φοβεροί!!!
Πράγματι, απόλαυση το βίντεο
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην σελίδα τους στο Facebook το έχει από την αρχή . Το helpless πρέπει να το έπαιξαν έτσι για την καύλα . Στο set list που το είχαν τυπωμένο δεν υπήρχε .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα στην παρεα, διαβαζω εδω και καποια χρονια το forum αλλα μολις τωρα εκανα εγγραφη…
Ψηφισα φυσικα το Master of Puppets περα απ το οτι νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος heavy metal δισκος περιεχει και το αγαπημενο μου τραγουδι Welcome Home (Sanitarium)…
Δυστυχως πριν απο λιγες μερες εχασα (λογω σκληρου δισκου) μια δουλεια τουλαχιστον 10 ετων και αυτη ηταν η συλλογη bootleg, ειχα καπου 120-130 bootleg video συναυλιες πολλες απ αυτες βεβαια υπαρχουν στο youtube αλλα μερικες δεν υπαρχουν (ακομα τουλαχιστον)
Παρ ολα αυτα καλως σας βρηκα…
Καλώς ήρθες. Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε με τα bootlegs; Τσέκαρε και το metallifukinca.
Απο εκει τα ειχα κατεβασει δυστυχως πολλα δεν εχουν seeders και θα παρει παρα πολυ καιρο να κατεβουν…
Νταξει για μερικα που υπαρχουν στο youtube δεν με νοιαζει αλλα μερικα δεν υπαρχουν οπως το live στο Παρισι το 1996…
Ειχα ανεβασει μερικα βιντεακια στο youtube αλλα τοτε που ασχολιομουν με το μονταρισμα των βιντεο ειχα χρονο και τα εφτιαχνα καθως τοτε το youtube δεν επετρεπε μεγαλα βιντεο οπως σημερα…
Ενα βιντεακι απο το Παρισι το 1996 που ειχα ανεβασει https://www.youtube.com/watch?v=AM-b-_fdvZc
Θα προσπαθησω να κανω κατι με τον σκληρο δισκο…
Ευχαριστω παντως…
Σε φοβερά κέφια ο Lars στο βιντεάκι σου! Καλώς ήλθες!
ελεος Χολίδη [-X
δεν πα να λετε ό,τι θέλετε. η ενορχήστρωση γαμάει παντως.
Τρομερο.
Πριν ο Hetfield αρχίσει να τραγουδάει σαν βλάχος στα live και όταν είχαν ακόμα μπασίστα για live και όχι πίθηκο
Πολύ πετυχημένο σχόλιο. Μπράβο .
Το ξέρω. Ευχαριστώ.
Ο “πίθηκος” είναι κλάσεις ανώτερος σε ταλέντο και σε τεχνική και ο μόνος που θυμίζει το παίξιμο του (απολύτου τέλειου) κλιφ. Το δυνατό χαρτί του jason ήταν τα φωνητικά του τα οποία μας λείπουν πάρα πολύ η αλήθεια είναι
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Όχι ότι δεν έχει ελαφρυντικά ο Jason αλλά αυτός παράτησε την μπάντα . Τώρα για τον πίθηκο … ας ρωτήσουμε τον ozzy , τον Glenn Tipton, τον zakk , τον Cantrell και ένα σωρό άλλους για το πόσο πιθηκι είναι . Για τη βλαχια του Hetfield … πάντα βλάχος ήταν . Τώρα αν με τα ξύδια που κατέβαζε άρεσε σε μερικούς περισσότερο η εικόνα του , δικό τους πρόβλημα . Ο άνθρωπος βρήκε μετά από πολλά χρόνια την υγεία του κάνει κάποια κοκκορακια που Και που αλλά είναι θεός στα Live και είναι 50+ πλέον και παίζουν και 2 1/2 ώρες .
Γιατί απαντάτε?
Έλα ρε μεγάλε που σου θυμίζει το παίξιμο του κλιφ, που στο death magnetic? ή στα live που παίζει ότι έπαιζε ο κλιφ γιατί έτσι είναι τραγούδια. αναλυτή μου εσύ.
Εγω λέω ότι άλλαξε τον τροπο που τραγουδάει και εσύ μου λες ότι έκοψε το αλκοόλ και κάνει κοκοράκια.την παλεύεις;
Αν δεν βλέπεις την επιρροή που έχει το αλκοόλ στη φωνή του Hetfield απλά είσαι άσχετος .
Σας τρολάρει ο Greg7 κι εσείς του απαντάτε;
+1000