Μetallica

Συμφωνώ όσο αφορά το Load πως πρόκειται για έναν πραγματικά πάρα πολύ καλό δίσκο, κατά τη γνώμη μου ο τελευταίος μεγάλος δίσκος των Metallica. Το Reload έχει καλές στιγμές, αλλά κάποια τραγούδια θυμίζουν b-sides του Load. Το Garage Inc. ήταν δισκάρα επίσης, αλλά δε μετράει καθώς είναι άλμπουμ διασκευών. To S&M στην αρχή με είχε ενθουσιάσει, τώρα όμως δε μπορώ να ακούσω το Master of Puppets και να ακούω τα βιολιά απο πίσω - απλά δεν ταιριάζει. Το St Anger δε μου έκατσε.

Όσο αφορά το Load, δεν έχει σημασία για μένα το οτι διαφέρει απο τα προηγούμενα τους άλμπουμ - έτσι κι αλλιώς όλα τα άλμπουμ των Metallica διαφέρουν μεταξύ τους… Και δεν ήταν μόνο ο '70s αέρας που το διέπνεε. Για μένα διαθέτει κομματάρες, όπως τα Ain’t My Bitch, Wasting My Hate, The House Jack Built, Until It Sleeps, Bleeding Me… Και πολλοί είχαν βιαστεί να το κράξουν τότε, επηρεασμένοι ίσως και απο την αλλαγή στο image των Metallica… Επίσης θεωρώ το Load λιγότερο “εμπορικό” σε σχέση με το Black Album (με εξαίρεση το Hero Of The Day). Το οποίο black album είναι επίσης δισκάρα φυσικά…

δεν ξερω αν το εχετε δει…η ιστορια των Metallica…

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Metallica

πλεον μπορω να βγαλω ποιο ολοκληρωμενη αποψη…

1)and justice for all
2)ride the lightining
3)master of puppets
4)black album
5)kill em all
6)load
7)reload
8)st anger

Μιλάμε για την μεγαλύτερη αμερικάνικη μπάντα όλων των εποχών.
Δεν λέμε για “καλύτερο” αλλά για “αγαπημένο”.
Οι 5 πρώτοι δίσκοι είναι φανταστικοί, κάτι πααπάνω από αριστουργήματα.
Load είναι πάρα πολύ καλός δίσκος με μερικές αδύναμες στιγμές.
Reload έχει 4-5 κομματάρες αλλά περισσότερα αδιάφορα κομμάτια.
St Anger είναι το χειρότερο με διαφορά και ας μου αρέσουν 3-4 κομμάτια.

Η δική μου κατάταξη είναι η εξής.

1)Ride The Lightning
2)Master Of Puppets
3)Kill’Em All
4)…And Justice For All
5)Metallica
6)Load
7)Reload
8)St.Anger

Το Garage δεν είναι album και φαντάζομαι το λατρεύουμε όλοι.8)

Το αγαπημένο μου είναι εύκολα το Master Of Puppets. Αν κάποιος σας πει ότι δεν είναι μέσα στα 10 καλύτερα Metal Albums όλων των εποχών πάρτε του θερμοκρασία, αν σας πει ότι δεν είναι στα 20 πηγανετέ τον στο ψυχιατρείο, αν προχωρήσει και δεν το βάλει στα 50 ε τότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Μοναδική λύση από εκεί και πέρα ο μπόγιας και κατευθείαν ευθανασία.

1. master
  2. justice
    3.black
    4.kill
    5.load
    6.anger
    7.ride
    8.reload

αγαπημένο θα έλεγα το RTL καλύτερο…δεν ξέρω ανάλογα τα κέφια!

Σου αρεσει πιο πολυ το St.Anger απο το Ride? :?

γουστα φιλε μου .

οπως μου αρεσει πιο πολυ και η μπελουτσι απο την τζολι .

Ενώ το Load? 10 κλάσεις πιο πάνω.

Αγαπημενο το Load (ω ναι:) ), αλλα καλυτερο μαλλον το Ride The Lightning

όταν βγήκε το load δεν περίμενα με τίποτα ότι 12 χρόνια μετά θα αναγνωρίζονταν η αξία του! είμαστε πολλοί τελικά!

KILL EM ALL!!! Whiplash, Seek and destroy, motorbreath κομματια που δεν υπαρχουν… Η αρχη του thrash…Τελειως ξερος δισκος αλλα τοσο καυλωμενος…

+1000000

Την έχει ψωνίσει ο Χάμετ? Και όχι ο Mustaine που από τότε που γεννήθηκε θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία; ΓΙΑΤΙ νομίζετε πως τον έδιωξαν από το γκρουπ;

ολα τα metallica τα λατρευω(ναι ρε και το st.anger τραβατε κανα ζορι?)αλλα ο δισκος με το μαυρο εξωφυλλο κανει περα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχω στο ραφι μου.

Ειμαι αναμεσα σε Ride the lightning και Master of puppets …
Αλλα ψηφιζω Ride the Lightning για Fade to Black, Creeping Death και The Call of Ktulu …

Master of puppets χαλαρα…:slight_smile:
και απο τα ποιο προσφατα το Load μου αρεσει τρελα και ας μην ειναι Trash…

Εννοείται! Άλλωστε μόνο το Thrash μπορεί να είναι Trash! :wink:

Είμαι από αυτούς που έχουν όλα τα άλμπουμ μέχρι το Load για κορυφαία.
Το καλύτερο κατά την γνώμη μου είναι το Ride The Lightning.
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά σετ λιστ βασίζονται σε αυτό.

Βlack album για εμένα…