Μetallica

ο oren6 δεν πρεπει να ειναι Ελληνας.

Απο τοτε που πρωτοακουσατε Metallica ποιο τραγουδι εχετε ακουσει τις περισσοτερες φορες?

Προσωπικα το Sanitarium…

Δεν εχω ιδεα, γιατι πανε 21 χρονια… αλλα θα μπορουσε να ειναι οποιοδηποτε εκ των Fade To Black, One, Bleeding Me…

Το One…ήταν και το πρώτο που άκουσα το '95, σίγουρα ακόμα ανατριχιάζω όταν το ακούω

Άθελα μου δυστυχώς τo Enter Sandman λόγω πλύσης εγκεφάλου :tv: Πολύ MTV εκείνα τα χρόνια.

Κατά τ΄αλλα χαλαρά το Blackened :black_large_square:

Η χθεσινή ακουστική εμφάνιση

Α φρέσκος είσαι κι εσύ πουλάκι μου!! Τέρμα τα σάπια!!!

1 Like

Ε σχετικά, το 89 πήρα το justice σε κασέτα (Επειδή το έβλεπα στο metal hammer σχεδόν ένα χρόνο να είναι πρώτο στο top 20΄, ε και λέω τι είναι αυτοί οι Metallica ρε ένα χρόνο στο Νο1, τι σκατά :stuck_out_tongue: ). Απλά με το Enter Sandman μας έπρηξε τα @@ το MTV και το έχω ακούσει ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές…

τοσες φορες που μεχρι και ο Lars ειχε πει οτι οταν το πετυχαινε στο Mtv αλλαζε καναλι ! χα χα χα.

same here, dude !

Hardwired ακουστικο λεει, πεθαινω. Να φωναζει ο Τζεημζ we’re so fucked, shit outta luck :joy:
(δεν εχω φτασει ακομα εκει να το δω)

Περιμενα καποια μεγαλυτερη εκπληξη απο Hero Of The Day και Bleeding Me, αλλα αν παιζουν απο Load ειναι παντα θετικο. Ισως σημερα εχει και τιποτα απο Reload. Φοβερη η εκτελεση του When A Blind Man Cries.

στο hardwired τα κανουν λιγο σκατα (Shit outta luck) αλλα δειχνουν να περνανε τοσο καλα…

Και η εκτελεση του Mr. Soul με τον Young ειναι πολυ καλη. Καλα η διασκευη του Clampdown των Clash τους παει παρα πολυ.

Highlight το sandman.

Αυτά τα μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια στα Loads είναι υπέροχα . Πραγματικά μεγάλα κομμάτια !

Αμα σου αρεσουν τα πιτογυρα μονο. Δεν τα λες και φιλετακια

1 Like

Εδώ στην γειτονιά έχουν τυλιχτα και με φιλέτο κοτόπουλο και με φιλέτο χοιρινό ! Χαμός γίνεται κάθε μέρα !

1 Like

σουβλακια με μανιταρια στη γειτονια μου χαχαχα
Ποσο θα γουσταρα να επαιζαν το Outlaw torn σε μια συναυλια τους εδω!!

1 Like

μεσω facebook εχει μεταδοση live συνεντευξη τους στο Μεξικο

1 Like

Ααααααα ρε Lars όσο πιο πολύ μιλάς τόσο πιο καύλας είσαι παρά την καράφλα σου !

Όποιος έχει μυαλό ας το ανοίξει λίγο.
Fuck it all and fucking no regrets.

Μμμμμ…Μπα…δεν συμφωνώ. Προτιμώ αυτήν την εξήγηση. Υποθέτω Αγγλικά ξέρεις. Το σημείο που μας ενδιαφέρει αρχίζει στο 20.00 έως στο 24.25 με έμφαση ίσως στο 24. Μην πας όμως κατευθείαν εκεί!! Προτείνω να δεις από κει που σου λέω.