Ναι ρε δεν ξερει να παιζει.Αμπαλος ειναι.Ακομα κι εσυ παιζεις καλυτερα.
Εισαι και επισημα βλαμμενος ε.
εσυ να περιμενεισ να τα σκασεις χοντρα σα καλο ελληνοπουλο-κοροιδο και να εχει και σκατοηχο!!! τι εχει η βουλγαρια ρε?? κομπλεξικε!! η ελλαδα χειρωτερη ειναι, αλλα ελλα που μενεις εδω και εμαθες αλλιως.
γεμίσαμε κωμπλεξικούς
Νευράκια, νευράκια, δε θα σ’το πει το ανέκδοτο…
Λες και σου εθιξα την πατριδα σου κανεις. :-k
To αγαπημενο μου thread:D
Δοξα και τιμη στους ΑΡΧΟΝΤΕΣ Μetallica:bow2: :respect:
Ανυπομονω ν’ακουσω το καινουριο cd το Σεμπτεμβρη:D Τα τελευταια album, ουτε με ενθουσιασαν ουτε με απογοητευσαν. Παντα υπηρχαν τραγουδια τους που μου αρεσαν και αλλα που δεν μ’αρεσαν σε ολες τις δουλειες τους, ακομη και στις πιο πετυχημενες.Το θεμα ειναι να μ’ αρεσει η πλειοψηφια των τραγουδιων.
Παντως, ζω για τη στιγμη που θα ξαναδω τους αρχοντες live:D Για μενα, ειναι ασυγκριτοι πανω στη σκηνη.Υπεροχοι.Μοναδικοι.Συγκλονιστικοι.Καταπληκτικοι. Οχι δεν ειμαι πορωμενη:p …απλα τους συμπαθω τους ανθρωπους…και απλα, λεω αυτο που ισχυει.
Mην το λες αυτο γιατι κινδυνευεις να χαρακτηριστεις ως κολλημενη και φλωρου,αφου στανταρ θα βγουν να σου πουν “ακομα με αυτους ασχολεισαι,με τους ψοφιους,τους τελιωμενους? Εδω βγαλανε νεο αλμπουμ οι testament,η οι Exodus…”
Ετσι ε? Κατι θα ξερεις για να το λες…
Αλλα who cares? Aποψη τους και δικη μου…
Παντως φλωροι και metal δεν πανε μαζι…
Καποτε λέγανε τους Testament χαιδευτικά Testallica…
:!: :lol:
Kαλυτερη μπαντα του πλανητη! 8)
Hail!..
Little they knew.
Οκ,υπερβολικός χαρακτηρισμός αλλα στο new order και στο souls of black ηχητικά τους προσέγγιζαν…
Οκ,υπερβολικός χαρακτηρισμός αλλα στο practice what you preach και στο souls of black ηχητικά τους προσέγγιζαν…
Metallica 4 life!
Μπανταρα! Αυτη με εβαλε στα πιο “σκληρα” ακουσματα! james και ξερο ψωμι ρε!
Θεωρώ το Load τρομερή δισκάρα και παρότι διαφορετικό, ισάξιο με τα προηγούμενα 4 αριστουργήματά τους. Σίγουρα αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι λατρεύω τα 70’ς τα οποία μουσικά είναι 10 κλάσεις πάνω από τα 80’ς. Το Load είναι τρόμερός δίσκος επειδή δεν πιθηκίζει τα 70’ς αλλα τα ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο.
Το Reload είναι ένα σκαλί (ίσως και δύο) παρακάτω…
πολυ σωστος…το Load εχει κομματαρες και τρελο πειραματισμο…αλλωστε δειχνουν οτι δεν ειναι προσκολειμενοι σε κατι…πειραματιζονται…και με το Load για μενα τους επιασε…
Κοίτα κάθε δεκαετία κουβαλά το δικό της στίγμα. Και εγώ στα σίγουρα θεωρώ ότι τα 70’s από δημιουργικής απόψεως έχουν προσφέρει πολύ περισσότερα από τα 80’s αλλά δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα σχετικά με τη μουσική κατεύθυνση και θα μείνω στο προφανές: Τα τραγούδια δεν ήταν καλά. Τώρα αν εσένα κάτι τραγούδια σαν το Ronnie, Hero Of The Day, Poor Twisted Me κτλ. πιστεύεις ότι είναι άξια να φέρουν το όνομα Metallica κανένα πρόβλημα. Και κάτι άλλο όσο κωλλυμένο και Pureιστικό και να ακούγεται, είναι εντελώς ηλίθιο για ένα συγκρότημα που ονομάζεται Metallica να μην παίζει καν Metal. Και τελευταίο και εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι Metallica ήταν ένα συγκρότημα που στα 80’s ήταν μπροστά από την εποχή του. Προτότυποι δεν ήταν ποτέ αλλά ήταν πρωτοποριακοί και ο ήχος τους ήταν πάντα σύγχρονος και έδειχνε το μέλλον. Τα Master Of Puppets, Ride The Lightning και And Justice For All θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σήμερα όπως είναι και κανείς να μην τολμήσει να πεί ότι είναι αναχρονιστικοί δίσκοι. Τα Load-Reload ακόμη και τότε που βγήκαν ακούγονταν σαν παλιατζούρες, πόσο μάλλον σήμερα.
Εμπάσει περιπτώσει μιας και εγώ και ο ChrisP μεταφέραμε μια διαφωνία που είχαμε σε άλλο Thread, να πω και εγώ τη γνώμη μου για τους Metallica. Θεοί, από τα top 10 αν όχι από τα top 5 ή top 3 σγκροτήματα μου(όπως πιστεύω και κάθε Metalhead που σέβεται τον εαυτό μου). Κάθε Metal συγκρότημα των τελευταίων 25 χρόνων κάτι έχει πάρει απαυτούς και όσο και να με έχουν στεναχωρήσει μετά το δεύτερο μισό των 90’s, ακόμα και Guest την Καλομοίρα να φέρναν σε δίσκο τους, η ιστορία δεν αλλάζει.