Μetallica

Πολύ τίμιο κείμενο πολύ ωραίο blog ! Μπράβο σου vic.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάπου εκεί θα είναι έτσι κι αλλιώς…

Και σημερινή φωτογραφία από το instagram της μπάντας …

Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε… Σας τα 'λεγα από το Μάρτιο :lol:
Πάω με χαμηλές προσδοκίες πάντως. Και αναμένω indoor Ευρωπαϊκή περιοδεία σε κανά χρόνο!

Χαμηλές προσδοκίες ; τι εννοείς ; ότι θα είναι μέτριος ο δίσκος ; indoor ευρωπαϊκή λες ε ; εγώ νομίζω ότι είναι ώρα να κάνουν μια περιοδεία στην Αμερική πρώτα .

Χαμηλές είναι γιατί παρακαλητό… ξινό…
Έχω την εντύπωση ότι ηχογράφησαν μόνο και μόνο γιατί πέρασαν 8 χρόνια από το DM και όχι γιατί το ήθελαν σε απόλυτο βαθμό.

Θα έχουν σίγουρα Αμερικάνικη περιοδεία στο πρώτο σκέλος και μετά Ευρώπη, Ωκεανία κ.ο.κ. Γι’ αυτό και λέω σε κανένα χρόνο! Απλά θα είναι κανονική, full scale που λένε Ευρωπαϊκή περιοδεία και όχι 10 ημερομηνίες σε φεστιβάλ ! Σε αρένες τύπου O2 με 8άρα σκηνή κλπ!

Μπα δεν νομίζω ότι το έκαναν για να το κάνουν . Νομίζω ότι το ήθελαν . Αυτό που έκαναν για να το κάνουν ήταν το lords of summer . Τώρα νομίζω ότι το καθυστέρησαν κιόλας για να το φέρουν εκεί που θέλουν .

Αν θα μας αρέσει είναι άλλο θέμα . Δεν έχω την αίσθηση του επιτηδευμενου…

Οι προσδοκιες του καθενος στην περιπτωση της κυκλοφοριας νεου δισκου απο τους Metallica διαμορφωνονται απο πολλες παραμετρους που ειναι διαφορετικες για τον καθενα. Και πιστευω οτι μετραει πολυ και το πως σου ακουγονται οι τελευταιες κυκλοφοριες τους. Προσωπικα ας πουμε μου αρεσει τρελα το Death Magnetic και ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο αυτο, το Beyond Magnetic EP εχει τις στιγμες του αλλα μεχρι εκει, τιποτα το ιδιαιτερο, το δε Lords Of Summer δεν μου αρεσει ενω μπαινει με ωραιο riff και στην αρχη γουσταρεις δεν λεει τιποτα, μετριες φωνητικες μελωδιες και το κουραζει παρα πολυ, επρεπε να ειναι 4-5 λεπτα το τραγουδι οχι 8:20 λεπτα.

Αν και προσπαθω να μην δινω σημασια στις δηλωσεις μελων, οι δηλωσεις του Lars

“It definitely sounds like Metallica. It’s probably a little less frenetic than the last record. The last one [producer] Rick Rubin really encouraged us to for the first time be inspired by our past. It was the first time we sort of looked in the rearview mirror. This time around it’s a little bit of a different thing. We’re not working with Rick, we’re working with the engineer from the last record, who’s producing, Greg Fidelman. So there’s some of the same production elements at play, but we’re expanding a little bit on the sonics. It’s probably a bit more of a diverse record than the last one. It’s exciting, but I don’t have quite the perspective yet.”

μπορουν να ερμηνευτουν ειτε ως “η μπαντα βγαζει κατι διαφορετικο, εναν φοβερο δισκο στον οποιο προσθετουν και νεα στοιχεια στον ηχο τους, κατι που δεν εχουν ξανακανει στο παρελθον, ο δισκος εχει καλες συνθεσεις και θα συγκινησει ολους τους οπαδους τους”, ειτε ως “ο δισκος ειναι νεροβραστος, με μετριες και αδιαφορες συνθεσεις και υποτιθεμενους πειραματισμους που δεν τους βγηκαν και δεν του αξιζει να φερει το logo των Metallica πανω του”.

Βασικα υπομονη μεχρι να κυκλοφορησει και εχει να γινει πανικος απο αναλυσεις τοτε οπως συμβαινει παντα με τις κυκλοφοριες τετοιων μεγαθηριων…

Πρώτα θα βγει το φάρμακο για την καράφλα του λαρς και μετα θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες για μεγάλο -τιτάνιο δίσκο !

Αν ήθελε να έχει μαλλιά θα είχε περισσότερα και από τον Κοντε.

Άρα ;

Το Whiplash είναι παμπάλαια στήλη βέβαια με ερωτήσεις τύπου “why don’t you James sing like in KEA”
-“Cause my testicles dropped” :lol:

Πέρασαν τους Red Hot Chili Peppers για Metallica στο Μινσκ και τους έβαλαν να υπογράφουν αυτόγραφα

#-o ελεος

Οι τύποι γιορτάζουν τα 33 χρόνια από την κυκλοφορία του Kill’em All (σήμερα είναι τα 32 γενέθλια του Ride ! Μ@λ@κ@ μου γέρασα !) , μοιράζοντας δωρεάν κόπιες της deluxe έκδοσης στο instagram και ο άλλος τους κράζει … Η απάντηση από τον επίσημο λογαριασμό της μπάντας όλα τα λεφτά …

Θα ειμαι εκει (θα προσπαθησω εστω)

http://rockoverdose.gr/archives/162409

Χρόνια Πολλά λοιπόν στο είδωλο των παιδικών - εφηβικών μου χρόνων ( και όχι μόνο ) .

53άρησε και ο Jaymz… χρόνια του πολλά και να γράφει πολλά ριφάκια ακόμα! Το κυριότερο να έχουν και οι 4 την υγεία τους να τους βλέπουμε live πολλά χρόνια ακόμα…