Μetallica

Φυσικά και δεν την βλέπω. Την ακούω μόνο. Εςυ που την βλέπεις δεν μας την δείχνεις και εμάς να την δούμε; Σχετικέ μου εσύ. Σίγουρα πάντως τραγουδάει χειρότερα όχι γιατί μεγάλωσε αλλά γιατί άλλαξε στυλ. Τώρα εχει στυλ βλαχου.

Άλλο ένα πολύ πετυχημένο σχόλιο .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1000

Ευχαριστω

Καθυστερημένο είναι ή 15χρονο με μυαλό 3χρονου;

Χαχαχαχα … Τι τραβάτε !!

Ξερεις πολυ καλα τι τραβανε.

Ακόμα καλύτερα.

Ρε συ Saolin αστο μην γραφεις αλλο…
Ολες οι μπαντες περνανε τις δικες τους φασεις ή πιο ειδικα τα μελη της μπαντας…
To να λεμε βλαχο εναν ανθρωπο που εχει κανει 1800+ live με πολλα απο αυτα πανω απο 2,5 ωρες ειναι ασεβεια…
Ο Rob παντως τους ανεβασε ηχητικα στα live σε σχεση με τον Jason αλλα πεσανε πολυ στα backing vocals…
Ας περιμενουμε τον νεο δισκο να δουμε λιγο καλυτερα τον Rob…

το ότι ο Greg από την Καλλιθέα με καταγωγή από Δριμύκλανα αποκαλεί βλάχο το Hetfield από το L.A. με ξεπερνάει…
Τώρα για την απόδοση του Rob, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ένα rythm section κρατάει μόνος του σχεδόν.

Ναι γιατί το έχουνε ξαναπεί … ο καθένας που γούσταρε το Master of Puppets ή τον Hetfield με τα Fuck you , motherfucker ξέρει καλύτερα από τον ίδιο για το πως πρέπει να τραγουδά να παίζει να κατουράει , το τι θα φοράει ή ακόμα και ποιον μπασιστα θα διαλέξει μαζί με τον Lars για την μπάντα τους …

Γιατί τον λέτε Greg?

Μήπως επειδή είναι βλαχοαμερικανος?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ο χολίδης είσαι ε;

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Χαχαχαχαχαχα… Ο Χολίδης λέει !! Χαχαχαχαχαχα

Σε ξεπερνάει αλλά ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Επίσης εχουμε και δεύτερο αναλυτή. Δηλαδή πρινδενειχαν rhythm section? Αλλά ξέχασα ότι από το death magnetic είναι φανερό το επίπεδο του. Και επειδή είστε και λίγο κολλημένοι ο James οντωε τραγουδάει σαν βλαχος στα live, φυσικά γουστάρω τα fuck you και όπως παίζανε live πριν από το hero of the day και φυσικά ο rob κάνει σαν πίθηκος στα live κάτι το οποίο εκτός από γελοίο είναι και αποκρουστικό.

“Ένα rythm section σχεδόν μόνος του” πάει να πει πως το έτερο μέρος του rythm section είναι σε απόδοση μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την εποχή που ήταν ο Jason στη μπάντα.
Και φυσικά τους έχει ανεβάσει πολύ στα live.

Και επίσης αποκρουστικες είναι οι “εξυπνάδες” που γράφεις εδώ και 2-3 σελίδες . Δεν σου αρέσουν οι metallica ; οκ μην ασχολείσαι . Τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Και μια χαρά τραγουδάει και πριν και μετά το hero of the day .

Αν εχεις καταλαβει οτι δεν μου αρεσουν βουλωμενο γραμμα διαβαζεις. Επισης που ειχατε κρυφτει ολοι εσεις οι ειδημονες για το rythm section? ποσα live εχεις δει πριν και μετα και βγαζεις αυτο το συμπερασμα; Και φυσικα επαναλαμβανω οτι το σχολιο μου ειναι για το οτι κανει σαν πιθηκος το οποιο ειναι το λιγοτερο γελοιο. Επισης ο james σιγουρα εχει αλλαξει τον τροπο που τραγουδαει μετα το hero of the day. Την ειδε λιγο καλλιτεχνης , να βαψω νυχι, να βγαλω φρυδι να κανω και κανα κοκορακι γιατι ωριμασα.

Να μπει ο ορισμος στον μπαμπινιωτη.