There’s a storm coming…
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
There’s a storm coming…
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως για τον Quintom το DM είναι καλύτερο από τα post-BNW Maiden, έτσι και για τον matia το Black Album είναι τσιφτετέλια, τι σκάτε; Μουσική είναι… Δεν υπάρχει κοινή συνισταμένη όταν μιλάμε για τέχνη, δεν ποσοτικοποιείται.
Για εμένα τα Load/Re-load (και το Garage Inc. και η μεγαλομανία τους με το S&M) είναι φοβερά ενδιαφέρουσα και ποιοτική περίοδος τους.
Η ποιότητα του Load και του Reload φαίνεται στα live, όποτε τα τιμούν. Και δεν είναι μόνο το Memory ή το Fuel. Βλέπεις τι γινόταν με το King Nothing πέρυσι που το έπαιζαν. Βλέπεις τι γινόταν με το Prince Charming στο Fillmore. Και απλά αναρωτιέσαι τι ανατριχίλα θα είναι το Fixxxer ή το The House…
Και το DM το θεωρώ ακόμα πολύ καλό comeback. Μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκω στην παραγωγή (και το edit παραγωγή είναι) παρά στις ιδέες και τις συνθέσεις.
Εμένα που μου αρέσει περισσότερο το reload από το load είμαι περίεργος;;
πότε το παίξανε live το prince charming;; υπάρχει link;; δεν το βρίσκω
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Τα τηρησε κατα γραμμα τα λεγομενα του :lol:!!!
Πρώτον πολύ ωραίο γκομενάκι η Λορενς !
Δεύτερον πέρα από την φρίκη που είχε με τον έλεγχο , δεν είχε τόσο θέμα με το να τζαμαρουν και να παίζουν ως guest . Ο newsted είχε ήδη guest εμφανίσεις σε δίσκους των sepultura και των unkle.
Φρίκαρε εντελώς όταν ο Jason αποφάσισε να κυκλοφορήσει των δίσκο με τους echobrain .
Είχε πολλά προβλήματα ο άνθρωπος στο κεφάλι του .
Το εχασε εντελως. Τα λέει άλλωστε στο All within my hands .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Carpe Diem ήθελα να γράψω!
Κάθε φορά που παίζουν κομμάτια από τα Load - Reload , πέρα από τα 3 γνωστά και πολύ παιγμένα ( King nothing , fuel , memory remains ) δείχνουν να το απολαμβάνουν και η ανταπόκριση από το κοινό είναι πολύ θερμή .
Μιας και είπατε για τους Mule…εδώ ένα κομμάτι που κάνει φωνητικά ο Het
Κι εδώ ένα κομμάτι που παίζει μπάσο ο Newkid.
Όταν πέθανε ο Woody, έβγαλαν δύο δίσκους με νέα κομμάτια, στο κάθε ένα από τα οποία έπαιζε άλλος μπασίστας. Οι συμμετέχοντες ήταν επιπέδου John Entwhistle, Jack Bruce, Willie Weeks, Roger Glover, Jack Casady, Les Claypool, Billy Cox, Flea, Phil Lesh, Tony Levin κλπ, ο Jasonάκος ήταν από τα μικρότερα ονόματα, να το θέσουμε ευγενικά :D.
Πολυ παραξενο το γεγονος οτι δεν εχει βγει κι αλλο ενα riffακι προς τα εξω απο το νεο δισκο…
Επισης γουσταρω πολυ να παιζουν το Outlaw Torn live, πρωτον γιατι γουσταρω το μπασο με τα ντραμς και ευτερον to interlude που παιζει ο James με το volume…
Εγώ πάντως τον Matia κάπου τον καταλαβαίνω. Δεν ξέρω αν θέλω τους Metallica (μου) να παίζουν ροκιες. Από την μια πλευρά ομολογώ πως κάθε φορά που άκουγα για νέο Metallica τα τελευταία χρόνια σαφώς ανυπομονούσα πολύ περισσότερο να ακούσω τι θα βγάλουν (έστω και αν στο τέλος κατέληγα ψιλοαπογοητευμένος ). Λίγο η περιέργεια, λίγο το ότι σπάνια βγάζουν άλμπουμ τις τελευταίες δεκαετίες, το “νέο Metallica” πάντα ακουγόταν πιο ενδιαφέρον από ότι “το νέο Maiden” που πάνω κάτω ήξερα τι να περιμένω. Από την άλλη όμως αν πάρω όλα τα άλμπουμ τους από το Load και μετά(που δεν είναι και πολλά) αυτό με το οποίο κόλλησα περισσότερο ήταν το Death Magnetic. Και μπορεί το Load με τα χρόνια να το εκτίμησα πολύ περισσότερο (το Reload αντίθετα όχι ιδιαίτερα) αλλά κάθε φορά που ακούω για άλμπουμ του 10… ε, ένα μικρό ειρωνικό γελάκι σχηματίζεται αυθόρμητα στο πρόσωπο μου Δεν ξέρω αν αυτό με κάνει κολλημένο μεταλά ή όχι αλλά για μένα το ύφος του DM τους ταιριάζει πολύ περισσότερο.
Για live που λέτε 2 φορές τους είδα όλες και όλες και τα Load Reload δεν τα τίμησαν και τόσο (St.Anger δεν άκουσα ούτε ένα). Και ναι το Fuel ακούγεται καλύτερο στα live αλλά δίπλα στα παλιά εξαφανίζεται εντελώς.
Εδώ πάντως στα καπάκια μετά το creeping death (και με το Reload να είναι 10 χρονών , όχι 20 όπως τώρα ) έναν χαμό τον λες από κάτω .
Ε…μετά από σχεδόν 10 χρόνια αναμονή και για μόλις 2ο τραγούδι του live, και το Αστην να λέει του Καρρα να παίζανε πάλι χαμουλης θα γινότανε από κάτω
Εντάξει καλά δεν είναι το Master of Puppets . Αλλά μια χαρά είναι και έτσι στην αρχή του show. Όπως και το memory είναι δυνατό στα Live με το sing along μέρος του . Ενδιαφέρον επίσης έχει όταν παίζουν κάτι από το st Anger ( frantic ή το ομώνυμο συνήθως ) το παράπονο του hetfield για το πόσο παρεξηγημένος δίσκος είναι .
Στα του καινούργιου πιστεύω ότι θα έχουν πολύ καλή παραγωγή χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές όπως έγινε στα δύο τελευταία . Τώρα για το μουσικό ύφος δεν περιμένω ιδιαίτερες εκπλήξεις . Πέρα από το θέμα της ηλικίας που σίγουρα δεν έχουν την σπίθα προηγούμενων ετών, αυτή την φορά δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν .
Τον σκληρό ήχο τον εξέλιξαν όσο περισσότερο μπορούσαν , μικρά και δυνατά κομμάτια έχουν γράψει , πιο αμερικανοhard Rock έπαιξαν , δίσκο χωρίς solo με κατσαρόλες ( άλλοι μπορούν να το ονομάσουν avant-garde ) λίγο πριν την διάλυση κυκλοφόρησαν , πίσω στις ρίζες άλμπουμ έβγαλαν … Οπότε τι μένει ; να δούμε αν το έχουν ακόμη και αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με την νέα τους δουλειά πέρα από το να τους δει Live.
Και μετά κουβεντιάζουμε αν θα βγάλουν σύντομα μετά δίσκο ή θα κάνουν πάλι 6 , 7 και 8 χρόνια .
Κρίνοντας από τις μουσικές παρέες που κάνουν το τελευταίο διάστημα ( COC, baroness, Corey Taylor, death angel , royal blood, John 5) που πάντα έπαιζαν το ρόλο τους για την μουσική τους κατεύθυνση στον εκάστοτε δίσκο θεωρώ ότι θα είναι αρκετά heavy !
Οι διαμάχες είναι περιττές, η μουσική είναι καθαρά θέμα γούστου. Σε κάποιους τα Load/Reload αρέσουν και σε άλλους όχι, προσωπικά το Reload μου αρέσει περισσότερο από το Load αλλά μου αρέσει και το St. Anger το οποίο με σωστή παραγωγή κλπ θα ήταν πολύ καλύτερο! Βέβαια θα προτιμούσα να είχαν μείνει τουλάχιστον στην μουσική κατέυθυνση του black album (αφού δεν ήθελαν να γυρίσουν πίσω) αλλά αναγνωρίζω οτι με τη στάση τους και τις αλλαγές που έκαναν και σε μουσικό επίπεδο αλλά και σε image έσπασαν πολλά στεγανά και ηλίθιες προκαταλήψεις που υπήρχαν και κατάφεραν να προσελκύσουν και νέο κόσμο σε αυτή τη μουσική και αυτό πρέπει να τους αναγνωριστεί!
Το Death Magnetic ήταν μια ευχάριστη επιστροφή ηχητικά στις ρίζες και πιστεύω οτι και το νέο άλμπουμ θα είναι στο ίδιο υφος. Προσωπικά ελπίζω στη χειρότερη σε ένα αναβαθμισμένο με καλύτερη παραγωγή DM.
Εεεε ναι ! Το φθινόπωρο μας έρχεται … Επίσης όποιος μπορεί ας διαβάσει την συνέντευξη που έδωσαν στο metclub για τα 20 χρόνια του Load .
Ωραία η συνέντευξη, γουστάρω που δείχνουν να ξέρουν (και να μην τους ενδιαφέρει) την άποψη του κόσμου για το Load. Όπως λένε χαρακτηριστικά “Δε θέλαμε συνειδητά να κάνουμε ένα Black Album 2, αυτό μας βγήκε, μας άρεσε, αυτό κυκλοφορήσαμε”.
Autumn is coming…
Για μένα η καλύτερη ατάκα ήταν αυτή του Hetfield ( πέρα από τον χαβαλέ ότι ήταν δίσκος διασκευων… ) . … it?s okay to be a rebel if you?re doing what the other rebels want you to do. You can?t be a rebel within the rebels because then it blows their mind. You think individually and you stand up for what you believe in then you get criticized for it…