Μetallica

Πρέπει να βρούμε τα γραφόμενα αυτών των μουσικων site όταν είχαν ακούσει το Death Magnetic πριν την κυκλοφορία του και αν η γνώμη που είχαν έπεσε μέσα και να τα συγκρίνουμε με το τι γράφουν σήμερα για το νέο δίσκο…

Το black album αρεσει και στον kerry king ,οποτε ναι ειναι κορυφαιο.:stuck_out_tongue:

Τα περιοδικά μπορούν να γράφουν ότι θέλουν ρε, τ’ αυτιά μας έχει σημασία τι θα πουν.

Στα 10

Kill em all 7
Ride 10
Master 10
Justice 9
Black 9
Load 7
Reload 6
St.Anger 3
Magnetic 7

Θέλω να πω ότι πχ αν έλεγαν ότι το DM ήταν ετσι,έτσι…και ετσι κι αν και κατά πόσο η γνώμη του καθενός όταν άκουσε το δίσκο συμφωνούσε με αυτά που έγραφαν…
Τέλος πάντων θα τον ακούσουμε πιστεύω πριν τις 18/11 γιατί όλο και κάποιο leak θα γίνει…

+1 σε Load και Reload και συμφωνώ χοντρικά!

και 8 στο Garage Inc.

Αδυνατώ να βαθμολογήσω τα 6 πρώτα. Αν βάλω 7αρι στο ΚΕΑ λογικά δε θα υπάρχει κυκλοφορία εν έτη 2016 που να βαθμολογώ με πάνω από 6…
Για μένα είναι όλα 10αρια με διαφορετική σειρά προτίμησης: ΜοP, AJFA, RTL, KEA, TBA, Load. Aπό εκεί και πέρα: DM (8 ), Reload (8 ), St. Anger (5).

Έμφραγμα με το 7αρι στο Kill em all.

Εδώ βλέπεις δεκάρια στο βλακ άλμπουμ και στο τυριλοαντ, το kill em all θα τη γλιτώσει? Ειπαμε τα γούστα είναι γούστα, μην κάνετε το λάθος και τα συγκρίνετε με τα δικά σας εκτός κι είστε S&M :stuck_out_tongue:

Σιγα τον μνημειωδη δισκο που σας θιξαμε ρε παιδια, πως κανετε ετσι, χαλαρωστε. Ηταν ενα καλο ντεμπουτο απο μια πολλα υποσχομενη μπαντα, που ομως εχει δυστυχως κακο ηχο, η φωνη του Χετφιλντ ειναι σε μετρια επιπεδα, και υπαρχουν και 2-3 φιλλερς, οποτε δεν ειναι και τοσο τραγικο το 7. Κι εγω τοσο του βαζω παντως! 8)

Το 7 στο kill em all και πολύ είναι.

Το Kill 'Em All καλύτερος δίσκος από το Black Album 8O

Βαθμολογία με άριστα το 10 σύμφωνα με matia:

KEA, RTL, MOP, AJFA: 10
Black Album, Load, Reload, St. Anger, Death Magnetic: 2

Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν βγει ο δίσκος…

Εγώ γελάω από τώρα . Και πιστεύω ότι εδώ και πολλά χρόνια καμιά 30αρια δηλαδή γελάνε και οι ίδιοι με τις μαλακίες μας . Να ήταν η ζήλια ψώρα…

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχει γίνει ναρκοπέδιο το τοπικ

άλλοι λένε το Kill em All 7ρι και καλύτερο του black album. Που πολύ θα ήθελε να είχε Four Horsemen, No Remorse , Hit The Lights, Μotorbreath & Phantom Lord

Άλλοι λένε φιλερακι το Through the Never που είναι κομματάρα

άλλοι θεωρούν το black album το καλύτερο των 90’ς ενώ βγήκε ένας δίσκος το 1990 από μια μπάντα 11 δίσκων που βίασε πολλά κωλαράκια και η καλύτερη μεταλ φωνή ούρλιαζε " you’ re possesing me" και όταν το μεταλ ήταν σε παρακμή , ένα Vulgar Display f Power κράτησε την φλόγα αναμμένη

Τέσπα, βαριέμαι να μου την πέσετε σαν κοράκια . Οι Μετάλλικα δεν έγιναν η μεγαλύτερη μπάντα απ το black album. Αυτό τους έδωσε μεγαλύτερη ώθηση και απέκτησαν μεγαλύτερο κοινό, η μπάντα με το μεγαλύτερο μη ροκ/μεταλ κοινό μάλλον. Αυτό λέει πολλά από μόνο του

Οι Μετάλλικα έγιναν μεγάλοι απ τα φοβερά λαηβ , το attitude του προσιτού και για το ότι δεν κώλωσαν να διαφέρουν και να κάνουν αμφιλεγόμενες κινήσεις. Load/Reload , όσοι τα άκουσαν πολύ αργότερα (ηλικιακά) και χωρίς παρωπίδες του metal hammer π.χ. δε γίνεται να μην τους άρεσαν

και επίσης η σύγκριση με Maiden / Megadeth και ποιός έχει καλύτερους δίσκους είναι πιο κουραστική κ από την πορεία της αγαπημένης Λιβερπουλ εδώ και 20-25 χρόνια. Πιο κουραστική κι απ τον φετινό ΟΣΦΠ

Να περνάτε καλά παιδιά

Το Kill em All έχει μέσα εκπληκτικά riffs.Ο μοναδικός λόγος που πέφτει κάπως για το δικό μου γούστο , είναι η μέτρια παραγωγή.Κάτι που φυσικά δικαιολογείται μιας και μιλάμε για ντεμπούτο…

Rebel δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα αλλά κοντά είσαι .

Το Kill’em All δεν γίνεται να παίρνει ούτε 7 ούτε 8 .

Καταλαβαίνουμε σε ποια εποχή κυκλοφορησε ; το να αρέσει σε κάποιον λιγότερο από τα επόμενα 5 το καταλαβαίνω αλλά σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και η παραγωγή και ότι τα χρόνια πέρασαν .

Το metal το 90 πάντως δεν ήταν σε παρακμή. Από εκεί και πέρα άρχισε η κάτω βόλτα . Το Black album και η περιοδεία 3 1/2 χρονών που έκαναν κράτησαν το metal και την σκληρή μουσική . Το vulgar ήταν πιο ακραίο και είχε απήχηση σε λιγότερο κόσμο ακόμα και στους μεταλλαδες. Άσε που αν δεν υπήρχαν οι metallica δεν θα μπορούσε να σταθεί .
Και σίγουρα το vulgar δεν είναι καλύτερο από το Black album .
Αυτά όμως είναι γούστα . Σε άλλον αρέσει περισσότερο το ένα ή το άλλο . Κανένας δεν λέει την απόλυτη αλήθεια . Απλά οι γνώμες μας και οι απόψεις μας ( όταν δεν γινόμαστε κάφροι , εριστικοι , προκλητικοι , ξερολες και προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται αντικειμενικοι ) συμπληρώνουν την όλη εικόνα.

Για το Load Reload θα τα έπαιρνα ως ένα δίσκο οπότε θα τους έβαζα 18 . Στο Kill’em All 19 , στα επόμενα 4 μόνο 20 , στο St. Anger ένα 12 και στο Death Magnetic 17 (σε αυτό βάζω και το beyond magnetic ) . Στο Garage ένα 18 όπως και στο S&M .

Οι βαθμολογίες μπορεί να άλλαζαν με ± 1 ανάλογα την φάση που είμαι .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά το ΚΕΑ γέννησε ένα ιδίωμα. Και όταν μιλάμε για κομματάρες που έχει μέσα και δεν αναφέρουμε καν ένα Militia, ένα Anesthesia κοκ καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτός ο δίσκος είναι ένα αριστούργημα και ορόσημο για το μεταλ γενικότερα.
Το να το θεωρείς 7αρι είναι θεμιτό αν θεωρείς άξιο λόγου θρας μόνο το Reign in Blood λ.χ.

To Kill 'em All έχει πολύ καλή παραγωγή ακόμα και μετά από 33 χρόνια. Μην ρίχνετε στην παραγωγή το φταίξιμο, απλά δε σας αρέσει το υπερκαυλωμένο thrash, επηρεασμένο από NWOBHM.