οτι ελπιζει μεχρι την ανοιξη να εχουν τελειωσει τον δισκο και οτι το δευτερο μισο του 2016 θα ειναι γεματο…
Αν και κινδυνεύω να εκτεθώ ανεπανόρθωτα (ή να γίνω mike(Blackie)) οριοθετώντας ημερομηνία κυκλοφορίας δίσκου των Metallica, ακούγεται ότι πάμε για Οκτώβρη και ακολουθεί περιοδεία στην Αμερική.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση . Αν θυμάμαι καλά ο Lars κάποτε έλεγε ότι του αρέσει να κυκλοφορεί δίσκους τον Νοέμβρη . Οπότε καλά τα λέει .
Τελειώνουν τον δίσκο τώρα την άνοιξη . Βάζουν τελευταίες πινελιές το καλοκαίρι κυκλοφορούν και κάποιο single και ξεκινούν Live .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νταξ τασπασε το Whiplash απο το 1983 …
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΛΙΦ ΓΑΜΩ ΣΤΗ ΣΟΛΑΡΑ ΣΟΥ ?
Φαίνεται να έχουν μέλλον…
https://youtu.be/WknTIzZ108g και τους βλέπεις εδώ σχεδόν 2 χρόνια μετά και φαίνεται ότι έχουν ανέβει επίπεδο στην σκηνική τους παρουσία. Και λίγο αργότερα βέβαια ηχογράφησαν το Master of Puppets …
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Metallica: Kill 'Em All (Deluxe Edition) Unboxing Video by James
Metallica: Ride the Lightning (Deluxe Edition) Unboxing Video by Lars
Από τα παραπάνω box set το παρακάτω κλιπ από το live τους στο Chicago το '83.
Όταν ακόμα ο Hetfield ήταν αμήχανος στη σκηνή! :lol:
Και ο Lars μετά βίας έπαιζε…
Βάζεις καπάκι και το dvd από το Ride box set και βλέπεις πως μεταμορφώθηκαν μέσα σε ένα χρόνο (και εκατοντάδες live προφανώς).
4 post πιο πάνω
:lol:
Η παρατήρηση ισχύει βέβαια…
Ελα μας τα ζαλισε ο Lars,εχουμε λεει και αλλες ασχολιες εκτος απο το νεο δισκο,αλλα ειναι σχεδον ετοιμο,πες οτι βαριεσαι,πιο πολυ θα εκτιμηθει.#-o
Είναι κοινό μυστικό ότι θα βγει το φθινόπωρο. Έως τότε, πρέπει να είναι στην επιφάνεια και αυτό επιτυγχάνει με αυτές τις δηλώσεις… μουσική βιομηχανία, marketing κλπ κλπ.
Παράλληλα με ότι άλλο κάνουν πέρα από το δίσκο.
Εδώ που τα λέμε αυτά που κάνουν παράλληλα δεν είναι καθόλου άσχημα. Θα σκότωνα να είμαι στο live στο Rasputin. Το είχαν ξανακάνει στο Grimey’s πριν κάποια χρόνια. Metallica σε δισκάδικο, ονείρωξη. Τα υπόλοιπα δε χρειάζονταν διαφήμιση έτσι κι αλλιώς, στη Minessota “έφυγαν” 65.000 εισιτήρια σε 10 λεπτά.
Δεν περιμένω το νέο δίσκο των Metallica που είναι 35 χρόνια μπάντα. Των Vektor περιμένω… Τους Metallica σε αυτά τα ωραία κουλά που κάνουν τους θέλω πλέον. Να παίζουν σε δισκάδικο για 200 οπαδούς, να κάνουν το φεστιβάλ τους παίζοντας ολόκληρα τα KEA, RTL, να κάνουν 3 Live σε μία μέρα όπως στο Παρίσι, να παίζουν 90+ τραγούδια στο Fillmore, να εμφανίζονται σε “τέντα” στο Download…
Από ένα αξιοπρεπές DM part 2 προτιμώ αυτά! (χωρίς αυτό να σημαίνει πως όποιος έχει σαν προτεραιότητα να ακούσει νέα κυκλοφορία τους είναι λάθος κι εγώ σωστός, έτσι;!).
99 Metallica Song Lyrics in 10 Minutes!
Ε ρε Paschalis !
Έχουν τους Metallica στο μισό μέτρο και τραβάνε βίντεο για μια συναυλία που στριμάρει :x
Γαμάτη απόδοση, και τι δεν θα έδινα για να ήμουν εκεί!
αυτό το “do you hear us Cliff?” στο fade to black είναι ανατριχιαστικό… όπως και η αναφορά στον Paul Baloff.
Metallica σε δισκάδικο, set με καλούδια (Helpless, Jump in the Fire, Metal Militia), τι καλύτερο!