Το λυπηρο ειναι οτι μαλλον τα πιστευεις αυτα… :lol:
Το Kill’Em All οντως δεν το βαζεις διπλα στο Metallica. Το δευτερο ειναι καλυτερο σε ηχο, συνθεσεις, παραγωγη, πωρωση, καυλα και βασικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μονο κατι πρωτοδισκακηδες, κατι χιψτερς και κατι τελειωμενοι 50αρηδες τρουμεταλλαδες που αποθεωνουν οτι NWOBHM παπαρια εχει κυκλοφορησει θα μπορουσαν να βρουν το Kill’Em All 10αρι και το Metallica 5αρι.
Σε παρακαλω, μη μιλας για αντιληψη οταν γραφεις, γελανε και τα παρδαλα κατσικια. Καλες και σεβαστες οι αποψεις γενικοτερα, αλλα η δικη σου ειναι η χειροτερη και πιο ακυρη του φορουμ οσον αφορα τους Metallica, και δε χωνευεται και πολυ ευκολα, απλα γελαμε μαζι της.
Μείνε λοιπόν στο τραγικό γούστο σου … και λέγεται Black Album . Τις βλακ-ειες μπορείς να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου .
Η αξία του Kill’em All επίσης δεν είναι διαπραγματευσιμη .
Σαν συνθέσεις στο σύνολο του όμως δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το Master .
Από θέμα πορωσης παίρνει 11 στα 10.
Αν χάνει ένα βαθμό σε σχέση με τα επόμενα 4 το χάνει μόνο και μόνο επειδή είναι κάπως πιο ατεχνο .
Και όσοι το παίζεται τρου μετσαλαδες δεν είσαστε οι μόνοι που και καλά ξέρετε την απόλυτη αλήθεια για τους Metallica.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βαριέμαι φίλε μου να βγάζει ο καθένας την καύλα του ως ο απόλυτος γνωστής . Δεν μιλάει ο matia μόνο σε παιδιά . Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουμε τις ίδιες αντοχές .
Αλλά φτάνει με τις παπαριες . Οι metallica έτσι και γιουβέτσι . Δες ολόκληρη την εικόνα ρε κακομοίρη . Αυτοί είναι . Αυτοί ήταν πάντα . Άνθρωποι με τα όλα τους . Με την εξέλιξη τους ως προσωπικοτητες .
Λες και όλοι οι υπόλοιποι είναι ακριβώς ίδιοι με τα 24 τους ή οι Metallica υπεγραφαν και συμβόλαιο για κάθε δήλωση που έκαναν το 85 ή το 89 .
Και αυτό με τα λεφτά επίσης πολύ επιτυχημένο. Αφού όλοι τους αγαπούσαν στο Master ή στο And justice ή στο Black γιατί δεν έμειναν σε αυτό ακριβώς ; μήπως γιατί δεν ήταν ποτέ μικροπρεπεις όπως ο ανώριμος εαυτός σας ; get a life που λένε και στο χωριό μου .
Εγω απλα βρισκω χαριτωμενες κατι τετοιες αποψεις και τις ψιλο-προσπερναω, κανοντας τον χαβαλε μου. Οποιος δεν εχει matia να δει πως οι Metallica αυτο που εκαναν το 1983 αυτο εκαναν και το 1996 και το 2008 (δηλαδη επαιζαν οτι τους καυλωνε εκεινη τη στιγμη), ας νομιζει οτι ειναι παντογνωστης. Εχει πλακα βεβαια που οταν προσπαθεις να υποδειξεις την ομοιοτητα και σε δομη, σε νοοτροπια, σε συνθεση, αλλα κυριως σε συναισθημα, τραγουδιων οπως το Jump In The Fire με το Prince Charming ας πουμε ή του Leper Messiah με το Cure για παραδειγμα, αρχιζουν τα μαμουσουτου και πανε να στηριξουν την αποψαρα τους κατηγορωντας τα λεφτα που βγαζουν οι Metallica, ή τη γουνα του Λαρς, τα βαμμενα νυχια του Χαμμετ κ.ο.κ. Επι της ουσιας ομως, μηδεν φυσικα. Ετσι ειναι οι τυποι σαν τον αποπανω. Κρινουν το περιτυλιγμα, και οχι την ουσια, γιατι αυτο τους ενδιαφερει παραπανω. Τα λογικα βηματα που ακολουθουν ειναι τα εξης:
Α αυτο το αλμπουμ το γουσταρει και η κουτση μαρια
Α αυτο το αλμπουμ πουλησε 100 εκατομμυρια αντιτυπα, ειναι εμπορικο
Α αυτο το αλμπουμ εχει μεσα μπαλαντα για τις γκομενες
Α γυρισαν 5 βιντεοκλιπ για αυτο το αλμπουμ και ξεκινησαν τα singles
Αρα?
Ε δεν ειναι τοσο καλη η μουσικη προφανως, εγω εχω ανωτερο γουστο και αρα αμα το εκτιμανε τοσο πολλοι ανθρωποι, σημαινει οτι αυτο που εκτιμω εγω πρεπει να ειναι καλυτερο, αρα για να ισχυροποιησω τη θεση μου ως γνωστης, πρεπει να πω οτι ΔΕΝ εκτιμω αυτο που εκτιμουν οι πολλοι.
Στη δικη σου πραγματικοτητα, μπορει. Αν πιστευεις σε αντικειμενικη πραγματικοτητα… και μαλιστα πως αυτη ειναι αυτη που προτεινεις εσυ… κανε παρεα με τον ματια
Μπορουμε να το χεσουμε εντελως… Οτι τωρα θυμηθηκε ο Hetfield τα ραφτα. Οταν φοραγε μπλουζακια απο ενα σωρο συγκροτηματα και αυτος και ολοι οι υπολοιποι δεν ετρεχε μια. Στο μεταξυ στις συναυλιες τους παντα επαιζαν περισσοτερο κομματια απο τις πρωτες τους δουλειες.
Πως στο διαολο ξεπουληθηκαν και γυρισαν την πλατη στο παρελθον τους ακομα δεν εχω καταλαβει.
Και ναι δεν υπαρχει αντικειμενικο στα προσωπικα γουστα αλλα αντικειμενικα γαμαει και το Black Album και το Load.Αν καποιος δεν εχει ουτε matia για να το δει , ουτε Aytia για να το ακουσει δεν του φταιει κανενας.
Και thrash επαιξαν και στους δυο προηγουμενους δισκους, δεν το θυμηθηκαν τωρα στο hardwired !
Φτανει με τις μαλακιες !
Σοβαρά τώρα, εγώ πιστεύω ότι τους ντύνουν, δεν ντύνονται μόνοι τους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Rob που στις δύο τελευταίες συναυλίες στην Ελλάδα, το 2007 και το 2010, φορούσε την ίδια ακριβώς φανέλα (και παντού την ίδια πρέπει να φοράει). Στολή έχουν κανονικά ρε.
Έχουν άνθρωπο ρε για γκαρνταρόμπα . Υπάρχουν και στα year and a half αυτά … αλλά λες να μην ξέρουν τι και πως ; είναι δυνατόν ; ας ρωτήσουμε τον Heafy από τους trivium ή τον Flynn των machine head ή τους volbeat.
Μην πούμε για άλλες μαλακίες ότι ο Hetfield έχει μανικια τατουαζ . Έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την πουτσα ορισμένοι .
Αυτό θα ήταν ένα ενδιαφέρον poll.
Προσωπικά θα επέλεγα περιοδεία MoP και ως δεύτερη την AJFA περιοδεία, απλά επειδή δεν πρόλαβα εκείνη την εποχή, ειδικά με Cliff, και βλέποντας τα όσα βιντεάκια έχουν μείνει από τότε, φαίνεται πόσο πιο ανέμελη και αυθόρμητη ήταν εκείνη η περίοδός τους που πέρασε ανεπιστρεπτί. Όχι ότι με χαλάει η τωρινή πιο επαγγελματική τους στάση στα live, αλλά…
αν ειχα την δυνατοτητα δεν θα μπορουσα να πω οχι στο να τους δω με τον Cliff. Δεν μπαινει καν θεμα συζητησης. Και ειδικα εκει στο Master of Puppets tour. Αφηνιασμενοι, καυλωμενοι ,τρελοι, μπεκρουλιακες ετοιμοι να κατακτησουν τον κοσμο οι ιδιοι 4 αλητες… Δεν εγιναν ποτε η μπαντα που θα γινοντουσαν με τον Cliff.
θα ηθελα να ζησω τα 80s ως εφηβος - ενηλικος και οχι ως παιδι ζωντας στην Ελλαδα οπως και τα εζησα (μουσικα παντα μιλωντας).
Για μένα μιλάω και το γράφω κιόλας, αν σας πειράζει το teasing που κάνω είναι γιατί κάνετε και εσείς το ίδιο. Ο Drenie από την άλλη λέει βαριέται να βγάζει ο καθένας την γκαύλα του ώς ο απόλυτος γνώστης και κάνει ακριβώς τα ίδια…είπαμε γούστα είναι…αν εσύ δε μπορείς να αντέξεις την αλήθεια του άλλου τράβα σε καμιά σπηλιά…
Επίσης το ότι έκαναν οι Metallica τη γκαύλα τους πάντα τι σημαίνει δλδ? Ότι πρέπει να μας αρέσουν οι μαλακίες τους? Σοβαρά? Όταν βγήκε το βλακ ήμουν 16 χρονών και δεν είχα συνέλθει από τα 4 προηγούμενα, είχα όμως όλη την γκαύλα και όρεξη να ακούσω κάτι καινούργιο από τους “θεούς” που πρόσφατα είχα ανακαλύψει. Παρόλαυτα το ξενέρωμα που ένοιωσα ακούγοντας το Enter Sandman από το MTV καθώς και όλόκληρο το άλμπουμ λίγες βδομάδες αργότερα δεν έχει αλλάξει ακόμη και μετά από 25 χρόνια. Για μένα είναι μια αισχρή μετριότητα συγκρίνοντας το με τα 4 πρώτα, δεν με επηρέασε κανένα hype ούτε οι πωλήσεις του δίσκου, απλά ήταν πολύ φρέσκα τα ακούσματα της δισκογραφίας τους μέχρι τότε και η σύγκριση ήταν πραγματικά σοκαριστική, σκατά με φράουλες. Τα τρού μέτσαλ και λοιπά παπαρολογοεπιχειρήματα κρατήστε τα για τον εαυτούλη σας παιδάκια, με έχουν μαγέψει και άλλα είδη μουσικής από τότε, δεν νιώθω καμία ανάγκη για τρουίλες αυτοεπιβεβαίωσης. Τα γούστα είπαμε είναι προσωπικά και δεν χρειάζονται διευκρινίσεις, οι απόψεις όμως χωρίς βάση είναι σάπιες.
Επίσης quintom πρέπει να είσαι το χειρότερο τρολ-fanboy του φόρουμ, τη μια το παίζεις αντικειμενικός, μετά υποκειμενικός, μετά κρύβεσαι/φανερώνεσαι, χαμαιλέων κατάντησες.
Αν σας πειράζουν οι διαφορετικές απόψεις είτε αλλάξτε φόρουμ είτε βουλώστε το και αποδεχτείτε τις χωρίς να ποστάρετε σαν τρελαμένες γκόμενες 100 πόστ το λεπτό.
Θα μας βάλεις και σε τάξη ; εξακολουθείς να προσβάλεις . Και δεν ήξερα ότι την βγάζουμε έξω την ηλικία για να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη . Εσύ λες για βλακ . Και οι μαλακίες τους σου άρεσαν λοιπόν μέχρι ένα σημείο . Δεν σημαίνει ότι επειδή μετά δεν σου άρεσαν είναι μέτριο κάτι .
Αν δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς κάνεις τότε και τα άλλα μουσικά ακούσματα δεν σου άνοιξαν ούτε το μυαλό ούτε την σκέψη σου .
Από την σπηλιά σου βγαίνεις εσύ πετάς την μαλακία σου ότι είσαι ο 40αρης που δεν πρόλαβε να ξεμουδιασει από το And justice . Your fucking problem .
Κάποιοι αγάπησαν την μπάντα για αυτό που είναι . Όχι για αυτο που θα ήθελαν κάποιοι σαν και σένα να είναι.