Μetallica

:arrow: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=101828
Για να δουμε… :-k

καλοι οι μεταλλικα ρε παιδια, θεοι ενταξει, αλλα μην ακουω μαλακιες τυπου το load ηταν πολυ καλος δισκος. οκ, καλος, αλλα οχι για μεταλλικα. μπροστα στο black album και τo master of puppets δεν ποιανει μια. δεν δικαιολογειται μια μπαντα με το ονομα μεταλλικα να αλλαζει τη μουσικη της κατευθηνση μετα απο τετοια επιτυχια. αλλοστε το λεει και το ονομα τους τη μουσικη τους ταιριαζει. μαλακια τους, επρεπε να συνεχισουν με ενα δισκο ανταξιο των προηγουμενων…

Oι Μετάλλικα αλλάζαν ήχο από δίσκο σε δίσκο.

Ενας δίσκος είναι καλός είτε το βγάζουν οι Μετάλλικα, είτε οι Kimon n’ his gang.

Blackout, ηλικιακά είσαι πανω απο 18?

Πάντως έχεις δίκιο. Το Load δεν ήταν πολύ καλός δίσκος. Το Load ήταν ΔΙΣΚΑΡΑ. 8)

Το Load είναι όντως δισκάρα8)

και το st.anger ειναι δισκαρα,απ’οποιον κι αν εβγαινε.

Κι επειδή κάποιοι εδώ με λένε φανμπόη που τα βλέπει όλα καλά στους Metallica:

• Το Kill 'Em All είναι μεν ένας πωρωτικός thrash δίσκος αλλά περιέχει πολλή αφέλεια η οποία οδηγεί σε πλατειασμούς και βαρετά σημεία.
  • Το Re-Load είναι αρκετά άνισο. Τα μισά κομμάτια είναι πολύ καλά έως αριστουργήματα και τα άλλα μισά τα βαριέμαι θανάσιμα.
  • Το S&M είναι εντελώς υπερφίαλο. Είναι εμφανές ότι η ορχήστρα ελάχιστα κολλάει με το heavy/thrash.
  • Το St. Anger έχει πολύ άκυρη παραγωγή. Σε φάσεις μου αρέσει (η παραγωγή) αλλά αναγνωρίζω ότι θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλύτερο.

Μέτριο είναι.
Αν η παραγωγή δεν ήταν τόσο σκατά…

το anger αμα τα κομματια του ηταν 4.30 θα ηταν δισκαρα . αλλα σε μερικα σημεια γηνετε βαρετος του θανατα . αλλα εχει εκπληκτικο στοιχο και πιστευω ισορροπει καπου εκει .

οπως και να εχει το ανγκερ το θεωρω πολυ καλο δισκο .

Πάντως αν κατορθώσει ο νέος δίσκος τους να ξεπεράσει - σε ποιότητα, όχι σε αριθμό ριφ και ώρα headbanging - το Load, θα είναι μεγάλο επίτευγμα κατά τη γνώμη μου…

Οντως! σε ενα σημειο του st anger οι κιθαρες καλυπτονται τελειως απο τα ντραμς.Στο 00:35 νομιζω ειναι. Απορουσα πως επετρεψαν κατι τετοιο.

Ε δε θέλει και πολύ σκέψη :roll:

συμφωνώ απόλυτα…

για να δουμε τι θα λεει το καινουριο τους…αποσα δειγματα εχω ακουσει στα σαιτ και απο δω και απο κει θα ειναι αρκετα καλος δισκος.και σαν το st anger ναναι παντως μια χαρα θα μαρεσει!

:? :lol2: :lol2:

Οχι κοιταξε … Εχει ενα point αυτο που λεει μην το λες … Ε, ενταξει δεν ειναι και η υπερδισκαρα των Metallica ρε παιδι μου ή απο τις καλυτερες τους στιγμες αλλα μια χαρα δισκος ηταν στο κατω κατω …:-s

Δεν παυει ομως να ειναι η χειροτερη δουλεια τους ετσι,δλδ να βγαλει ας πουμε ενα αγαπημενο μου συγκροτημα ενα κακο αλμπουμ και να βγω να πω οταν θα βγαζουν το καινουριο τους οτι δεν θα με χαλασει να ειναι οπως το τελευταιο τους που ηταν κακο,δεν νομιζω οτι στεκει.:-s :-k

Ναι αλλα δεν ειπε οτι τον χαλαγε το St Anger …:-k :-k

Το Re-load το θεωρώ χειρότερο από το St. Anger.

Στο St Anger ειχαν μπλεχτει και ψυχολογοι κλπ κιολας …