Καλα μην το γυρισουμε παλι στα γνωστα περι st anger κλπ…
Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερος δισκος απο τις 3 τελευταιες δουλειες τους,για να δουμε αν θα ειναι ετσι οντως.
Καλα μην το γυρισουμε παλι στα γνωστα περι st anger κλπ…
Πιστευω οτι θα ειναι καλυτερος δισκος απο τις 3 τελευταιες δουλειες τους,για να δουμε αν θα ειναι ετσι οντως.
Μακαρι KIMI το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει να γινει παταγος σιγουρα… Οσοι ειχαν απογοητευτει με το St Anger τοτε φανταζομαι οτι το Death Magnetic θα το περιμενουν πως και πως …
Όλοι πως και πως το περιμένουν,ακόμα και όσοι δεν ακούνε metallica.
νταξει δεν μπορουν να βγαζουν συνεχεια μαστερ οφ παπετς και κιλ εμ ολ!
πειραματιστηκαν.καλως η κακως.για μενα καλως.εχει ανοιξει και αναλογο τοπικ περι στασιμοτητας και πειραματισμου των συγκροτηματων/καλλιτεχνων…
για το υφος του παντως το ανγερ ειναι μια χαρα δισκος που ακουγεται (σχεδον) ολος ευχαριστα
Ρε συ πραγματικα μπορεις να ακουσεις ευχαριστα το st anger?:-s :? Με εξαιρεση ισως 1-2 κομματια δεν μπορω να ακουσω αυτον το δισκο.:-s
Κι εγώ μπορώ, πολύ εύκολα. Μ’αρέσει.
Νταξει, αν είναι να ελπίζουμε να είναι όσο καλό ήταν το St. Anger ας μην το βγάλουν καλύτερα.
Απ’ το St. Anger μόνο το ομώνυμο και το The Unnamed Feeling λες κομματάρες, από κει και πέρα το Frantic είναι χαζό αλλά ακούγεται. Το πιο σπαστικό είναι τα κατσαρολικά του Ulrich.
Τώρα κάτι στίχοι σαν αυτούς:
Ooh Sweet Amber
How sweet are you?
How sweet does it get?
Ok, έλεος, δηλαδή ένα κομμάτι με μόνο ένα σχετικά πορωτικό σημείο* και όλο το υπόλοιπο να είναι χάλια δεν είναι Metallica…
Oh then she holds my hand
And I lie to get a smile
Oh Yeah
Mh and she squeezes tighter
I still lie to get a smile
εννοω θα το ακουσω και θα περασει η ωρα μο.δεν θα κλαιω που εδωσα τα λεφτα μου.(αν και στην αρχη εκλαιγα).μετα απο πολλες ακροασεις και και μεγαλες προσπαθειες να ανοιξω το μυαλο μου τωρα το ακουω και δεν το θεωρω σε καμια περιπτωση ηχορυπανση.δεν λεω οτι συγκρινονται με τα υπολοιπα ουτε κατα διανοια.αλλα αυτα ειναι γουστα.σκεψου οτι σου μιλαει καποιος που θεωρει το load απο τους καλυτερους δισκους τους…
μονο 13 ειμαστε οσοι τους μισουμε? και για να εξηγουμε οι μεταλλικα επηρεασαν κοσμο και κοσμακη.το κιλλ εμ ολλ γαμαει οκ. απλα μετα απο ενα σημειο γινανε ενα με το συστημα.αποτελεσμεα να ασχολουμαστε μαζι τους περιμενοντασ 10 χρονια να σολαρει ο κιρκ. ε οχι,agent steel,satans host,jag panzer,droagonforce,firewind και αλλα πολλα.αν οι μεταλλικα κοληασανε δεν θα περιμενω εγω να ξεκολησουνε.αν το καινουργιο ειναι καλο ( που μαλλον θα ειναι ) θα το πω και θα γουσταρω αλλα ι αληθεια αληθεια
Η αλήθεια, αλήθεια… Αλλά το μίσος είναι μεγάλη κουβέντα, ρε μεγάλε… Ούτε το χωριό σου να έπιαναν σε κανένα τραγούδι τους… :-s
Καλά ο Damnation μπορεί να το θέτει λίγο “κάπως”, αυτά τα περί “ένα με το σύστημα” μου ακούγονται κομματάκι γραφικά και στα σίγουρα το Kill Em All δεν είναι το μόνο καλό Album τους αλλά από την άλλη ειδικά τους μεταλλάδες, οι Metallica πριν από κάθε κυκλοφορία τους έχουν όπως το γάιδαρο με το καρότο εδώ και 15 χρόνια. Όχι τόσο μαρκετίστικες τακτικές ρε παιδιά, έλεος.
μπα μη το λες.η φραση τους μισω παιζει πολυ ειδικα οταν καποιοι ειναι κολλημενοι με κατι.δεν μιλαω προσωπικα ουτε σημαινει οτι ολοι οι κολλημενοι με ενα ειδος μουσικης “μισουνε” τα αλλα.αλλα ειναι μια αληθεια…
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!
:lol2: :lol2: :lol2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βλεπω σ’αρεσει ν’ασχολεισαι μ’εμας τους fans των "false μεταλλαδων"metallica
και να δινεις αξια και σε αυτους και σ’εμας.Οχι που ελεγες πως δεν θα ξαναποσταρεις σε τετοιο thread.Τοσο πολυ σ’αρεσει πια?εμεις παντως γελαμε.Αλλα dragonforce?ελεος πια.
Χωρις να θελω να το παιξω δικηγορος του Damnation , εγραψε αυτες τις μπαντες, απ’οτι καταλαβα, γιατι μιλησε για σολαρισμα. Και οι Dragonforce που ανεφερε το κατεχουν παρα πολυ καλα το σολαρισμα.
Οι 80 εκατομμυρια νοτες το λεπτο ομως καπου γινονται κουραστικες.Χιλιες φορες metallica με λιγοτερα και ουσιωδη solos παρα αυτοι που μας αναφερετε.
Να έγραφε και Malmsteem τότε.
Το κατέχει καλύτερα.
Έλεος με τα σόλα, αθηναϊκες πινακίδες έχουν καταντήσει.
Μπραβο ρε θεε.+1
Τι λετε μωρε, παλιοgrungηδες…
[SIZE=“3”]Δεν νοειται Heavy Metal χωρις σολαρισματα !![/SIZE]
Είμαι ένα γκράντζικο τσουτσέκι.