Μetallica

Kill 8
Ride 10
Master 10
Justice 10
Black 9
Load 9
Reload 8
St Anger 1
Magnetic 7

Εχεις φτασει το trolling σε επιπεδα που δεν ειναι καν αστειο δυστυχως :?

1η Αυγουστου 2016 Blueprint Μαρουσι δηλωνες οτι τα πρωτα 5 αλμπουμ ειναι ΤΕΛΕΙΑ και παιρνουν 10 ακατεβατο αλλα επρεπε να σε ηχογραφησω για να μη γραφεις τωρα χαζομαρουλες να περασει η ωρα

Βγαίνετε με τον pantelis79 Bleuprint στο Μαρούσι?

2 φορες ανα 2 χρονια

KILL ‘EM ALL 10’
RIDE THE LIGHTNING 10’
MASTER OF PUPPETS 10’
…AND JUSTICE FOR ALL 10’
METALLICA 10’

Καπου εδω τραβαμε γραμμη και ανοιγουμε το ‘τσουβαλι’ με τα υπολοιπα:

LOAD 4/5
RELOAD 2/5
GARAGE INC. 4/5
ST.ANGER 1/5
DEATH MAGNETIC 2,5/5

Πολύ καλός κανόνας, ο οποίος σε αναγκάζει να κατατάξεις και τα album ουσιαστικά, εκτός από το να τα βαθμολογήσεις. Αυτό είναι και το δύσκολο. Από φανμποϋλίκι να λέω κι εγώ “βάζω σε όλα 10” είναι εύκολο, σε θέλω όταν πρέπει να είσαι αυστηρός 8).

Τι συμβαινει ρε σεις με τον Newsted? Τι reunion?
Μεγάλη μλκια και αδικία για τον Robert αν τον πάρουν στην περιοδεία…

Ελπίζω ότι είναι πίπες του Νιούκιντ όλα αυτά. Ο Ρομπ είναι ο καλύτερος μουσικός της μπάντας.

Ποίο reunion βρε ; μην διαβάζεις κουτσομπολιά. Για κάποιο remaster θα συζητούν . Μάλλον ψάχνουν ακόμα το μπάσο του And justice for all.
Ώρες ώρες ο Newsted mustaineιζει …

Επίσης rock and metal τι λογική είναι αυτή μετά το Load να τα μετράς με 5αρια ;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μίλησε με τον Lars και του είπε ο Lars θα κάνουμε remaster το AJFA και απάντησε ο Jason Ε ναι ρε μλκ αφού τα db του μπάσου τα είχες βάλει στον πατο χεχε

Πολύ πιθανό επίσης να του είπε … τι έγινε χεστη ; πάλι τα παράτησες ; από τρου μετσαλ το γύρισες στην country ; το κάναμε 20 χρόνια πριν ρε , δεν θυμάσαι; γιατί εγώ σίγουρα δεν θυμάμαι να πειράζω το μπάσο σου ! Χαχαχαχα .

Δεν έχουν ανάγκη κανένα reunion οι metallica. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ τίμιοι απέναντι και στην οικογένεια του Cliff και στον ίδιο τον Jason .
Και σίγουρα δεν θα έκαναν τα ίδια λάθη απέναντι στον Rob.

Συμφωνώ, δεν χρειάζονται σχεδον τίποτα…
Λίγο τα μπακινγκ βοκαλς να ανεβάσει ο Ρομπ στα live εκτός αν θυμηθεί ο Λαρς τα φωνητικά που έκανε κάποτε σε α λα Ντικινσον στυλ χεχε…
Τεσπα αν περάσουν του χρόνου από Ευρώπη ελπίζω να μην μας ξεχάσουν…

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε μιλάει για reunion ο Jason αλλά για κάποιο προτζεκτ.

Πέρα από τις βαθμολογίες στα άλμπουμ, ποιο αντίστοιχο τουρ θα θέλατε να δείτε αν είχατε την επιλογή μόνο ενός;
Εποχές pre-kill em all με Mustaine, McGovney?
Εποχή Cliff σε περιοδείες για το ΚΕΑ, RTL?
Περιοδεία ΜοΡ?
Μετά Cliff εποχή περιόδου ΜοΡ, AJFA?
Black Album tour?
Load-Reload?

Προσωπικά, παρόλο τον τεράστιο σεβασμό που έχω για τον Cliff, θα μου ήταν πολύ δύσκολο να επιλέξω μεταξύ περιοδείας για το MoP με τον Cliff ή περιοδείας για το AJFA που θεωρώ πως ήταν στα καλύτερα τους. Η ζυγαριά μάλλον γέρνει προς την Doris.

Εκτός αν το μάνατζμεντ τους πει ότι με τον Νιούστεντ θα βγάλουν πολύ περισσότερα λεφτά. Περίπτωση Μέηντεν, δηλαδή.

MoP μe Cliff και ειδικά αυτή στο Detroit

Χαχαχαχαχα . Ρε Παντελή Χεσε μας ! Χαχαχαχαχα .

Επίσης μάνατζερ ουσιαστικά είναι ο Lars οπότε δεν παίζει . Μαλάκα γελάω μόνος μου .

Για την συναυλία - εποχή θα ήθελα πάρα πολύ να τους δω μέσα στις καυλες τους την εποχή του Master of Puppets. Αλλά και εκεί μέσα στην τρέλα την εποχή του And Justice for All δεν θα έλεγα όχι .

Food for thought:

Η πιο ανατριχιαστική εκτέλεση του MoP (χωρίς τον Cliff)… James με μπλουζάκι Misfits στο πρώτο λαιβ χωρίς τον Cliff… Ανατριχίλα

edit: θα έβαζα και τα live στο Fillmore στην κουβέντα αλλά εκεί μιλάμε για 4 Live που βρέθηκε όλο το μεταλ (πλην του Lemmy) στη σκηνή…

Με τη δικη μου λογικη,που λεει ότι τα πρωτα 5 τρεχουν με την ταχυτητα του φωτος και τα υπολοιπα με την ταχυτητα πυραυλου.Δεν γινεται να βαλω 8 στο LOAD και 10 στα πρωτα 5 γιατι τους χωριζει μια…μικρη αβυσσος 8)

Είχα καιρό να το δω το βιντεάκι που έστειλες θενξ

Εμένα με ανατριχιάζουν οι σταυροί
https://youtu.be/85UrKDArJbk βέβαια εδώ είναι το Sanitarium αλλά και πάλι δεν παίζουν το τραγούδι μέχρι τελους, το μπάσο του Cliff τα σπαει

Οπως και πριν 3 χρόνια όταν έβγαιναν μέσα απ τη σκηνη με καπνούς…

Τσακάλι ο cheetah, μέσα έπεσε. Thanks γιατί έλειπα και διακοπές και δε μπορούσα να ποστάρω βαθμολογίες:p

Σοβαρά τώρα, αν το 2 το κάνεις ένα 5 ολοστρόγγυλο για όλα τα υπόλοιπα εκτός τους St. Anger είσαι μέσα ακριβώς στο μυαλό μου. Μετά τα 4 πρώτα τα υπόλοιπα είναι απλά μετριότητες για Metallica. Αν θέλετε να τα βαθμολογείτε μόνα τους και να τους βάζετε 10 κανένα πρόβλημα, αλλά στο τραίνο των Metallica θα ανήκουν στη Β θέση, για μένα τουλάχιστον. Επίσης μπορεί να έχει ο καθένας τα γούστα του ή/και να έπαιξε ρόλο σε ποιό άλμπουμ τους γνώρισε τους metallica αλλά ρε παιδιά…ρε παιδιά…το kill em all ΔΕΝ το βάζεις δίπλα στο βλακ άλμπουμ…τζίζ κακά…τα είπε και ο Rebel νομίζω άψογα με αποκορύφωμα τον χαρακτηρισμό για την εποχή βλακ άλμπουμ και ύστερα “η μπάντα με το μεγαλύτερο μη ροκ/μεταλ κοινό”…αν δεν το καταλαβαίνετε κρίμα για την γενικότερη αντίληψη σας…και επίσης ιεροσυλία τουλάχιστον, για να μη πώ τίποτα πιο βαρύ, να αναφέρεται ο οποιοσδήποτε στη σάπια εμπορική πατάτα των metallica αγνοώντας το “καραφλό” ορόσημο των 90ς…καλές και σεβαστές οι απόψεις αλλά ας μείνουμε στο γούστο μας, χωνεύεται πιο εύκολα.