Ο James είναι καλύτερος τώρα. [I]Άντε γεια[/I] φιλαράκο!
Ολα τα forum εχουν ενα troll, ο Saolin ετυχε να ειναι σ’ αυτο…
Ναι Παντελο79 ειναι καλυτερος τωρα, ωριμασε.Εκοψε τα ξυδια και κανει κοκορακια.
Και ο Rob δεν κανει σαν πιθηκι, χαιρεσαι να τον βλεπεις στις συναυλιες.
Και το St Anger δεν ειναι μαλακια, απλα αντικατοπτριζει τα ζορια που περναγε το συγκροτημα την εποχη εκεινη.
Και το Hero of the Day ειναι κομματαρα
και το Load και Reload ειναι καλυτερα απο το And Justice
To the day that never comes δεν μοιαζει σαν γελοια απομιμηση του One και περιμενω με αγωνια το Unforgiven ΙΙΙΙ το οποιο θα ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα 3.
Ενταξει τωρα σταματησα να ειμαι troll. θα με κανετε παρεα?
Έχεις μεγάλο πρόβλημα . Να την βγάλουμε να δούμε και ποιος την έχει πιο μεγάλη και να μετρήσουμε πόσα παγωτά θα φάμε φέτος .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θελουμε να είμαστε ακριβείς, θα είναι Unforgiven IV.
Να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημά του… αλλά καλύτερα don’t feed the troll
unforgiven IIII θα λέγεται . Απλά θα μετράει ταυτόχρονα και το shortest straw .
Δηλαδή ο James άλλαξε στυλ στο Hero of the Day. Ενώ στο Nothing Else λ.χ. τραγουδάει στο ίδιο στυλ με το Metal Militia :lol:
Ο Ρομπ κάνει ό,τι του πει το μάνατζμεντ, όπως άλλωστε και ο Νιούστιντ.
Το Σενένγκερ είναι από τις μεγαλύτερες φόλες που έχω ακούσει.
Το Χίρο μια χαρά.
Το Load μεγάλη δισκάρα, το Reload κατώτερο.
Το The Day That Never Comes μοιάζει με το One, “τα” Unforgiven είναι λίγο αστειότητες.
Αλλά εγώ είμαι φανμπόης και χέστηκα για τα παραπάνω, γουστάρω να ακούω τους Metallica και να τους βλέπω live. Εσύ τι γουστάρεις; Να κράζεις; Μπράβο τότε ρε τρολλάρα :lol:.
Θες να μου πεις οτι ο rob κανει τον ουρακοταγκο γιατι του το λεει το μανατζμεντ; Καμια αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμος. Ευγε ευγε. Δηλαδη δεν θα με κανετε παρεα , ουτε θα τις μετρησουμε;
Μπορεί να κάνει έτσι επειδή πορωνεται, μπορεί να το κάνει επιτηδευμένα για τo show. Αυτός ξέρει
Εγώ βρίσκω υπερβολική την υπερκινητικότητα του κάποιες φορές. Με χαλάει οπτικά… Αλλά έχει δέσει ωραία με την υπόλοιπη μπάντα μουσικά. Είναι σπουδαίος μπασίστας και επειδή ο ντράμερ με τον μπασίστα είναι σημαντικό δίδυμο, έχει μεγάλο μερίδιο στις καλές εμφανίσεις στα λαηβ
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι metallica το έχουμε ξαναπεί . Ειδικά στα Live περνάνε δεύτερη νιότη τα τελευταία χρόνια . Και για να έχει μείνει μαζί τους ο Rob 13 χρόνια κάτι κάνει σίγουρα καλά .
Μάλλον κάνει καλά ότι έκανε και ο Jason για τόσα χρόνια. Τουμπεκί.
Ενώ εσύ αν σε έπαιρναν για μπασίστα θα τα έκανες πουτάνα όλα και θα τους έδιωχνες από το συγκρότημα και θα έβγαζες και άλμπουμ με σόλο μπάσο. Ρεσύ πρίν αρχίσεις να γράφεις βάλε ένα γαμημένο “ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ” και πες μας την γνώμη σου, όσο ηλίθια και να είναι, είναι καλοδεχούμενη. Αλλά μην μας πρήζεις τα αρχίδια προσπαθώντας να αποδείξεις την δικιά σου μοναδική αλήθεια, αντιλαβού?
Όταν γράφω κάτι φυσικά και είναι η γνωμη μου, πρέπει να στο δηλώσω, δεν αντιλαμβάνεσαι;
Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται . Καμιά μα καμία σχέση . Οι άνθρωποι σε αντίθεση με σένα ωριμάζουν , μαθαίνουν από τα λάθη τους , προσαρμόζονται στα δεδομένα που τους φέρνει η ζωή . Το συγκρότημα πέρασε από Χίλια κύματα . Και προφανώς ούτε εκείνοι φέρθηκαν καλά στον Newsted αλλά και εκείνος δεν είχε το κουράγιο να γεμίζει μια ζωή τα παπούτσια του Burton οπότε παραιτήθηκε . Τα τελευταία χρόνια έτσι κι αλλιώς παραιτείται από τα πάντα .
Έμαθαν λοιπόν πως να φερθούν σε έναν άνθρωπο που απλά δεν είναι ο Burton .
Και όπως καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα. Η δίκη μου αλήθεια είναι αλήθεια πολλων
Καλά, μη σε παίρνεις και τόσο στα σοβαρά, για γέλια είσαι.
Αυτό αναιρείσαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξει κανένας μας ότι λες βλακειες . Η αλήθεια μας είναι η αλήθεια των περισσοτέρων.
Απορώ γιατί ασχολείστε