Αυτό.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό.
Τι ξέρεις για τα χίλια κύματα που πέρασε το συγκρότημα; Έχεις πληροφορίες εκ των έσω; Την ψάχνεις την φάση; Σε συγκλόνισε το some kind … και συμπασχεις με τα κολλητάρια σου;
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι δεν με θέλετε στην παρέα σας.
Το ότι η μπάντα ήταν έτοιμη να διαλυθεί το 2000 δεν λέει τίποτα?
Που το ακουσες αυτο; Στο ντοκυμαντερ που γυρισαν οι ιδιοι με τους ψυχολογους και μας δειχναν τα ζορια που περναγαν; Τον λιακοπουλο τον πιστευεις; Τελικα μας ψεκαζουν; Υπαρχουν οι ελοχιμ;
Αν και δεν θα πρεπε να συνεχισω την συζητηση γιατι οντως τρολαρεις, αφου μας αμφισβητεις συνεχεια πες μας εσυ τι ιστορικα στοιχεια εχεις για το 2000…
Btw “αγορασα” το DVD του Ride The Lightning (Deluxe Edition)
Τα μόνα ιστορικά στοιχεία που έχω για τους Metallica για το 2000 φιλαράκο είναι ότι κάτι βλάχοι που γράφανε στίχοι σαν αυτούς στo and justice μόλις γίνανε εκατομυριουχοι ξεκίνησαν την ιστορία με το napster γιατι θέλαμε να γίνουν δισεκατομμυριούχοι. Η ιστορία που εγώ ξέρω είναι ότι μετά βγάλανε τον χειρότερο δίσκο όλων των εποχών που έχει γραφτεί από μεγάλη metal μπάντα καθώς και ενα ντοκυμαντέρ για να δούμε αν την παλεύουν Τίγκα στην προσποίηση. Η ιστορία που εγώ ξέρω συνεχίζεται με το αδιάφορο έως γελοίο lulu και καταλήγει με το death magnetic στο οποίο έχουμε αριστουργήματα όπως το the day ( προφανώς στα αυτιά σου ισάξιο αν όχι καλύτερο του one) και αυτό που όλοι περιμέναμε Το unforgiver III.αυτη την ιστορία ξέρω εγώ.
Τι είναι στοιχοι; κατά τα άλλα καλά τα λες . Μπράβο . Μην τρώτε σανό .
Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα αστεία σου . Η εικόνα που έχεις φτιάξει εσύ στο δικό σου μυαλό ( δεν σημαίνει ότι είναι και η πραγματικότητα. Και πίστεψε το , δεν πούλησαν πότε κανέναν .
Και για το πάρεις και χαμπάρι άκου και διάβασε τους στίχους από το hooker with a penis απο tool .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στίχοι στιχοι είναι πρωί ακόμα. Στο δικό μου μυαλό είναι τα προηγούμενα στο δικό σας δεν πούλησαν κανέναν. Εγώ σας λέω πραγματικά στοιχεία εσείς μου λέτε την δίκη σας ερμηνεία.
Πάρε λοιπόν αυτούς που σου αξίζουν
I met a boy wearing Vans, 501s, and a
Dope Beastie t, nipple rings, and
New tattoos that claimed that he
Was OGT,
From '92,
The first EP.
And in between
Sips of Coke
He told me that
He thought
We were sellin’ out,
Layin’ down,
Suckin’ up
To the man.
Well now I’ve got some
A-dvice for you, little buddy.
Before you point the finger
You should know that
I’m the man,
And if I’m the man,
Then you’re the man, and
He’s the man as well so you can
Point that fuckin’ finger up your ass.
All you know about me is what I’ve sold you,
Dumb fuck.
I sold out long before you ever heard my name.
I sold my soul to make a record,
Dip shit,
And you bought one.
So I’ve got some
Advice for you, little buddy.
Before you point your finger
You should know that
I’m the man,
If I’m the fuckin’ man
Then you’re the fuckin’ man as well
So you can
Point that fuckin’ finger up your ass.
All you know about me is what I’ve sold you,
Dumb fuck.
I sold out long before you ever heard my name.
I sold my soul to make a record,
Dip shit,
And you bought one.
All you read and
Wear or see and
Hear on TV
Is a product
Begging for your
Fatass dirty
Dollar
So…Shut up and
Buy my new record
Send more money
Fuck you, buddy.
Στο Black Album παρεμπιπτόντως είναι κάποιοι από τους καλύτερους στίχους τους. Όντας ήδη εκατομμυριούχοι. Επίσης είναι βλάχοι ή βλάχος; Γιατί ένας γράφει τους στίχους και στην τελική ένας είναι ο Αμερικάνος στη μπάντα.
Τέλος, πριν την ιστορία με το Napster υπήρχε και η ιστορία με την Elektra. Που ήταν καρμπόν (για τον έλεγχο των τραγουδιών τους δηλαδή, βλ. I Dissapear και Napster). Αλλά εκεί ήταν true οι Metallica και δεν την ξέρει ο Greg. Και αν ξεπουλήθηκαν γιατί το έκαναν με το Load φίλε Greg και όχι με το Escape? Επειδή το Ride είναι δισκάρα και δεν το πιάνουμε στο στόμα μας; Επειδή ήταν ο Cliff στη μπάντα και θα χαλάσει η ιστορία περί truίλας; Ή γιατί δεν το έκαναν υπογράφονρας σε πολυεθνικό label για το Puppets;
υγ: Γενικά πολύ μ’αρέσει να ξεκινάει κάποιος την ιστορία περί Napster χωρίς να ξέρει ότι έγινε γιατί διέρρευσε το ημιτελές demo του I Dissapear και όχι για το streaming γενικά. Ειδικά όταν κάποιος το παίζει ειδήμονας της ιστορίας μίας μπάντας που είναι ίσως η πιο υποστηρικτική σε κυκλοφορίες Bootleg της κ.ο.κ.
Πω πω μου έκανες τα μούτρα κρέας. Έισαι πολύ ψαγμένος και ζόρικο άτομο. Μπράβο μπράβο. Μάλλον σε εσάς ταιριάζουν που πιστεύετε ότι δεν πούλησαν κανέναν και ότι πέρασαν ζόρικα χρόνια. Την έχετε φάει την παραμυθά με το demo μπράβο. Ετςι αλλάζουν την ιστορία με κάτι σαν και εσάς. Το μόνο ζόρι ήταν ότι δεν έγιναν δισεκατομμυριούχοι. Τελικά οι Ελοχίμ υπάρχουν, καταγόμαστε από τον Άρη;
Έλα μωρέ τώρα . Οκ προφανώς ήταν ατσαλος ο τρόπος τους με το Napster , είχαν ήδη χαθεί σαν μπάντα και είχαν μαζευτεί πολλά προβλήματα και ήρθε και αυτό και έδεσε το γλυκό .
Ακόμα και οι slipknot που εκείνη την εποχή ήταν πιο τσαμπουκαλεμενοι έλεγαν ότι για το Napster έναν λάθος μετά τα πήραν πίσω .
Κορυφαίους στίχους έχει το Load .
Το the day αντιγράφει το one και εκείνο με την σειρά του το sanitarium Και το fade to black .
Ήταν τρου οι metallica , βέβαια . Έπαιζαν θρας μετσαλ. Ας διαβάσει κανείς συνέντευξη του Burton για να δει ότι από την πρώτη μέρα ήθελαν να γίνουν η μεγαλύτερη μπάντα του κόσμου . Και τα κατάφεραν .
Από το Black album και μετά πέρα από τα προσωπικά τους προβλήματα , είχαν να αντιμετωπισουν και τύπους σαν το ώριμο φίλο μας εδώ . Σταμάτησε λοιπόν ο Hetfield να ασχολείται με τους μαλάκες Και βρήκε την υγεία του . Πάρε και holier than thou να στρώσεις χαρακτήρα .
Ο βλάχος στα λέει κατάμουτρα.
Τα ούφο υπάρχουν και γράφουν εδώ μέσα με το όνομα greg και saolin.
Τα εχεις φτιαξει πολυ ωραια στο μυαλουδακι σου. Στον πουτσο μου οι metallica και ο καθε λογης … Σαν και εσενα. Ξερω καλα τι μου γινεται και δεν εχω θολωσει ωστε να δικαιολογω εκατομμυριουχους που κυνηγανε φραγκα. Οταν κανεις λαθος πρεπει να μαθαινεις απο αυτα. Προβατα υπαρχουν πολλα σαν και εσενα λιγα.
Έλα οπαδε του ΠΑΣΟΚ κάνε πιο πέρα . Ξεκόλλα το μυαλό σου . Είσαι φουλ στα κόμπλεξ με τα λεφτά , το ύφος, την επιτυχία , την κατσίκα του γείτονα…
Δες ότι θες , κάνε ότι θες αλλά σταμάτα να το παίζεις ετοιμολογος , έξυπνος , φιλόσοφος , ιδεολογος γιατί απλά δεν είσαι . Πήγαινε κρύψου πάλι στην τρύπα σου και αλήθεια σου εύχομαι να μην σου δώσει η ζωή με άσχημο τρόπο μαθήματα , να συνεχίσεις να είσαι παιδί όπως τωρα και να μετράς πόσα παραπάνω παγωτά έφαγες από τον διπλανό σου , φέτος .
Είσαι ο μόνος τρου μετσαλ φαν. Εσύ ξέρεις . Οι άλλοι απλά κοιμούνται .
Καθήστε να βγάλουν το δίσκο ρε και μετα κράζουμε ! Να κάνουμε καμία πρόβλεψη ; Αφήστε το γκρεγκ . Ειναι άρρωστος με τη μπάντα αυτός και τα βλέπει αλλιώς !
Που λέει ο λόγος δηλαδή !
Εγώ πιστεύω πως ο δίσκος θα είναι στρογγυλός με μια τρύπα στη μέση…
Θα το κυκλοφορήσουν μέσω Napster με το μπάσο πιο πάνω στην μίξη και με την φάτσα του Jason στο οπισθόφυλλο.
Ο τίτλος θα είναι γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα και b side στην ιαπωνική έκδοση θα έχει διασκευή το κακομαθημένο του χολιδη !
…και θα τα έχει γράψει όλα ο Mustaine!
Ολα μπορω να τα καταλαβω. Καταλαβαινω το οτι δεν θες η δεν μπορεις να δεις τα στραβα Το πως εφτασα να ειμαι οπαδος του πασοκ μου ειναι αδυνατον να το κατανοησω.
Για τρου μεταλ μονο εσυ μιλας, εχεις καποιο κομπλεξ; Και φυσικα ειμαι αρρωστος με την μπαντα, με αυτη μεγαλωσα.